Το #Maestro έκανε πρεμιέρα στο #Netflix - Τα μηνύματα των πρωταγωνιστών

Η πολυσυζητημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη #Maestro, έκανε πρεμιέρα στο #Netflix και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Χαρούλα Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Μπένος, ο Ορέστης Χαλκιάς και η Κλέλια Ανδριολάτου – έκαναν τη δική τους ανάρτηση στα social media.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Και τα 9 επεισόδια είναι διαθέσιμα μέσα από την πλατφόρμα σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ σε δυο μήνες η σειρά θα είναι διαθέσιμη και όλο τον κόσμο.

O τίτλος της σειράς για τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι διαφορετικός από ότι στο ελληνικό Netflix, καθώς στα Αγγλικά η σειρά θα έχει τίτλο «Maestro in Blue».

Ο λόγος δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός, ωστόσο πιθανολογείται πως είναι επειδή το #Netflix θα «φιλοξενήσει» άλλη μια παραγωγή εντός του 2023, με τον ίδιο ακριβώς τίτλο. Πρόκειται για την ταινία του Bradley Cooper, «Maestro» που θα κάνει πρεμιέρα στο #Netflix το 2023.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Η σειρά κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να μπει πρώτο στις τάσεις του ελληνικού #Netflix και ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να δείξει πόσο ευγνώμων είναι με την στήριξη των τηλεθεατών.

 

 

«Απο σήμερα λοιπόν ο #Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.

Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής.

Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world.

“Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

 

 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Καβογιάννη ανάρτησε ένα απόσπασμα της σειράς μεταγλωττισμένο στα ιταλικά, όπως αυτή θα προβάλλεται στο Netflix για τους Ιταλούς συνδρομητές γράφοντας,

«Ερχόμαστε κόσμε!!!!! Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών…  Χριστόφορος Παπακαλιάτης»

 

 

 

 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το επεισόδιο του φινάλε μοιράστηκε η Στεφανία Γουλιώτη με τους followers της.

Πρόκειται για την σκηνή εκείνη οπού οι πρωταγωνιστές με επικεφαλής της Χαρούλα Αλεξίου ερμηνεύει το κομμάτι «Προσευχή» στο φεστιβάλ που οργάνωνε ο τηλεοπτικός μαέστρος, ο Ορέστης, κατά κόσμον Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όπως περιέγραψε η ηθοποιός μέσα από την ανάρτησή της, την ώρα που βιντεοσκοπούσε τη σκηνή, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

«WATCH IT ALL!!! SOUND FULL ON!!

Να ζήσετε ΑΥΤΌ που ζήσαμε!

Το βίντεο αυτό το τραβάω εγώ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!!

Απο τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου έχει υπάρξει , το ότι υπήρξα «μάρτυρας» αυτής της συγκλονιστικής στιγμής!!! Η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου να βροντάει σε όλο το Γάιο των Παξών!! Κυριολεκτικά μεγάφωνα παντού να αντηχεί η ζεστασιά της σε όλο το χωριό!! Με αυτό το τραγούδι που υπήρξε «σημάδι» της εφηβείας μου και αυτή τη γυναίκα να ταρακουνάει την ψυχή μου.!! Αυτή η εμπειρία, ΑΥΤΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ,μου θυμίζει πάντα ότι ΤΟ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΆΤΑΙ Η ΨΥΧΉ ΣΟΥ είτε απο έρωτα , είτε απο κάθε εμπειρία, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΖΩΉ!!!!!!

Ευχαριστώ @haris_alexiou_official !!ΕΦΗΒΙΚΈ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ!!!

Ευχαριστώ @maestro.tvseries @christopherpapakaliatis

@orestis.chalkias Θέλει… να τραγουδάς μ´αυτό το μύθο!!», έγραψε η ίδια

 

 

 

Ο εξαιρετικός Γιώργος Μπένος έγραψε το προσωπικό του προφίλ

«Αυτά σας τα μηνύματα μας έχουν δώσει την μεγαλύτερη συγκίνηση αγάπη δύναμη και περηφάνια για την πανέμορφη δουλειά μας. Ο πρώτος κύκλος μας ολοκληρώθηκε και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του. Ευχαριστώ τον υπέροχο μου συνεργάτη @orestis.chalkias αυτόν τον υπέροχο καλλιτέχνη για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε ( και έχουμε πολλές ακόμα) μέσα από την ιστορία μας. Αγαπήστε ελεύθερα και κάντε τη ζωή σας κάθε μέρα ομορφότερη. Καλές γιορτές με υγεία! @christopherpapakaliatis είσαι σπουδαίος καλλιτέχνης , σε ευχαριστούμε για όλα!»

 

 

 

Ο απίθανος Ορέστης Χαλκιάς μοιράστηκε με το κοινό 

«Ένα θαύμα ήταν αυτό που ζήσαμε. Ένα θαύμα ήταν αυτή η συνάντηση με αυτούς τους ανθρώπους. Ένα θαύμα είναι ο έρωτας. Ένα θαύμα είναι ο άνθρωπος όταν θέλει. Σας το τραγουδώ.»

 

 

 

Η νεαρή πανέμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς Κλέλια Ανδριολάτου αρκέστηκε να δείξει τον ενθουσιασμό της με ένα απλό και περιεκτικό «It’s happening!»

 

 

 

 

H ανυπέρβλητη Χαρούλα Αλεξίου

Αν η Ελλάδα είχε φωνή θα ήταν σίγουρα η φωνή της! Η κορυφαία ερμηνεύτρια βρήκε τρόπο να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά, μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από το τραγούδι και τις live εμφανίσεις.

Το τηλεοπτικό κοινό, της υποκλίθηκε για άλλη μια φορά. Τώρα είναι η σειρά, να της υποκλιθεί όπως της αξίζει και ολόκληρος ο πλανήτης!

«Με τον Χριστόφορο, έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές-εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας» έγραψε η Χαρούλα της καρδιάς μας, που μέσω αυτής της σειράς έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική και μας μάγεψε για άλλη μια φορά!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη