«Τα ήξερα αυτά για την Αγγελική, κάποια στιγμή το είχε μοιραστεί μαζί μας...»

 

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει και για την καταγγελία που έκανε πρόσφατα η φίλη του και κουμπάρα του, Αγγελική Λάμπρη.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 
 
Ο Μιχάλης Μαρίνος ανέφερε ότι πολλές από τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας  ταν γνωστές, υπογραμμίζοντας πως «το μήνυμα είναι ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα».
 
Μιλώντας για την καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, υπογράμμισε ότι γνωρίζει την ηθοποιό πάνω από 25 χρόνια, και ότι κάποτε το είχε μοιραστεί μαζί του.
 
«Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτές καθ’ εαυτές οι καταγγελίες. Αν χρειάζεται να μιλάμε για να δώσουμε ένα παράδειγμα στους νεότερους ανθρώπους, να μιλήσουν και να τοποθετηθούν απέναντι σε πράγματα που τους ενοχλούν, πρέπει να το κάνουμε»
 
«Ο δρόμος που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου, έχει μια συμβολική σημασία για το τι κάνουμε εμείς ως άνθρωποι» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τα ήξερα αυτά για την Αγγελική, κάποια στιγμή το είχε μοιραστεί μαζί μας. Όλα αυτά που έχουν γίνει, για να μην μιλήσω για συγκεκριμένους ανθρώπους, είναι πράγματα γνωστά στο χώρο και τα γνωρίζαμε. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει προς όλους ότι είναι καιρός να αλλάξουν κάποια πράγματα. Η κατάλληλη ευκαιρία είναι τώρα. Ο δρόμος που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου έχει μια συμβολική σημασία για το τι κάνουμε εμείς σαν κοινωνία και σαν άνθρωποι και ποιο είναι το χρέος μας απέναντι στους νεότερους ανθρώπους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Μαρίνος.

Ο Μιχάλης Μαρίνος πρόσθεσε επίσης: «Δεν είναι κάτι εύκολο να το κάνεις, να μιλήσεις ανοικτά. Όλοι μας γνωρίζαμε πολλά πράγματα και γνωρίζουμε κι άλλα που ενδεχομένως να ακουστούν».

Παράλληλα, μίλησε για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ασυμπτωματικά τον κορωνοϊό. «Το πέρασα χωρίς προβλήματα για 14 ημέρες, ωστόσο υπήρχε ο φόβος γιατί δεν ήξερα πως θα ξυπνήσω την επόμενη ημέρα» συμπλήρωσε.

Τέλος αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» που αγαπήθηκε από τον κόσμο και βρίσκεται στον αέρα για πάνω από τρία χρόνια. «Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε πέρα από την αγάπη του κόσμου, την αγάπη των ανθρώπων της δουλειάς που βλέπουν ότι κάνουμε κάτι καλά, μας εμπιστεύονται και είμαστε αρκετά υπερήφανοι για αυτή την εκπομπή» πρόσθεσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor