Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση από Κώστα Ζάππα

  05/02/2021 09:23
Ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση από Κώστα Ζάππα

Ο Χάρης Τζωρτζάκης περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση από Κώστα Ζάππα

  05/02/2021 09:23

Καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Tok» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης και αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάππα «Είναι ασόβαρο να ζητάς από έναν ηθοποιό να βγάλει τα ρούχα του ενώ γράφεις με μια κάμερα σε ένα δωμάτιο μόνος σου»  

«Πήγα σε μία οντισιόν σ’ ένα σπίτι, ήταν στο σαλόνι έξω ο casting director, μέσα, λοιπόν, υπήρχε μία κάμερα που έγραφε και ζητήθηκε ένας αυτοσχεδιασμός προκλητικού περιεχομένου. Όταν έκανα εγώ τον αυτοσχεδιασμό κατάλαβα ότι τεχνηέντως μου ζητείται να βγάλω τα ρούχα μου, να γυμνωθώ. Αυτό στη δική μου περίπτωση δεν το αναφέρω ως κάτι το τραυματικό, αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αυτό το πράγμα μπορεί να είναι τραυματικό, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα, δηλαδή μπορεί να φτάσει μέχρι στην απόπειρα βιασμού.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Εγώ έχω κάνει δύο φορές γυμνό στο θέατρο ποτέ δεν μου ζητήθηκε πριν, σε κάποια ακρόαση, να βγάλω τα ρούχα μου για να με δουν γυμνό. Αυτά τα πράγματα όταν το πλαίσιο είναι επαγγελματικό συμβαίνουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Αν οπωσδήποτε πρέπει να κάνεις γυμνό σε μια παράσταση το ξέρεις από πριν.  Είναι ασόβαρο να ζητάς από έναν ηθοποιό να βγάλει τα ρούχα του ενώ γράφεις με μια κάμερα σε ένα δωμάτιο μόνος σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας