Το κοινό υποκλίθηκε στην Χάρις Αλεξίου - Αποκαλύψεις στο podcast του #Maestro

Αποθεώθηκε και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο #Twitter η Χάρις Αλεξίου με την ερμηνεία της - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε την ταινία που έρχεται μετά το #Maestro

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη συνάντησε η Δανάη Μπάρκα και η κάμερα της εκπομπής #ΠάμεΔανάη.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός υστέρα από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση αλλά και το σινεμά, φέτος επέστρεψε με τη δραματική σειρά #Maestro ακουμπώντας με…μαεστρία ευαίσθητες χορδές, δικές μας αλλά και της κοινωνίας.

Το #Maestro

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το #Maestro ήθελα να καταπιαστώ με γεγονότα πιο σκληρά. Έπρεπε να δείξω έστω και για λίγο τις σκηνές “ωμά”» δήλωσε και εξήγησε πως το δεύτερο επεισόδιο με την επίμαχη βίαιη σκηνή που αποτυπώνει ξεκάθαρα το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας του ήταν πολύ δύσκολο, καθώς δεν είχε ξαναγυρίσει κάτι τόσο βίαιο.

«Την ώρα που τελειώσαμε το γύρισμα του 2ου επεισοδίου, υπήρχε απόλυτη ησυχία και ακούγεται να λέει κάποιος “εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να γυρίσουμε, όχι Οικονομίδη”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τα πρώτα βήματα στον χώρο της υποκριτικής

Κάνοντας μία ανασκόπηση στο παρελθόν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θυμάται από πολύ μικρός να γράφει ιστορίες και να υποδύεται όλους τους ρόλους, αλλά και να λέει ψέματα άνευ λόγου.

«Δεν ένιωθα διαφορετικός, αν και από τα 15 μου είχα τελείως διαφορετική καθημερινότητα από τα υπόλοιπα παιδιά» προσθέτει.

Σε ό,τι αφορά στα πρώτα του βήματα λέει: «Είχα γράψει το πρώτο μου σίριαλ “Η ζωή μας μια βόλτα” με πολλές διαφορετικές εκδοχές μέχρι να βρω το θάρρος να χτυπήσω τις πόρτες των καναλιών».

Δηλώνει πως οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν ένα διαβατήριο για εκείνον ώστε να κάνει όλα όσα ήθελε. Μαζί με αυτό όμως σύμμαχοί του ήταν και η επιμονή αλλά και η εμμονή που έχει για τη δουλειά του.

«Το πρώτο επεισόδιο που συμμετείχα τηλεοπτικά ήταν στους “Απαράδεκτους” και το είδα με δύο κολλητούς μου…πήγαινα σχολείο ακόμα και από την αγωνία μου είχα γράψει όλα τα λόγια μου σε σκονάκι και αυτό φαίνεται και σε μία σκηνή» λέει.

Αποκαλύπτει πως στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» είχε ζητήσει από τον Λάκη Λαζόπουλο να μασάει τσίχλα για να μην έχει άγχος και ένα περιοδικό να διαβάζει τις ατάκες του.

Η πρώτη του ταινία

Μιλώντας για την πρώτη του ταινία, με τίτλο #Αν που «έσπασε τα ταμεία» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξηγεί πως «του βγήκε εύκολα γιατί ήταν η πιο προσωπική του δουλειά». «Ουσιαστικά ήταν όλες οι αγωνίες ενός άντρα μεταξύ 35 και 40 ετών» συμπληρώνει.

Στην ερώτηση εάν έχει μετανιώσει κάτι απαντά πως όχι, γιατί πάντοτε έκανε αυτό που «γούσταρε». «Δεν με απασχολούν τα νούμερα αλλά με αφορά τι θα πει ο κόσμος» σημειώνει.

Δηλώνει άνθρωπος του έρωτα αν και έχει καταλάβει πως η αγάπη διαρκεί. «Δεν θέλω καθόλου την καψούρα που είσαι στα πατώματα» συμπληρώνει.

Η νέα του ταινία μετά το #Maestro

«Το #ΑπόΔωΚαιΠέρα είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το #Maestro. O πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών» αποκάλυψε κλείνοντας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

 

 

Τι δήλωσε η Χάρις Αλεξίου, μετά το τέλος του επεισοδίου για τη ζωή της. Στον #Maestro είχαμε και μία καυτή ερωτική σκηνή Παπακαλιάτη - Ανδριολάτου, που θύμισε το ένδοξο τηλεοπτικό του παρελθόν.  

Αναμνήσεις που πονάνε και αρκετή ευαισθησία είχε το χθεσινό επεισόδιο του #Maestro. Είχε και αρκετές συγκλονιστικές σκηνές με την Χάρις Αλεξίου και το κοινό συγκινήθηκε και γέμισε με αμέτρητα μηνύματα τα social media και το #Twitter. Μία ερωτική σκηνή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την Κλέλια Ανδριολάτου, ξαναθύμισε τις παλιές καλές τηλεοπτικές εποχές, αλλά οι τηλεθεατές έκαναν μία πολύ σωστή παρατήρηση. Χάρις Αλεξίου και Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έκαναν αποκαλύψεις μετά το τέλος του επεισοδίου.

