«Προέβη σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη, βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου»

 

Τη δική της ιστορία για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της θέλησε να μοιραστεί η Αγγελική Λάμπρη. Η ταλαντούχα ηθοποιός έλυσε τη σιωπή της και περιέγραψε για πρώτη φορά όσα έζησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Το θυμάμαι και ταράζομαι. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, το 1998...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

Η Αγγελική Λάμπρη εξιστόρησε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ενώ αποκάλυψε ότι βρήκε τη δύναμη και το θάρρος να αποκαλύψει τι έγινε τότε για χάρη της κόρης της. Παράλληλα, δε δίστασε να ευχαριστήσει τη Σοφία Μπεκατώρου που έκανε την αρχή και ενέπνευσε κι άλλες γυναίκες να δημοσιοποιήσουν τις ιστορίες τους.

Η γνωστή ηθοποιός πήγε χρόνια πίσω και εξιστόρησε όσα δύσκολα βίωσε. Η Αγγελική ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου που την ενέπνευσε και της έδωσε δύναμη να μιλήσει, ενώ συμπλήρωσε ότι το έκανε και για την κόρη της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Το θυμάμαι και ταράζομαι. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, το 1998, μου τηλεφώνησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να μου πει ότι θα ήθελε να με δει για μια ακρόαση.

Μου μίλησε για ένα συγκεκριμένο έργο για το οποίο έψαχνε ηθοποιό. Μου είπε να φοράω συγκεκριμένα ρούχα και μου όρισε την ημερομηνία της ακρόασης. Όταν πήγα στο θέατρο, μπήκα μέσα και κλείδωσε την πόρτα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί δεν συμβαίνει αυτό γενικώς. Ρώτησα «γιατί κλειδώσατε;» και μου απάντησε πως δεν είναι κανείς στο θέατρο αυτή τη στιγμή και «για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να κλειδώσω μην τυχόν και μπει κάποιος και κλέψει κάτι.

Πήγα στον χώρο που θα γινόταν η ακρόαση, μου μίλησε για το έργο και το ρόλο μου και μου ζητήθηκε να ανέβω στη σκηνή και να κάνω έναν αυτοσχεδιασμό. Ανέβηκα στη σκηνή και μετά από λίγο ανέβηκε και εκείνος.

Ενώ έκανα τον αυτοσχεδιασμό, άρχισε να με προσεγγίζει και να έρχεται πολύ κοντά. Άρχισα να νιώθω πάρα πολύ άβολα και αμήχανα.  Φοβήθηκα πολύ εκείνη τη στιγμή, κατέβηκα κάτω από τη σκηνή, κατέβηκε και εκείνος από την άλλη πλευρά της σκηνής και, ενώ ήμουν σοκαρισμένη, φοβισμένη, Eγκλωβισμένη σε ένα κλειδωμένο θέατρο, δεν μπορούσα να φύγω. Προέβη σε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του. Βλέποντας τον τρόμο και τον φόβο στα μάτια μου» είπε ταραγμένη η ηθοποιός στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ.

Δες το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε:

Μετά το τέλος της συνέντευξης, η Αγγελική Λάμπρη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: «Η κοινωνία αλλάζει. ΕΜΕΙΣ την αλλάζουμε». Τα μηνύματα στήριξης από τους διαδικτυακούς φίλους της άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή. 

Από την πρώτη ημέρα που η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά προχώρησαν σε καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης μέσω της δικηγόρους του, ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν από τους πρώτους που τάχθηκε στο πλευρό τους.
 
Ειδικότερα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος, με ένα σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτηση-καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης, στο οποίο έκανε γνωστό πως ήξερε για το περιστατικό που συνέβη 22 χρόνια πριν Μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση, λοιπόν, της Αγγελικής Λάμπρη στην ΕΡΤ, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο σημείο.
 
Όπως θα δεις, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρισκόταν στο πλευρό της φίλης του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης βρισκόταν πίσω από τις κάμερες.

Οι δύο ηθοποιοί δεν θέλησαν να κάνουν περαιτέρω δηλώσεις κατά την αποχώρησή τους από την Κρατική Τηλεόραση.

Δες τα πλάνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά