#Maestro: Βαθιά υπόκλιση στο αριστουργηματικό «κέντημα» του Παπακαλιάτη

#Maestro: Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε χθες με ένα ύμνο στην μάνα και με το τραγούδι της ανυπέρβλητης Χαρούλας Αλεξίου Πλέον «ανοίγει τα φτερά της» στο #Netflix και τον υπόλοιπο κόσμο - Αποθέωση στο Twitter

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου του #Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και οι θαυμαστές της σειράς παρακολούθησαν με αγωνία το τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο «Να μ'αγαπάς».

Ο πρώτος κύκλος των 9 επεισοδίων απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ενώ ο δημιουργός της σειράς, που επανήλθε φέτος στην τηλεόραση, αποθεώθηκε από το κοινό.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προετοιμάζει ήδη και τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς που διαδραματίζεται στους Παξούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με το πολυσυζητημένο φεστιβάλ να ξεκινά και με το όμορφο νησί των Παξών να πλημμυρίζει από μουσικές. Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς που πέραν της επαγγελματικής τους συνεργασίας, έχουν αποκτήσει και προσωπικές σχέσεις, παρακολούθησαν όλοι μαζί το φινάλε του #Maestro. Όπως έγινε γνωστό με stories που δημοσιεύτηκαν στο Instagram, οι ηθοποιοί αποφάσισαν αυτό το τελευταίο επεισόδιο να το απολαύσουν όλοι μαζί. Στα βίντεο τα οποία ανάρτησε η  Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό λογαριασμό της, όλοι έδειξαν να βρίσκονται σε ιδιαίτερα ευχάριστη διάθεση.

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του #Twitter σχολίασαν κάθε σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, τοποθετώντας το #Maestro, στην κορυφή των ελληνικών trends.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη φετινή σεζόν έκανε το μεγάλο comeback βάζοντας τον πήχη ψηλά στην ελληνική μυθοπλασία. Η Μαρία Καβογιάννη, η Χάρις Αλεξίου, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Στεφανία Γουλιώτη, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου,ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος καθήλωσαν από την πρώτη στιγμή με τους ρόλους του.

 

  

  

  

 

Η υψηλή αισθητική, το σενάριο, τα μοναδικά τοπία, η μουσική, οι σπουδαίες ερμηνείες αλλά και η μεγάλη αποκάλυψη του δολοφόνου του Χαράλαμπου, ενθουσίασαν τους τηλεθεατές που περιμένουν πλέον τον δεύτερο κύκλο της σειράς, για να δουν τη συνέχεια της ιστορίας.

   

 

 

   

 

   

 Οι θαυμαστές στο τελευταίο επεισόδιο έμαθαν - επιτέλους - ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο, που τον υποδύθηκε εξαιρετικά ο Γιάννης Τσορτέκης, καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους αγαπημένους «κακούς» της τηλεόρασης.

 

  

   

 

 

Νωρίτερα, προηγήθηκε ένας «ύμνος» στις μανάδες που στέκονται απέναντι σε όποιον τα βάζει με τα παιδιά τους, αφού το μόνο που κάνουν είναι το αυτονόητο: να τα αγαπάνε. Από τη μία είχαμε τη συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη, που έκλεψε τις εντυπώσεις από την αρχή της σειράς.

 

 

 

Σε έναν εξαιρετικό μονόλογο, η Μαρία είναι μια κακοποιημένη γυναίκα και μάνα, που ο μόνος της φόβος δεν είναι οι πληγές στο σώμα και την ψυχή της, αλλά να μην γίνει βίαιος ο γιος της, που μεγάλωσε σε ένα τοξικό περιβάλλον.

 

  

  

 

 

 

Από την άλλη έχουμε τη δυναμική Σοφία, που την υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου που κουράστηκε πλέον να υποκρίνεται για τα μάτια του κόσμου και υψώνει ανάστημα στον σύζυγό της, προκειμένου να αποδεχτεί επιτέλους την αλήθεια για τον ομοφυλόφιλο γιο τους.

