Η αντίδραση του Μποσταντζόγλου για την Πρωτογεράκη: «Μ@@λακία..., π@@@ριές!»

Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη: «Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Το προσωπικό σχόλιο είναι σε καλούπι» - Όσα είπε το ζευγάρι για Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο» βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων, συνάντησαν τον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο και τα όσα φέρεται ότι υποστήριξε η Βίκυ Πρωτογεράκη υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη του. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, μία χαρά ήμασταν. Τώρα τι έχει προκύψει στις άλλες περιπτώσεις, δεν το ξέρω. Η συμπεριφορά του Γιώργου –και δεν μιλάω για τις άλλες συμπεριφορές- μοιάζει με πολλών σκηνοθετών. Ήταν μία γνωστή συμπεριφορά. Και πολλών έτσι είναι, να σου πω εγώ ονόματα να γεμίσεις τετράδιο… Όλοι έτσι είναι. Αλληλοβριζόμαστε μέχρι να βγει το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Για τη Βίκυ Πρωτογεράκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Δεν την είδα, δεν παρακολουθώ τα πάντα και ούτε με ενδιαφέρουν. Πάμε σε άλλη ερώτηση… Ό,τι μ@@λακία ακούω πρέπει να τη σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ, αλλά αυτά είναι π@@@ριές! Βρίζω, γιατί να μην βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ, γιατί πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες;».

 

 

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο» συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και την σύζυγο του Γιάννη Μποσταντζόγλου τη Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή της για την Ελένη Μενεγάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Παπαδήμα: «Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη, αποδείχθηκε ικανή να χειρίζεται στημένες ιδέες» - «Ο Γκλέτσος με ερωτεύτηκε & ήθελε να με ζητήσει σε γάμο από τον Μποσταντζόγλου»

 

«Σοβαρά συζητήθηκαν οι δηλώσεις μου σε όλες τις εκπομπές; Δεν παρακολουθώ εκπομπές. Και κατ’ αρχάς δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη. Είπα ότι «η Ελένη αποδείχθηκε ικανή να είναι στα στημένα πράγματα». Δηλαδή ποιο είναι που συζητήθηκε; Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Δεν τη στήνουν;

Το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι κι εγώ αυτό δεν το μπορώ. Αχ δεν πέτυχε το κουλουράκι, πώς θα το φάω; Αυτό είναι η δουλειά της και εγώ δεν μπορώ να την κάνω. Προσπάθησα για τα  λεφτά, αλλά δεν το έκανα».

Η Δήμητρα Παπαδήμα, μίλησε και στην κάμερα του #MegaΚαλημέρα η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά πως όσο μεγαλώνει γίνεται φρικιό, σχολίασε τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

«Γιατί να μην επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης; Το μάθημά του το πήρε. Κι εγώ έχω φύγει από παράστασή του».

«Mία χαρά βλέπω την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη. Μπορεί να είναι εκρηκτικός, απότομος, είρων, αλλά μέχρι εκεί», δήλωσε ο Γιάννης Μποστατζόγλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της