Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είστε αρπακτικά ζώα, χωρίς μυαλό! Ζούμε ανάμεσα σε κτήνη, σε ζώα»

  05/02/2021 13:24
«Είστε αρπακτικά ζώα, χωρίς μυαλό! Ζούμε ανάμεσα σε κτήνη, σε ζώα»

«Είστε αρπακτικά ζώα, χωρίς μυαλό! Ζούμε ανάμεσα σε κτήνη, σε ζώα»

  05/02/2021 13:24

Ο Δημήτρης Σταρόβας έγινε δέκτης πλήθος αρνητικών σχολίων τις τελευταίες ημέρες. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ηθοποιός θέλησε να απαντήσει σε όλους τους χαρακτηρισμούς, με ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, αποσπάσματα του οποίου προβλήθηκαν σήμερα στο «Πρωινό» στον ANT1.

«Πέρασα μια εβδομάδα δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας τα σχόλια σας. Να πω για πολλοστή φορά πως όλα τα σχόλια επιτρέπονται. Κανένα σχόλιο δεν σβήνω, και όλα τα διαβάζω. Υπάρχουν κάποιοι τύποι και ένας συγκεκριμένα που μπαίνει εδώ μέσα και διαβάζει χιλιάδες σχόλια και φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από όλα τα θετικά σχόλια “όχι δεν είναι, ψέμματα λέει”. Παιδιά αυτό είναι άρρωστο. Είσαι άρρωστος ή άρρωστη. Δεν ξέρω τι είσαι. Αυτός ο τύπος χρειάζεται βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις ζωή να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Θα κοπεί το Internet και θα σας κοπεί το οξυγόνο. Υπάρχει ζωή και εκτός διαδικτύου.

Έχουν φτάσει στο σημείο να γράφουν “Ρε π@@@τη, χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου!”. Το διανοείστε; Τι φταίει αυτό; Αυτό είναι χειρότερο από τη σεξουαλική παρενόχληση. Ξόδεψα μέρες και ώρες για να δω το κίνητρο, τι είναι αυτό που αναγκάζει έναν άνθρωπο να φτάσει στο σημείο να γράψει κάτι τέτοιο. Προσπάθησα να τους δικαιολογήσω… Καμία δικαιολογία! Για να φτάσει κάποιος σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι είστε 

  αρπακτικά ζώα, χωρίς μυαλό. 

Κάντε μου μια χάρη, πηγαίντε στην ευχή της Παναγίας. Αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Δεν έχω καμιά ανάγκη από στήριξη. Έχω ταραχτεί, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη, σε τέτοια ζώα και φτάνουμε σε τέτοιο επίπεδο εκδίκησης. Τι είπα ρε εσεις; Δεν βλέπετε;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας