Η ζωή της Έμιλυ Κολιανδρή με τον Χρήστο Λούλη και οι ενοχές για τα παιδιά τους

Χρήστος Λούλης: Απαντά για το πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη μίλησε ο Χρήστος Λούλης. 

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη guest εμφάνιση που έκανε σε ένα από τα επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τις επίμαχες σκηνές με το γκέι ζευγάρι, ενώ σχολίασε και τις σχέσεις του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Είμαστε φίλοι με τον Χριστόφορο. Με πήρε τηλέφωνο, μου λέει: έχω έναν ρόλο που έχει να κάνει… του λέω «μη μου πεις παραπάνω, θα είμαι κι εγώ». Δε νομίζω να είμαι όμως στον δεύτερο κύκλο, γιατί ο ρόλος μου ήταν πολύ ειδικός» ανέφερε για το πέρασμά του από το Maestro.

Και συνέχισε: «Το σχόλιο είναι ότι δεν ανοίγει ρουθούνι, αυτό είναι το ωραίο. Σε σχέση με το τι γινόταν πριν από 20 χρόνια, τώρα δεν μας πάνε στο ΕΣΡ. Αυτό είναι μία πρόοδος, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Δεν αξίζει να γίνεται θέμα», απαντά ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνεργασία της με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Εθνικό Θέατρο. Ο ηθοποιός, στο παρελθόν είχε τοποθετηθεί με απαξιωτικό τρόπο, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνέντευξή του. «Τότε είχα μία πολύ μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου, θεωρούσα πως είμαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ευτυχώς μεγάλωσα και άλλαξα γνώμη. Πιστεύω πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας σήμερα» εξομολογήθηκε.

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει για την Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

 

 

Η Έμιλυ Κολιανδρή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή #Ελένη και στην δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για τη ζωή της με τον Χρήστο Λούλη, τις ενοχές που νιώθει απέναντι στα παιδιά της αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

«Όσο παίζεις σε μία σειρά που είναι στον αέρα, τυγχάνεις αναγνώρισης. Την επόμενη χρονιά δεν σε χαιρετάει άνθρωπος» αναφέρει η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή μιλώντας για τον τρόπο που διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα στην καθημερινότητά της.

Όπως υποστήριξε, τα παιδιά της δεν νιώθουν τόσο άνετα όταν ο κόσμος αναγνωρίζει την ίδια και τον πατέρα τους, Χρήστο Λούλη. «Δουλεύουμε πολύ και εγώ και ο Χρήστος. Νιώθουμε ότι λείπουμε στα παιδιά μας και αυτό μας δημιουργεί ενοχή».

Ακόμα, η Έμιλυ Κολιανδρή παραδέχτηκε πως δεν την πειράζει που ο σύζυγός της, Χρήστος Λούλης έκανε πιο γρήγορα επιτυχία από εκείνη. «Εάν δεν θαύμαζα τον Χρήστο δεν θα ήταν το ίδιο. Αν δεν συνέβαιναν πράγματα σε αυτόν πράγματα επαγγελματικά και συνέβαιναν σε εμένα δεν θα μου άρεσε» προσθέτει.

Αναφορικά με το κομμάτι της αυτοπεποίθησης αποκάλυψε πως δεν έχει τόση. «Μεγάλωσα σε μία οικογένεια με αγάπη αλλά δεν με “χάιδευαν” υπερβολικά οι γονείς μου…ήταν ακριβοδίκαιοι», εξήγησε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Σε αντίθεση με την ίδια που όπως δήλωσε, «πιάνει τον εαυτό της» να λέει περισσότερα μπράβο στα παιδιά της απ’ όσα θα έπρεπε.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή