«Τα ήξερα όλα, δεν ήταν τρελοί όσοι βγήκαν να καταγγείλουν»

 

Για τις εξελίξεις  με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, μετά τη βροχή καταγγελιών από γνωστές ηθοποιούς μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου, η Εβελίνα Παπούλια και η Ηρώ Λούπη. Φιλαρέτη Κομνηνού: «Δάσκαλος στη δραματική ήθελε ως προαγωγός να με πάει πακέτο σε πρωταγωνιστή»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

Νέα καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο από την ηθοποιό Έμυ Στυλιανίδου η οποία μιλά αποκλειστικά για το περιστατικό που βίωσε σε συνεργασία της μαζί του.

 

Μια άγνωστη προσωπική της ιστορία επέλεξε η Φιλαρέτη Κομνηνού να αποκαλύψει μιλώντας στο Gala της Κυριακής. Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε με θάρρος σαφή θέση στο κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει, το οποίο αφορά και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη Κομνηνού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι πιο σιχαμένο, ανήθικο και χωρίς καμία δικαιολογία είναι όλα αυτά τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις. Όλα αυτά που έχουν υποστεί νεαρά κορίτσια μέσα στον χώρο της εργασίας τους. Είναι καλό που έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει το τοπίο με τις αποκαλύψεις γιατί η συγκάλυψη τόσων χρόνων, αυτό που όλοι το ξέρουμε αλλά κανένας δεν τολμάει να μιλήσει, διαιωνίζει όλο το κακό και επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές».

«Φυσικά και υπάρχει σεξισμός στο θέατρο και στη showbiz. Και ξέρετε που ποντάρουν αυτά τα σιχάματα; Στην επιθυμία των νεαρών ηθοποιών να παίξουν ρόλους και να πετύχουν. Αυτό είναι συνήθως και το δόλωμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε δάσκαλος μου στη δραματική σχολή» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η αγαπημένη πρωταγωνίστρια. «Ήθελε ως «προαγωγός» κανονικά να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή και όταν βρήκα το θάρρος να τον αποκρούσω και να τον βρίσω, γύρισε κυνικά και μου είπε: Ταλέντο μπορεί να έχεις αλλά με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα στο θέατρο»!

Οι σχετικές δηλώσεις αναπαράχθηκαν και στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια υποστήριξε πως γνώριζε εδώ και χρόνια αυτά τα περιστατικά από τους δύο συγκεκριμένους κυρίους, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις τόσο από αυτούς, όσο και από άλλα πρόσωπα, των οποίων το όνομα δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Το κακό είναι ότι δεν έσκασαν ως ειδήσεις, είναι πράγματα που τα ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δηλαδή έχω κάνει αυτή τη συζήτηση και με την Τζένη, και με τη Λουκία, αλλά και με άλλα κορίτσια. Τα ξέρω δυστυχώς πολλά χρόνια. Και για το θέμα της Αλεξάνδρας της Ταβουλάρη, δουλεύαμε μαζί τότε. Και με την Ευδοκία τη Ρουμελιώτη την έχουμε κάνει αυτήν την κουβέντα. Κάποια πράγματα δεν είναι δυστυχώς καινούρια. Είναι παλιά.

Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά ο Γιώργος Κιμούλης, όταν βγήκα από τη σχολή. Για εμένα ήταν θείο δώρο να με επιλέξει ο Γιώργος στην παράσταση. Σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Γιώργο, δηλαδή δεν υπέστην κάτι τέτοιο. Ήταν μια περίοδος που παίζαμε στο θέατρο Τζένη Καρέζη και ήμουν ένα αγαπημένο πρόσωπο της Τζένης, οπότε ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές και βάλανε στο στόχαστρο τον Γιώργο και αποφάσισαν να τον κατηγορούνε. Είναι λίγο του τρελού να θεωρούμε ότι όλες αυτές οι γυναίκες είναι μουρλές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επίσης στο άλλο θέμα που αφορά τον Κώστα είναι δυστυχώς πράγματα που ξέρω πολλά χρόνια. Η Τζένη μου το έλεγε και έτρεμε. Με τη Ζέτα που έκανε την αρχή δεν είμαστε φίλες.

Πιστεύω ότι υπάρχουν και πλάσματα που δεν έχουν βρει το κουράγιο να μιλήσουν γιατί δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον στο σπίτι τους. Ξέρω περιπτώσεις και άλλων γυναικών που έχουν βιώσει τα ίδια και από τους συγκεκριμένους και από άλλους».

Δες όλα όσα είπε παρακάτω:

Θέση υπέρ της Τζένης Μπότση, της Λουκίας Μιχαλά αλλά και της Αγγελική Λάμπρη θέλησε να πάρει η Εβελίνα Παπούλια. Οι τρεις ηθοποιοί κατήγγειλαν πως στο παρελθόν έπεσαν θύματα γενετήσιων πράξεων από τον Κώστα Σπυρόπουλο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά από καταγγελίες άλλων γυναικών για το ίδιο πρόσωπο.

Η Εβελίνα Παπούλια που σε πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή της ανέφερε πως δεν επικροτεί καμία μορφή βίας, μετά τις αποκαλύψεις πως είδαν το φως της δημοσιότητας θέλησε να τοποθετηθεί εκφράζοντας τη στήριξή της στις συναδέλφους της.

«Το πως συμπεριφέρθηκες σε μια γυναίκα φαίνεται από την αντίδρασή της. Δε μπορείς να περιμένεις ειρήνη όταν έχεις προκαλέσει πόνο» έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια προσθέτοντας τα ονόματα των ηθοποιών.

​Τη στήριξή της στις ηθοποιούς που καταγγέλλουν για κακοποίηση τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Γιώργο Κιμούλη θέλησε να εκφράσει η Ηρώ Λούπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός που έχει συνεργαστεί και με τους δυο άνδρες και όπως παραδέχεται δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα μαζί τους, τονίζει πως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα υποστηρίζουν αυτές οι γυναίκες.

 
Όπως τονίζει η Ηρώ Λούπη το γεγονός πως δεν έτυχε σε εκείνη δεν είναι κριτήριο για να μην πιστέψει τη σωρεία αυτών των καταγγελιών. Η στενή φιλία της δε με την Λουκία Μιχαλά αποτελεί για εκείνη ένα ακόμα πειστήριο αυτών των κατηγοριών.

«Έχω συνεργαστεί πολύ καλά και με τον Γιώργο Κιμούλη και με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Αυτό όμως ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν είμαι στο πλευρό των συναδέλφων μου που με μεγάλο προσωπικό κόστος και πόνο ψυχής καταγγέλλουν κακοποίηση. Δε κλείνω τα μάτια και δε λέω ότι αφού δεν έχει συμβεί σε μένα δεν έχει συμβεί σε άλλη γυναίκα. Πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα είναι η επιστήθια φίλη μου Λουκία Μιχαλά που γνωρίζω την ακεραιότητά της. Σεβασμός σε αυτές τις γυναίκες».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια