Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έξω από το σκοτάδι, πιο φωτεινή από χιλιάδες ήλιους»

  05/02/2021 10:10
 «Έξω από το σκοτάδι, πιο φωτεινή από χιλιάδες ήλιους»

«Έξω από το σκοτάδι, πιο φωτεινή από χιλιάδες ήλιους»

  05/02/2021 10:10

Οι αναρτήσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους πριν και μετά την καταγγελία εις βάρος του πασίγνωστου ηθοποιού!      
Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης καμία από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον συνάδελφό τους, δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν.

Παρά την επιμονή δημοσιογράφων να του αποσπάσουν έστω και ανεπίσημα μια πληροφορία, αφού το όνομά της μαζί με αυτά της Παπαχαραλάμπους και της Αναστασοπούλου ήταν γνωστά στα ΜΜΕ, αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες λένε ότι άλλες δεκατέσσερις γυναίκες ετοιμάζουν τις δικές τους καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι τελείες της Άννας-Μαρίας και το τεντωμένο σχοινί Τρεις περίπου ώρες μετά την εισαγωγή του, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα.

Σε αυτήν όπως και στην πρώτη, η οποία έγινε λίγες ώρες μετά το εξώδικο του γνωστού ηθοποιού την περασμένη Δευτέρα δεν χρησιμοποίησε κάποια φράση και δεν έγραψε τίποτε, απλώς ανήρτησε ένα συγκεκριμένο σημείο στίξης, την τελεία αρκετές φορές.
Μόνο που η οριστική τελεία σε αυτή την υπόθεση θα αργήσει πολύ να μπει για όλους τους εμπλεκόμενους που συνθέτουν το παζλ υποθέσεων που μόλις άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.
Με την πρώτη καταγγελία, αυτή της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έσπευσε να δώσει την συμπαράσταση της:

Λίγες ημέρες πριν από τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την παρενόχληση που είχε δεχτεί χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του θύτη, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

3817621727068038 146272637 500045957645029 7246248367069046991 n

Δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο βίντεο στον λογαριασμό της, η ξανθιά ηθοποιός έγραψε: «Έξω από το σκοτάδι, πιο φωτεινή από χιλιάδες ήλιους».

Δες την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας