Κατάφορη αδικία! Έδιωξαν Μύρια και κράτησαν Κότυ που καταπάτησε όλους τους κανόνες

Αυτό είναι το Τop5 στο #GNTMgr - Τα κορίτσια πάνε Ρώμη - Eπιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή - Υπόκλιση στο supermodel guest κριτή Ρος Γεωργίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστου Μπίρμπα, μπήκαν στο σπίτι με διάθεση γιορτινή για να στολίσουν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η απουσία των αγαπημένων προσώπων των μοντέλων, ωστόσο δημιούργησε συγκίνηση και όλοι μαζί, γύρω από το λαμπερό δέντρο, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και αντάλλαξαν ευχές.

Η Μαρίτα μετά τον στολισμό ξέσπασε σε δάκρυα με αφορμή την μαμά της που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, και ανέφερε: «Κρατιόμουν να μη συγκινηθώ… Τίποτα. Τα Χριστούγεννα είναι όμορφα, αλλά κάποιες φορές δεν είναι. Επειδή μου έρχονται κάποιες αναμνήσεις, συγκινούμαι λίγο. Είναι πολύ όμορφο αυτό που λέμε, να έχουμε άτομα δικά μας, να μας αγαπάνε και να τους αγαπάμε.

Και πρόσθεσε:«Κλαίω από χαρά γιατί ξέρω ότι θα έρθουν πολύ πιο όμορφα Χριστούγεννα κι ότι αυτά που είχαν περάσει όλοι, θα καταλάβουμε γιατί τα έχουμε περάσει και θα είμαστε πιο δυνατοί και χαρούμενοι. Αυτό»

 

 

Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για μια θέση στον τελικό και όπως ήταν φυσικό οι εντάσεις δεν παρελήφθησαν.

Η πιο δύσκολη δοκιμασία του #GNTMgr 5 βρέθηκε μπροστά στις παίκτριες και ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας.

Το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ο Γιώργος Καράβας, ωστόσο εξήγησε στις διαγωνιζόμενες την διαδικασία της φωτογράφησης και έκανε την ανακοίνωση που τις «πάγωσε».

 

 

 Το άγχος της παίκτριας για το ενδεχόμενο αποχώρησής της, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στην δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να αλλάξουν outfit μέσα σε ένα μικρό αυτοκίνητο και αυτό όπως ήταν φυσικό κάποιες τις δυσκόλεψε αρκετά.

Η Μύρια ήταν ανάμεσα σε αυτές και αφορμή στάθηκε το φόρεμα που δεν της έμπαινε στην αρχή, ενώ στη συνέχεια που κατάφερε να το φορέσει δεν μπορούσε να το κουμπώσει, με αποτέλεσμα να βγει ξεκούμπωτη και με το άγχος μην της… πέσει.

Παρόλο που ήταν φανερά στεναχωρημένη, κατάφερε να βγάλει εις πέρας την δοκιμασία, ωστόσο μόλις τελείωσε η φωτογράφηση ξέσπασε σε κλάματα.

Από την άλλη μεριά η Κότυ, αποφάσισε από μόνη της, να μην ακολουθήσει τους κανόνες και να φωτογραφηθεί χωρίς καν να προσπαθήσει να φορέσει τα παπούτσια της. Γεγονός που αδίκησε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που έκαναν κανονικά όλα όσα έπρεπε να κάνουν.

 

 

Η guest judge Ροζάνα Γεωργίου, το super model με την τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, έκρινε τις διαγωνιζόμενες με τη ματιά ενός πολύ επιτυχημένου μοντέλου, οι οποίες άκουσαν τα σχόλιά της με κομμένη την ανάσα.

Guest Judge για το  είναι η σύγχρονη «Καρυάτιδα» που έχει αφήσει το στίγμα της στη διεθνή μόδα. Στα 28 της έχει δουλέψει με ονόματα όπως Dior, Celine, Marni, Hermes, και Versace, και έχει βρεθεί σε εξώφυλλα της #Vogue και άλλων πασίγνωστων περιοδικών. Η Ροζάνα έχει μια καριέρα που πολλοί ονειρεύονται να ακολουθήσουν, οπότε και οι συμβουλές που έδωσε στα μοντέλα είναι πραγματικά πολύτιμες!

 

 

 

Την ώρα της κρίσης αντί τουλάχιστον να προβληματίσουν την Κόττη που δεν μπήκε στη διαδικασία να ακούσει τους κανόνες και έκανε του κεφαλιού της… Άκουσε από τους κριτές αδιανόητα διθυραμβικά λόγια.

 

 

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Βικτώρια που ομολογουμένως έκανε την καλύτερη δουλειά από όλες

 

 

Βικτώρια στο backstage! Για ακούστε τι είπε!

 

 

Οι δυο κοπέλες που είχαν την χειρότερη επίδοση ήταν η  Μύρια και η Κόττυ.

Εκείνη που τελικά αποχώρησε και δεν κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα του #GNTMgr είναι η Μύρια Κυριακίδου.

Η απόφαση της κριτικής επιτροπής εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό αφού ήταν φανερά άδικη.

Είχαμε ένα κορίτσι που έβαλε όλα της τα δυνατά, να φέρει αποτέλεσμα, λειτουργώντας σωστά και με τους κανόνες, παρόλο που το φόρεμα που της έδωσαν να φορέσει δεν της έκανε, με αποτέλεσμα να μην κουμπώσει ποτέ. Και από την άλλη την Κότυ, που αποφάσισε να μην ακολουθήσει τους κανόνες και να κάνει του κεφαλιού της και παρόλαυτά να την κρατούν στο παιχνίδι.

 

 

 

Το #GNTMgr τελειώνει εδώ για την Μύρια, αλλά πήρε εμπειρίες και μαθήματα που θα κρατήσει για πάντα.

 

 

 

 

ALLORA! Το #GNTMgr ταξιδεύει στην αιώνια πόλη! Welcome στην Piazza del Popolo και φωτογράφιση σε 5 διαφορετικά σημεία της Ρώμης, σε στυλ καρτ ποστάλ!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Τελευταίος σταθμός του ταξιδιού η φωτογράφιση που κρίνει το final four του φετινού διαγωνισμού. Ένα επεισόδιο γεμάτο ιταλική φινέτσα με guest judge τη μια και μοναδική Σοφία Χατζηπαντελή

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της