#Maestro: Χαλκιάς & Μπένος σε γκέι φιλί, 19 χρόνια μετά το «Κλείσε τα μάτια»

Αποθέωση στο Twitter - Από το πρώτο γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση και το πρόστιμο του ΕΣΡ των 100.000€ στο φιλί του Αντώνη με τον Σπύρο στο #Maestro - «Η αγάπη είναι όμορφη. Πάντα» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο κρυφός έρωτας ανάμεσα σε Σπύρο και Αντώνη συνεχίζεται, με τον καθένα από τους δύο, να έρχεται αντιμέτωπος με τις οικογενειακές του δυσκολίες και τις «εκρήξεις» των πατεράδων τους. 

Στο νέο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη οι δύο νεαροί άνδρες συναντήθηκαν στο δάσος προκειμένου να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή. 

Εκεί, ο Σπύρος φάνηκε αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος μετά τον καβγά με τον πατέρα της, ξεκινώντας τα φιλιά με τον Αντώνη. Ακολούθησε η ερωτική σκηνή η οποία έκανε το twitter να πάρει «φωτιά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι τηλεθεατές της σειράς αποθέωσαν τους δύο πρωταγωνιστές, (Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο) αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ελάχιστα ωστόσο ήταν τα αρνητικά σχόλια, ενώ για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets.

Καθόλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου, το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

Τα τέσσερα επεισόδια του #Μaestro Podcast έχουν καταγράψει εκατοντάδες χιλιάδες ακρόασεις.

Tο πέμπτο, με καλεσμένο τον Φάνη Μουρατίδη, ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου της σειράς και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία.

Μεταξύ άλλων, συζητούν για την προβολή της σειράς στο Netflix, για τον τρόπο που ζουν τα ζευγάρια στις μακροχρόνιες σχέσεις, για την επίδραση που έχουν οι γονείς στις ζωές των παιδιών τους, για backstage στιγμές του επεισοδίου αλλά και για αυτά που έρχονται.

 

 

 

 

Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος, οι δύο ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά του Mega, #Maestro μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εξήγησαν πώς αντιμετωπίζουν τα σχόλια για το ότι υποδύονται ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι.

Και οι δύο ηθοποιοί ανέφεραν πως έχουν δει παρελθοντικές δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Μεγαλώσαμε με τον Χριστόφορο!», δήλωσαν χαρακτηριστικά, ενώ για τα γυρίσματα της σειράς είπαν πως «όταν έχεις ένα χαλαρό δημιουργό αισθάνεσαι πιο πολύ ο εαυτός σου κι αυτό είναι το κλειδί».

«Ο Σπύρος είναι ένας ήρωας εγκλωβισμένος στο δικό του σκοτάδι. Όλοι αξίζουμε να προσπαθήσουμε για οποιοδήποτε φως έρχεται στη ζωή μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπένος, ενώ ο Ορέστης Χαλκιάς τόνισε πως οι δυσκολίες του Αντώνη, του χαρακτήρα που υποδύεται, είναι ότι ο περίγυρός του υποκρίνεται.

«Υπάρχουν μέσα στη σειρά πολύ σκοτεινά πράγματα, υπάρχει όμως και η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Στενοχωριέμαι που ασχολούμαστε με το ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται και όχι με πραγματικά εγκλήματα», σχολίασε ο Γιώργος Μπένος.

Για τον Ορέστη Χαλκιά η υποκριτική ήταν μονόδρομος, καθώς οι γονείς του ήταν ηθοποιοί. «Μου έδωσαν το πλαίσιο να εκφράζομαι όπως θέλω, αυτό καλλιέργησε τα εκφραστικά μου μέσα», δήλωσε.

Ο Γιώργος Μπένος έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο όταν ήταν έφηβος και κλείστηκε στον εαυτό του. Όπως είπε ο ίδιος, ένιωσε να ενεργοποιείται μετά από μία παράσταση που συμμετείχε στην Β’ Λυκείου.

 

 

Να θυμίσουμε πως πριν από 19 χρόνια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο ΕΣΡ, με την σκηνή της σειράς «Κλείσε τα μάτια» και το γκέι φιλί που έγινε viral.  

Το πρώτο gay φιλί στην ελληνική τηλεόραση

Το θετικό με το τότε ήταν ότι η κοινή γνώμη αντέδρασε με τον τρόπο που θα έπρεπε να αντιδράσει μια σύγχρονη κοινωνία. Σε αντίθεση με την πρώτη ελληνική σειρά πρώτης γραμμής που έδειξε ένα φιλί μεταξύ δύο ανθρώπων του ίδιου φύλου το 2003. Μιλάμε για το «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

 

 

Ένα κινηματογραφικό φιλί μεταξύ δύο ανδρών

Κάπου στο ενδιάμεσα υπήρξε στην ελληνική πραγματικότητα και ένα κινηματογραφικό gay φιλί. Τα Χριστούγεννα του 2011 κυκλοφόρησε στις αίθουσες η ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων» όπου παρακολουθήσαμε τον Γιάννη Στάνκογλου να φιλάει τον Αντίνοο Αλμπάνη. Η σκηνή αυτή ήταν αφορμή για κάποιες από τις ελάχιστες αρνητικές κριτικές που εισέπραξε η ταινία που κατά τα άλλα σάρωσε σε εισιτήρια.

 

 

 

Γκέι φιλί στη δημοφιλή ελληνική σειρά #ΆγριεςΜέλισσες

Πρόκειται για φιλί μεταξύ του γιου του Ακύλα Μεγαρίτη και του υπεύθυνου του θεάτρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί το πρώτο γκέι ζευγάρι της δημοφιλούς σειράς. 

 

 

 

Το φράγμα της ΕΡΤ έσπασε

Ένα gay φιλί στην σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Η τούρτα της μαμάς» έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media. 

 

 

 

Γκέι φιλί στο ΡΙΚ
 
 
 
«Το Μυστικό της Πεταλούδας», ήταν γεμάτο ανατροπές, ενώ είδαμε και το πρώτο ανδρικό gay φιλί που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα στην Κύπρο. Το ανατρεπτικό σενάριο της Άντας Γκουρμπαλή και η σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, με τις ερμηνείες των ηθοποιών και το gay φιλί μεταξύ των ηθοποιών Νίκου Γκέλια και Μέμου Μπεγνή, φαίνεται να άνοιξε το δρόμο για μια ελεύθερη τηλεόραση, μακριά από στερεότυπα και ομοφοβικές αντιλήψεις. 

 

 
 

 

 

Το κομμένο φιλί του Σίγμα

Η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς  «Καταιγίδα», στο Σίγμα, αποφάσισε να μην προβάλει τη σκηνή όταν δυο άντρες, ο Ανδρέας Φυλακτού και ο Ανδρέας Ορφανίδης ανταλλάζουν ένα φιλί.

Ο λόγος που αποφάσισαν να μην προβάλουν την σκηνή είναι ο φόβος του προστίμου από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Η σκηνή με το φιλί δεν θα προβληθεί ποτέ.

 

 

 

Το gay φιλί που σκόρπισε άπλετο γέλιο στην απίθανη κωμωδία #SafeSex, μεταξύ του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και του Κρατερού Κατσούλη.

Αυτό είναι το πιο χιουμοριστικό gay φιλί που δόθηκε ποτέ σε μεγάλη και μικρή οθόνη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega