Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου και για τον Φιλιππίδη! Έρχονται άλλες 14 καταγγελίες

 

Μετά τις Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες 14 γυναίκες! Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν χθες σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) χθες και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Την είδηση της καταγγελίας μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην βινιέτα του τίτλου αναγραφόταν: «Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών στο ΣΕΗ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση». 

Δεν είναι οι μόνες επιμένουν γνώστες της υπόθεσης από τον χώρο του θεάτρου που κλυδωνίζεται από την τρικυμία των καταγγελιών που ξεκίνησαν από τον Γιώργο Κιμούλη, συνεχίστηκαν με τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη «ο γνωστός... ηθοποιός και σκηνοθέτης» και από χθες με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο άμεσα. Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης οι γιατροί παρακολουθούν σχολαστικά την περίπτωσή του, ενώ ο ηθοποιός φέρεται να ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που τον αφορούν. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν ότι με όλα όσα ακούγονταν ανεπίσημα εδώ και μέρες οι χθεσινές εξελίξεις με την επίσημη πλέον καταγγελία ήταν αναμενόμενες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι απαντήσεις Μπουρδούμη για καταγγελία της συζύγου του, σε βάρος Φιλιππίδη «Ένας καλός καλλιτέχνης δε σημαίνει ότι είναι καλός άνθρωπος» «Σέβομαι τα ιερά, πριν γίνουν τέρατα»

Όπως μετέδωσε το «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Κώστας Θεοδώρου, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο, συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις και γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στον ηθοποιό, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.

«Δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αλλά θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο εκτός απροόπτου για ακόμη ένα 24ωρο. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι συμβαίνει ακριβώς. Δεν θα βγει ιατρικό ανακοινωθέν» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

 
Η αγαπημένη ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον ηθοποιό στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε για τον συνάδελφό της και την υγεία του στην εκπομπή «Ευτυχείτε». 

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς έχει αλλάξει το πρόγραμμα των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς, εξαιτίας της νοσηλείας του Πέτρου Φιλιππίδη και αναμένουν να δουν τι θα γίνει με την πορεία της υγείας του. Να σημειώσουμε εδώ πως η Νικολέττα Βλαβιανού είναι μέλος του Σωματείου Ηθοποιών.

«Κάναμε μαζί την τελευταία σκηνή πριν μπει στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος έχει κάποια θέματα υγείας, κάποια νοσήματα και από όλη αυτή την κατάσταση έχει επιβαρυνθεί η υγεία του. Μας είχαν ανακοινώσει ότι έχουμε πράσινο φως για δεύτερη χρονιά, τώρα δεν γνωρίζουμε…» δήλωσε η Νικολέττα Βλαβιανού.

 

Η αποκάλυψη από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα χθες το πρωί, ότι το Σωματείο έχει δεχτεί πάνω από 1000 καταγγελίες που αφορούν δεκάδες άτομα ήταν μέχρι το βράδυ το κερασάκι στην τούρτα των αποκαλυπτηρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω 1000 καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών»

Όπως έλεγε άλλωστε πολύ γνωστός πρωταγωνιστής σε συνομιλία με δημοσιογράφο «βαδίζουμε εδώ και μέρες σε ένα τεντωμένο σκοινί με όλα όσα ακούγονται. Ε, κάποια στιγμή θα σπάσει…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»