Σε έξαλλη κατάσταση on air η Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν μπορείτε να με σπιλώνετε!»

Σε έξαλλη κατάσταση on air: «Δεν μπορείτε να σπιλώνετε εμένα, να ανακαλέσετε» - «Δεν πιστεύω ότι υπήρχε λόγος ο Φιλιππίδης να επιδείξει το όργανό του στην Παπούλια» - Τσαρούχας και Ρώμας την αδειάζουν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξενήθηκε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός και δικηγόρος, η οποία κατέθεσε νωρίτερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη υπέρ του κατηγορούμενου ηθοποιού διευκρίνισε ότι τα λεγόμενά της που προκάλεσαν αίσθηση, παραποιήθηκαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Πρωτογεράκη στη δίκη Φιλιππίδη: «Το 90% των ανδρών επεδείκνυε το μόριό του»

 

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί παρερμηνεύτηκε αυτό που είπα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράψανε και ποιος το οργανώνει αυτό και ποιος το καθοδηγεί. Γιατί εδώ βλέπω ότι κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προσπαθούν να αποκαθηλώσουν τους μάρτυρες υπεράσπισης. Το να απομονώνουν κάποιες φράσεις και ειδικά αυτήν, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, και να μη λένε όλα όσα εγώ ανέφερα, τα οποία ήταν αρκετά σοβαρά. Εγώ είπα ότι το 90% των ανθρώπων που είναι στο θέατρο υπάρχει περίπτωση λόγω της ελευθεριότητας να κάνει μία κίνηση που να μπορεί κάποιος να την ποινικοποιήσει, έστω σε βαθμό πλημμελήματος, δεν είπα ότι βγάζουν το μόριό τους οι άνθρωποι. Είπα ότι ξαφνικά κάποιος μπορεί να σε φιλήσει ή να σου πιάσει το χέρι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αντίδραση του Μποσταντζόγλου για την Πρωτογεράκη: «Μ@@λακία..., π@@@ριές!»

 

Δεν είπα ότι βγάζουν το μόριό τους οι άνθρωποι, ούτε ότι ο κύριος Φιλιππίδης έβγαλε το μόριό του. Είπα ότι μπορεί κάποιος ξαφνικά να σε φιλήσει ή να σου πιάσει το χέρι, οπότε εάν την ξεσυνεριστείς αυτή την κίνηση, ξαφνικά θα βρεθεί κατηγορούμενος κάποιος. Το να είσαι πάνω στη σκηνή, να ντύνεσαι και να ξεντύνεσαι, αυτό δε σημαίνει ότι επιδεικνύεις το μόριό σου» είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφέρθηκε και στην Εβελίνα Παπούλια. «Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχε λόγος να επιδείξει ο κύριος Φιλιππίδης το όργανό του, ειδικά στην κυρία Παπούλια. Γιατί να το κάνει; Είπα ότι το 90% των ηθοποιών θα μπορούσαν να βρεθούν κατηγορούμενοι, εάν κάποιος ξεσυνεριζόταν μία τέτοια κίνηση, όχι ότι δείχνουν το μόριό τους. Αν το έλεγα αυτό, θα πρέπει να είχα βγει μόλις από το Δαφνί. Αυτό πρέπει να διορθωθεί και στη Google, γιατί αλλιώς θα πέσουν μηνύσεις».

Ακόμα, η Βίκυ Πρωτογεράκη σημείωσε πως «ξέρω τον Πέτρο Φιλιππίδη από μικρή ηλικία και ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος δοτικός. Ήταν ένα παιδί που αγαπούσε τις συναδέλφους του, και σε βαθμό να τις θαυμάζει κιόλας. Και αργότερα που άκουγα γι’ αυτόν, δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήταν ο βιαστής, δηλαδή να κάνει κάτι σε μία κοπέλα χωρίς να το θέλει. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα το ξέραμε. Ο ένας με τον άλλον οι ηθοποιοί τα μαθαίνουμε. Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά ένας άνθρωπος να μεταλλάχθηκε».

 

 

 

Μετά τη δήλωση της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που προκάλεσε αίσθηση, η ηθοποιός και δικηγόρος βγήκε ζωντανά και στο #ToPrwino για να ξεκαθαρίσει μία και καλή ότι δεν προχώρησε σε αυτά τα λεγόμενα που μεταφέρθηκαν.

«Αλλοίωσε την κατάθεσή μου. Αυτές τις δηλώσεις που έκαναν όταν εγώ ήμουν μεσούσης της κατάθεσής μου, αυτό εγώ το θεωρώ γκεμπελικό. Αυτό το έκανε μόνο ο Γκέμπελς. Εγώ αυτές τις τακτικές δεν τις ενστερνίζομαι ώστε να αποδομούνται οι μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Και οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών έχουν την ίδια τακτική κι από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό.

Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα χυδαία πράγματα που έχουν βγει. Ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου. Έφερα παραδείγματα  στο δικαστήριο με τους ανθρώπους που μπορεί να έβγαζαν το μόριό τους. Είπα αντίθετα ότι υπάρχουν συμπεριφορές ελευθεριότητας που μπορεί να είναι εκτός θεάτρου να ποινικοποιήσει. Κι αν γινόταν αυτό, θα βρίσκονταν το 90% αυτών στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αυτό είπα μέσα στην αίθουσα και όχι αυτά που βγάζετε. Δεν μπορείτε να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με θίγει. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, να ανακαλέσετε» είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επικαλέστηκε τα πρακτικά. «Οι ίδιοι οι δικηγόροι το επιβεβαιώνουν και επανήλθαν με επεξηγηματικές ερωτήσεις προς την κα Πρωτογεράκη. Ειπώθηκε ακριβώς έτσι. Την πρώτη φορά που αναφέρθηκε σε αυτό, ειπώθηκε επακριβώς έτσι. Δεν αποδέχομαι όλο αυτό γιατί εκείνη την ώρα βγήκα από την αίθουσα για να το μεταδώσω. Ο κ. Τσαρούχας το επιβεβαιώνει στις δηλώσεις του» είπε ο δημοσιογράφος. 

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ξαναβγήκε στη γραμμή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και επανέλαβε πως ο δημοσιογράφος μετέφερε διαστρεβλωμένες τις δηλώσεις της.

 

 

 

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας και άδειασε τη Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Επειδή ήμουν μπροστά, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να δώσουμε παραπάνω σημασία… Δεν ήταν δήλωση, ήταν ένορκη κατάθεση. Τι να σας πω τώρα; Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα στο ελληνικό θέατρο. Δεν ήταν υπερβολική στιγμή, ήταν χυδαίο».

Για τη Βίκυ Πρωτογεράκη απάντησε και ο Χάρης Ρώμας στο #ToPrwino. 

«Η Βίκυ είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου. Φαντάζομαι πως είμαι στο 10% που δεν είχε συμβεί αυτό. Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με την ιστορία Φιλιππίδη, φτάνει η ώρα της κρίσης. Δεν φανταζόμουν ότι η κατάχρηση εξουσίας θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα, σε βιασμούς και ξυλοδαρμούς. Πρέπει να πληρώσουν όσοι είναι κακοποιητές και έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της