Τρεις καταγγελίες φωτιά κατά Φιλιππίδη για παρενόχληση

 

Συθέμελα κλονίζεται ο χώρος του θεάτρου, με τις καταγγελίες κατά διάσημων ηθοποιών και σκηνοθετών να διαδέχονται η μία την άλλη. Τελευταία εξέλιξη, η καταγγελία που έκαναν οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σύμφωνα με το Mega, οι τρεις ηθοποιοί τον κατηγορούν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Τη διαγραφή του κ. Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητούν οι κυρίες Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη καταγγέλοντας τον ηθοποιό   για πράξεις που προσέβαλαν την γεννετήσια αξιοπρέπεια.

Οι τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί έχουν καταθέσει καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών κατά του Πέτρο Φιλιππίδη, για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.»

Και οι τρεις γυναίκες ζητούν τη διαφραφή του ηθοποιού από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Υπενθυμίζεται ότι και οι τρεις καταξιωμένες ηθοποιοί, είναι παντρεμένες, οι δύο εξ’αυτών μάλιστα με ηθοποιούς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη και η Λένα Δροσάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

Συγκεκριμένα, στις 17:30 περίπου της Τετάρτης ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Ψυχικό, μπροστά στη σύζυγό του, η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους.

Το επεισόδιο φέρεται να προκλήθηκε μετά από υψηλή πίεση και τη μεγάλη ένταση των τελευταίων ημερών.

Ενώ το νοσοκομείο δεν εξέδωσε κάποιο ανακοινωθέν για την υγεία του, η οικογένειά του έβγαλε ανακοίνωση χθες με την οποία ανέφερε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Σχεδόν όλα αφορούσαν την φερόμενη εμπλοκή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, για την οποία μάλιστα απέστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ.

Με αυτό ζητούσε να μην γίνεται αναφορά του ονόματός του από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εις βάρος του, όμως η συνεχόμενη φημολογία και τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα για το άτομό του, του προκάλεσαν τέραστιο άγχος και ένταση.

Κάτι που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο σήμερα το απόγευμα και την μεταφορά του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου αναμένεται να διανυκτερεύσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;