 

 

Οι νεαροί ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε επεισόδιο της σεζόν και η ερμηνεία τους ήταν αξιοσημείωτη.

Η Σοφία λοιπόν, αποφασίζει να τον βάλει στη θέση του προκειμένου να υπερασπιστεί τον γιο της και το twitter υποκλίνεται.

 

     

 

 

 

 

 

 

Φτάνοντας στη σκηνή του φόνου, το «Μaestro» θύμισε τις καλές crime σειρές που έχουμε συνηθίσει στο εξωτερικό και που όπως φάνηκε, δεν έχει να ζηλέψει και τίποτα από αυτές.

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου, που προκάλεσε συγκίνηση στα social media απλά και μόνο κρατώντας το μικρόφωνο, αφού έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το τραγούδι. Άλλη μια αγαπητή παρουσία στη σειρά, που ο κόσμος λάτρεψε και αναπαρήγαγε συνεχώς τις ατάκες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

Αυτή μάλιστα, ήταν και η πρώτη φορά, μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι, που η Χαρούλα Αλεξίου στάθηκε πίσω από ένα μικρόφωνο και ερμήνευσε μοναδικά την #Προσευχή κάνοντας τους πάντες να ανατριχιάσουν με τη φωνή της.

     

 

 

 

 

  

 

 

Στο ένατο και τελευταίο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς #Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά πολύτιμους συντελεστές της σειράς που εργάστηκαν πίσω από τις κάμερες.

 

 

 

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του α’ κύκλου του «Μaestro» που καθήλωσε δικαίως το ελληνικό κοινό μπροστά στις μικρές οθόνες, ο δημιουργός του και σκηνοθέτης  Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τη Ράνια Τζίμα για το τελευταίο επεισόδιο, τον β’ κύκλο της σειράς αλλά και την προβολή του από το Netflix παγκοσμίως.

«Όταν έγραφα το τελευταίο επεισόδιο έλεγα πως οι ήρωες έχουν πολύ “ψωμί” και έχω σταματήσει την πλοκή με τέτοιον τρόπο που δεν γίνεται να μην υπάρξει β’ κύκλος» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ερωτώμενος για το αποψινό τελευταίο επεισόδιο σημείωσε πως αρχικά θα δούμε τη Χαρούλα Αλεξίου να τραγουδά το γνωστό κομμάτι «Να μ’ αγαπάς» όπως ονομάζεται και το επεισόδιο.

«Θα είναι ένα μεγάλο, χορταστικό επεισόδιο. Είναι ένα επεισόδιο στο οποίο όλοι οι ήρωες βρίσκονται σε κρίση, εξελίσσονται» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε πως και στον β’ κύκλο θα συμπορευτεί με τους ίδιους ήρωες. «Στον β’ κύκλο θα δούμε την αντίδραση των ηρώων, στη δράση του α’ κύκλου» προσέθεσε.

«Έχω αγωνία για την προβολή στο Netflix. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική σειρά θα μεταδοθεί παγκοσμίως, θα είναι μεταγλωττισμένη, νομίζω σε όλες τις χώρες πλην της Κίνας» είπε.

«Είμαστε συγκινημένοι, είναι κάτι το οποίο δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ και δουλέψαμε όχι μόνο εμείς που κάναμε το γύρισμα, μας στήριξαν το κανάλι και ο πρόεδρος που πήρε το ρίσκο για μία τόσο δύσκολη δουλειά, η Foss Productions και ο Στέλιος Κοτιώνης που έβαλε “πλάτη” προκειμένου να γίνουν πράγματα και είμαι χαρούμενος τώρα που δόθηκε στο εξωτερικό και είναι όλοι ικανοποιημένοι και επιχειρηματικά» συμπλήρωσε.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»