Aποθέωση στο #Twitter για Αλεξίου-Καβογιάννη & η καυτή ερωτική σκηνή στο #Maestro

Η σεξουαλική επίθεση, τα αυτοάνοσα και η σκηνή που απογοήτευσε στο #Maestro - Το κουβάρι της δολοφονίας ξετυλίγεται - Ορέστης και Κλέλια έζησαν τη δική τους «Γαλάζια Λίμνη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο όγδοο επεισόδιο του #Maestro, αφηγητής ήταν ο Μιχάλης, τον οποίο υποδύεται ο Αντίνοος Αλμπάνης. Είναι ο ευγενικός και διακριτικός γιατρός του νησιού, ο οποίος ζει με το σκυλάκι του, τη Μαρίκα.

Πρόκειται για έναν άντρα χαμηλών τόνων, ευαίσθητο, παρατηρητικό, που ξέρει όλα τα μυστικά των ηρώων, αλλά ποτέ δεν μιλάει για αυτά. Βοηθάει τους πάντες, τους αφουγκράζεται, τους φροντίζει, τους προσέχει, αλλά κρατά μία απόσταση, σε μία προσπάθεια να διασφαλίσει τη δική του ηρεμία και υγεία του. «Πάντα μου άρεσε να φτιάχνω τους άλλους. Έγινα γιατρός. Από εδώ περνάνε όλοι. Ξέρω τα πάντα για αυτούς, δεν ξέρουν πολλά για μένα. Ζω μοναχικά, στην ησυχία μου» αναφέρει.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει αναφορά στα αυτοάνοσα νοσήματα, που εμφανίζονται όταν το ανοσολογικό ανθρώπινο σύστημα αντιδρά και στρέφεται εναντίον του ίδιου του οργανισμού.

Στο όγδοο επεισόδιο που είναι και το προτελευταίο του κύκλου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έβαλε όλη του την «μαεστρία» και εντυπωσίασε το κοινό, ενώ σχολιάστηκε για ακόμη μία φορά στο Twitter.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τα αυτοάνοσα 

Ο Μιχάλης πάσχει από διαβήτη, κάτι που έγινε γνωστό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όταν φανερώθηκε να κάνει μία ένεση ινσουλίνης. Χθες, ο ίδιος μίλησε για την ασθένειά του, ενώ τόνισε πως, λόγω της υγείας του, προσπαθεί να αποφεύγει τις εντάσεις και να ζει ήρεμα, πειθαρχημένα και χωρίς να πιέζει τον εαυτό του.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που χώρισαν με τη Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου), αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις δικές της εντάσεις και τα αδιέξοδα της σχέσης τους. Σημειώνεται πως ο ήρωας είχε πάει στους Παξούς πριν από πέντε χρόνια, για να κάνει το αγροτικό του, αλλά τελικά έμεινε, λόγω του έρωτά του.

Παράλληλα ο Σπύρος (Γιώργος Μπένος) πάσχει από ψωρίαση και όπως φαίνεται η ένταση στο σπίτι του και το άγχος της καθημερινότητας ενίσχυσαν και διόγκωσαν το πρόβλημά του. 

Η σκηνή της σεξουαλικής επίθεσης 

Η εγκληματική συμπεριφορά του Χαράλαμπου (Γιάννης Τσορτέκης), ο οποίος ασκεί για άλλη μία φορά σωματική βία στη Μαρία (Μαρία Καβογιάννη), κλιμακώνεται.

Ένα βράδυ, ακολουθεί τη σύντροφο του γιου του, τη Γιάννα (Τόνια Μαράκη), η οποία επιστρέφει στο σπίτι της με τα πόδια μετά από έξοδο και της επιτίθεται σεξουαλικά, λέγοντας:«Η γενιά σας έχει αλλάξει. Παλιότερα δεν αφήναμε ένα κορίτσι να κυκλοφορεί μόνο του έξω, βράδυ, έτσι. Προκλητικά ντυμένη. Δεν είναι σωστό. Αν κάποιος σε δει, μπορεί να νομίσει πως θες να...». Η κοπέλα καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του και να τρέξει μακριά, μέχρι που φτάνει στο σπίτι της και ξεσπά σε κλάματα, φανερώνοντας τον φόβο που αισθάνεται.