 

 

 

Η Αλεξίου ήταν σα να διηγήθηκε την δική της ζωή

Οι σκηνές στον #Maestro, από το παρελθόν της ως δεσποινίς Χάρις, με ένα έρωτα που έληξε άδοξα, αλλά έγινε μία τρυφερή αγάπη στη συνέχεια με τον δάσκαλο που αγάπησε στα νιάτα της, ήταν η ιστορία του ρόλου που υποδύεται η Χάρις Αλεξίου. Αγάπη και προδοσία και ανεκπλήρωτα όνειρα. Και ένα ταλέντο στο τραγούδι που έμεινε κρυφό.

Και μοιάζει με αυτό που θα συμβεί με την εγγονή της, Κλέλια και τον δάσκαλο μουσικής Ορέστη. Η σκηνή όμως του θανάτου του αγαπημένου της Διονύση με τον οποίο πια ως ώριμοι άνθρωποι, είναι μαζί ως φίλοι και η αφήγηση της ίδιας στο επεισόδιο, λύγισαν τους τηλεθεατές. Η ερμηνεύτρια απέδειξε ότι είναι μία συγκλονιστική ηθοποιός, στον πρώτο ρόλο της στην τηλεόραση.

Είχε ψήγματα και της δικής της ζωής στο τραγούδι. Ειδικά στο σημείο που λέει πως «Δεν έχω πια, είχα μία πολύ ωραία φωνή».

Η ερωτική σκηνή Κλέλιας και Ορέστη

Στο θέμα του #Maestro, στο κομμάτι που αφορά την Κλέλια και τον Ορέστη, είχαμε και μία καυτή ερωτική σκηνή. Μπορεί να ήταν στην φαντασία της ηρωίδας, αλλά θύμισε τις παλιές καλές τηλεοπτικές δουλειές του. Υπάρχουν αρκετοί από τους τηλεθεατές όμως, που δεν θέλουν όμως να δουν να εξελίσσεται αυτό το ειδύλλιο και προτιμούν αυτή τη φορά από τον Χριστόφορο να μην παίξει τον ρόλο του εραστή.

Για να υπάρξει μία διαφοροποίηση από το παρελθόν. Και γιατί οι εποχές άλλαξαν. Έχουμε μία υποψία ότι το χθεσινό μαγικό επεισόδιο δεν ήταν τυχαίο. Μπορεί η ιστορία της Χάρις με τον Διονύση να επαναληφθεί, με την Κλέλια και τον Ορέστη, με διαφορετικό όμως φινάλε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #Maestro: Γροθιά στο στομάχι η σκηνή ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη - Αποθεώθηκε στο Τwitter η ερμηνεία της - Ο Παπακαλιάτης μιλά για πρώτη φορά για τη σκηνή

 

Το #Twitter υποκλίθηκε στη μαγεία που μας πρόσφερε στην τηλεόραση.

 

  

  

  

 

 

Η αποκάλυψη της Αλεξίου για το ρόλο της και η αποκάλυψη του Χριστόφορου για το φόνο

Στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου, καλεσμένη του Χριστόφορου ήταν η Χάρις Αλεξίου. Η οποία εξήγησε πως δέχτηκε πριν από 2 χρόνια την πρόταση του για τη σειρά. Προηγήθηκε ένα τηλεφώνημα, όταν ήδη είχε γράψει το επεισόδιο που είδαμε χθες. Τότε σκέφτηκε να της κάνει πρόταση να ερμηνεύσει εκείνη την ηρωίδα αυτή. Και η αντίδρασή της ήταν πολύ αυθόρμητη:

«Του είπα, Χριστόφορε, αυτός είναι μεγάλος ρόλος. Σου είπαν κάτι για εμένα; Γιατί μέσα σε αυτόν αναγνώρισα πολλά δικά μου στοιχεία. Δεν ήταν όμως εύκολο να πω το ναι. Με βρήκε σε μία στιγμή της ζωής μου, που έκλεινα το σπουδαίο κεφάλαιο της μουσικής. Και σκέφτηκα μήπως αυτό ήταν ένα κάλεσμα για να δοκιμάσω κάτι άλλο. Δέσαμε πολύ με όλους τους ηθοποιούς. Ακόμη και τώρα που παίρνω τηλέφωνο τον Φάνη Μουρατίδη με λέει πεθερούλα μου».

Ο δημιουργός όμως του Maestro, μας αποκάλυψε τι θα συμβεί με την σκηνή του φόνου του συζύγου της Μαρίας Καβογιάννη (Γιάννης Τσορτέκης) που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο. Και κάθε φορά προστίθεται ένα στοιχείο, αλλά χωρίς να καταλαβαίνουμε πως θα εξελιχθεί. «Τον φόνο σε όλη του τη μορφή θα τον δούμε στο τελευταίο επεισόδιο. Όταν το μοίρασα στους ηθοποιούς, είχα αποκρύψει κάποιες σκηνές για να μην γνωρίζει κανείς το τέλος. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη μέχρι να φτάσουμε εκεί».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό