Γροθιά στο στομάχι η σκηνή ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη

#Maestro: Αποθεώθηκε στο Τwitter η ερμηνεία της Μαρία Καβογιάννη χωρίς καν να μιλάει! - Ο Παπακαλιάτης μιλά για πρώτη φορά για τη σκηνή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σκληρές σκηνές πραγματικότητας μεταφέρονται μέσα από τη σειρά #Maestro του Mega, η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από το πρώτο επεισόδιο. 

Στο δεύτερο επεισόδιο του #Maestro, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μία συνταρακτική σκηνή ενδοοικογενειακής βίας με την Μαρία Καβογιάννη να είναι υποδειγματική στην ερμηνεία της. Σε αυτήν τη σκηνή ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Χαραλάμπος, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, στρέφεται για ακόμα μία φορά εναντίον του γιου τους, Σπύρου και της ίδιας. Έτσι, αφού ασκεί σκληρή βία στο γιο τους λόγω του ότι άκουσε πως είναι ομοφυλόφιλος και χτυπώντας τον με μία αλυσίδα, στη συνέχεια πράττει το ίδιο και στη μητέρα, την οποία κακοποιεί συστηματικά.

 

 

Οι σκηνές κόβουν την ανάσα κι αποτελούν γροθιά στο στομάχι, περιγράφοντας παραστατικά στιγμιότυπα που μπορεί να εκτυλίσσονται και στην πραγματικότητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν φωτιά με αρκετούς χρήστες να τονίζουν πως η έναρξη τους επεισοδίου αποτυπώνει τον πόνο με εικόνες που δύσκολα μπορεί αντέξει κάποιος.

Ο Ορέστης, τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο.

 

 

 

 

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο τέλος του επεισοδίου στο δεύτερο podcast του Maestro έκανε αποκαλύψεις για αυτή την σκηνή που σόκαρε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο για εμένα. Δεν είχα ξαναγυρίσει κάτι παρόμοιο, είχα πολύ μεγάλο άγχος. Στο μοντάζ το έβλεπα και αναρωτιόμουν αν θα άφηνα κάποιες σκηνές. Αλλά δεν μπορούσα αυτό το θέμα να το περάσω επιδερμικά. Ευτυχώς είμαι τυχερός που είχα την αριστουργηματική Μαρία Καβογιάννη, τον Γιώργο Μπένο και τον Γιάννη Τσορτέκη. Ήταν όλοι μαγγωμένοι την ημέρα που το γυρίζαμε. Ήταν μία σκηνή που μιλά για τη βία, καταδικάζοντας τη βία».

 

 

Η Μαρία Καβογιάννη από την πλευρά της, αποθεώθηκε χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσει με την εικόνα της να γίνεται εφιάλτης σε κάθε άνθρωπο που έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.

​  

  

 

 

  

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ​

Η Τζένη Θεωνά το Σάββατο 22/10 υποδέχεται στην εκπομπή της, #Μαμάδες την Μαρία Καβογιάννη.

Η γνωστή ηθοποιός,  έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά, #ΝτόλτσεΒίτα, που υποδύονταν την «Ασπασία», αποκαλύπτοντας πως εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

Η Μαρία Καβογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά δεν θέλανε που γράφανε δεν θέλανε δείξουμε ότι αυτή η κοπέλα έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα».

«Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το Ντόλτσε Βίτα που έφερε ένα ωραίο ξεκίνημα στη ζωή μου, το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί», κατέληξε η Μαρία Καβογιάννη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»