Οι δυνατές ερμηνείες

Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου, εντυπωσίασαν και σε αυτό το επεισόδιο τους τηλεθεατές, με τις ερμηνείες τους. Η Μαρία ανακαλύπτει την πράξη του Χαράλαμπου και ξεσπά εναντίον του, αποκαλώντας τον «κτήνος». Εκείνος αντιδρά και της επιτίθενται άγρια.

Η Μαρία καταφεύγει στο τμήμα γεμάτη δύναμη, αποφασιστικότητα και θάρρος, για να καταγγέλλει τον σύζυγό της, σε μια σκηνή που που καθήλωσε τους τηλεθεατές και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια. Παράλληλα η σκηνή που ακολούθησε με τη Χάρις Αλεξίου εισέπραξε επίσης τον θαυμασμό των χρηστών. 

 

 

Τα γυμνά καρέ και το σεξ στην παραλία

Ο έρωτας του Ορέστη και της Κλέλιας έχει πια εκδηλωθεί, με τους δύο ήρωες να αφήνονται στα συναισθήματά τους μετά από έναν καβγά και να χαρίζουν στο τηλεοπτικό κοινό μία ερωτική σκηνή που εκτυλίχθηκε στην ακτή της παραλίας. Στο όγδοο επεισόδιο, το ζευγάρι έκανε ξανά έρωτα σε μια απομονωμένη παραλία του νησιού.

Οι δύο πρωταγωνιστές περνούν το βράδυ τους στην παραλία, την επόμενη μέρα κάνουν μπάνιο γυμνοί στα καταγάλανα νερά του νησιού. Μάλιστα πλήθος πλάνων κατέγραψε το στήθος της Κλέλιας, την οποία ενσαρκώνει η Κλέλια Ανδριολάτου, τη στιγμή που το σκηνικό θύμιζε κάτι από τη δημοφιλή ταινία «Γαλάζια Λίμνη».

 

 

 

Η σκηνή που απογοήτευσε 

Τη δυσαρέσκειά τους για μία συγκεκριμένη του #Maestro εξέφρασαν οι χρήστες του Twitter. Πρόκειται για τη σκηνή που ο Ορέστης βρισκόταν στην παραλία με την Κλέλια και οι φωνές τους δεν συμβάδιζαν με την εικόνα. Επί της ουσίας η τηλεθατές ήρθαν αντιμέτωποι με έναν κακό ήχο που έδινε την εικόνα ενός voice over. Όπως ήταν φανερό οι φωνές των ηρώων δεν κατάφεραν να συγχρονιστούν σωστά με τα πλάνα και κανείς «δεν συγχώρεσε» το λάθος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

 

 

Το κουβάρι της δολοφονίας ξετυλίγεται

Όπως συμβαίνει προς το τέλος κάθε επεισοδίου του #Maestro, παρουσιάζεται ένα κομμάτι από τη συνέχεια της σκηνής με το πτώμα του Χαράλαμπου.

Η ταφή της Μαρίκας, του σκυλιού του Μιχάλη, που ενσαρκώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης, τον οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Ακούει δύο πυροβολισμούς, πλησιάζει στο σημείο και, τελικά, βλέπει όλο το έγκλημα που αναμένεται να εξιχνιαστεί στο επόμενο και τελευταίο επεισόδιο.

 

 

 

Στο όγδοο επεισόδιο του επίσημου podcast της τηλεοπτικής σειράς #Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Μεταξύ άλλων, συζητούν για το πώς διαχειρίζεται ο Μιχάλης το θέμα της υγείας του, για τις δύσκολες αποφάσεις στη ζωή, για τη σκηνοθετική επιλογή να έχει ο Μιχάλης σκύλο, και για ποιο λόγο θα είναι για πολλά χρόνια θυμωμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Μεταξύ άλλων στο 8ο επεισόδιο του Podcast θα ακούσεις:

* Για τα θέματα υγείας του Μιχάλη (03:15)

* Για τις δύσκολες αποφάσεις στη ζωή (06:22)

* Για την επιλογή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, να έχει ο Μιχάλης σκύλο (09:48)

* Για ποιο λόγο θα είναι για πολλά χρόνια θυμωμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (15:03)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της