Σύσσωμη η showbiz ευχήθηκε στην μάνα, στην μητέρα, στην μαμά...!

 

 

Μαμάδες κόρες σύζυγοι, γιοί, γιορτάζουν την γυναίκα που τους γέννησε, μεγάλωσε, υιοθέτησε, έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, με εξωσωματική, σε μικρή ή μεγάλη ηλικία…: Τούνη, Γερμανού, Καινούργιου, Μπόμπα, Παύλου, Κικίλιας για Μπαλατσινού, Κοσιώνη, Καραβάτου, Κούρκουλου, Αδάμου, Φουρέιρα,  Καγιά, Κεφαλογιάννη, Στικούδη, Κοντοβά, Νόβα, Τσιμτσιλή, Οικονομάκου, Ράλλη, Μαζαρί, Παπαδημητρίου, Σολωμού, Ρέβη, Δούκισσα, Αμαρυλλίς, Μπακοδήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Παραδοσιακά την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται παγκοσμίως η Γιορτή της Μητέρας. Μια μοντέρνα γιορτή, αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στη κοινωνία συνολικά.

Από το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει με ευχές και φωτογραφίες από τους Έλληνες celebrities που είτε εύχονται στα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα στον κόσμο, είτε ευχαριστούν τα παιδάκια τους που υπάρχουν στη ζωή τους.

Οι αγαπημένες μας ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι γιορτάζουν τον πο όμορφο ρόλο της ζωής τους, εκείνον της μητρότητας!

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες μητέρες που φέτος γιορτάζουν για πρώτη φορά, όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Τζούλια Νόβα, η Κατερίνα Στικούδη, η Αμαρυλλίς, η Εριέττα Κούρκουλου και η Χριστίνα Κοντοβά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς πριν τρεις εβδομάδες έχασε τη δική της μαμά.

Η γνωστή Influencer έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος και ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη της μητέρα πλέον δεν βρίσκεται κοντά της… Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα κολάζ με φωτογραφίες μαζί με την μανούλα της, το οποίο συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό και τρυφερό μήνυμα. 

«Να αγκαλιάσεις σφιχτά την μανούλα σου και να της πεις πόσο πολύ την αγαπάς!!! ΣΗΜΕΡΑ & ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα τρέφει τεράστια αδυναμία και αγάπη στην οικογένειά της και για εκείνη οι γονείς και τα αδέρφια της είναι όλη της η ζωή! Μάλιστα, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας η εκρηκτική τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της μητέρας της!

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπάει πολύ τη μανούλα της και δεν θα μπορούσε χθες να μην της ευχηθεί, χαρίζοντάς της μαζί με τις αδερφές της τρεις γλάστρες με λουλούδια.

Η κ. Μαριέττα πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στα λουλούδια, με τη διάσημη κόρη της να γράφει πάνω στο στιγμιότυπο «Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας»

 

 

 

 

Η Μαρία Μπακοδήμου, ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι μανούλες με τα παιδάκια τους στον πόλεμο, ενώ τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου. Ντρέπομαι για την ασφάλεια και την άνεση της ζωής μου όσο μανάδες κάνουν ένα σκληρό αγώνα για τη ζωή. Τη δική τους και των παιδιών τους.

Οι μανάδες ασπίδες που ταξιδεύουν μόνες με τα μωρά τους για να τα προφυλάξουν ή αυτές που προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο πιο ασφαλή γίνεται στα καταφύγια . Ή ακόμα κι αυτές οι μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους στη μάχη . Μανάδες κι από τις δυο πλευρές . Αυτή η γιορτή της μητέρας για μένα κι ελπίζω για όλους είναι αφιερωμένη σε αυτές που σε ρόλο υπερήρωα αγωνίζονται για τη ζωή», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

      

 

 

 

 

 

 

 

Η Κατερίνα Καραβάτου που πρόσφατα έχασε τη μαμά της στην οποία είχε τεράστια αδυναμία θέλησε λοιπόν μαζί με τη λέξη και έννοια“μητέρα να τιμήσει και τη μνήμη της δικής της μαμάς μέσω μιας πολύ γλυκιάς αφιέρωσης.

«Τη θυμάμαι πολύ καθαρά εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα χαρούμενο, ήρεμο, ήσυχο πρωινό στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να σταθώ αντάξια αυτής της μητέρας, αυτών των δύο παιδιών, αυτής της απόλυτα αδιαπραγμάτευτης αγάπης. Χρόνια πολλά στις μητέρες σας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου.

 

 

 

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αφορμή την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας έστειλε το δικό της μήνυμα στη μαμά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού έγραψε ότι παρότι η δική της μητέρα δεν ήταν κλασσική, σαν τις υπόλοιπες μάνες, δεν θα την άλλαζε με τίποτα!

«Από τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά η κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά». Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα. Μου άνοιξες ορίζοντες. Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν… Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κιόλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου! Μητέρα που δεν σε αλλάζω με καμιά» έγραψε η Ναταλία Γερμανού

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ονειρεύεται και εκείνη να γίνει μαμά μια μέρα, έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για να ευχηθεί στη δική της μητέρα.

Η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες με τη μαμά της, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία και αγάπη!

«Χρόνια Πολλά μανούλα μου… Σήμερα είναι η μέρα σου! Ή μάλλον λάθος…η δικιά σου μέρα πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα! #happymothersday. Είμαι αυτή που είμαι σήμερα εξαιτίας σου, μαμά…
 Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις, ακόμα κι όταν… δεν είναι εύκολο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνω και εγώ τόσο υπέροχη ΜΑΜΑ… όσο εσύ! Σε λατρεύω! Σε σέβομαι …σε θαυμάζω …» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

 

  

  

 

Η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζει για πρώτη φορά! Η όμορφη Influencer έφερε στον κόσμο πριν δέκα μήνες περίπου τις δίδυμες κόρες της και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρουν τέσσερις γενιές γυναικών. Η γιαγιά της Λίτσα, η μητέρα της Γιώτα, η ίδια και οι δίδυμες κορούλες της, Αριάνα και Φιλίππα. 

«Μάνα είναι μόνο μια και κάθε γενιά έχει τη δίκη της! Προγιαγιά Λίτσα, γιαγιά Γιώτα, μαμά Χριστίνα, Φιλίππα και Αριάνα (μόλις 20 ημερών) Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου! Κάνουμε την πιο σημαντική δουλειά του κόσμου!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

 

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Ο γνωστός personal trainer, θέλοντας να τιμήσει τη δική του μητέρα που ήταν εκείνη που στάθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη ΜΕΘ να δίνει μάχη για τη ζωή του, θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή, φωτογραφίες από την πρώτη περίοδο που γύρισε στο σπίτι του μετά τον ακρωτηριασμό του αλλά και φωτογραφίες από τον γάμο του με την Ελένη Χατζίδου. Σε όλες στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του μητέρα.

«Θα σας διηγηθώ μια ιστορία για ένα παιδί και την μητέρα του. Η ιστορία βρίσκει Το παιδί να είναι σε κώμα και να χαροπαλεύει στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι ελπίδες των γιατρών να ζήσει ελάχιστες …Για τη μητέρα όμως ακόμα και το ελάχιστο ήταν πολύ. Οι γιατροί συμβούλεψαν την οικογένεια να μπαίνει στο δωμάτιο και να του μιλάει γιατί ακόμα και όταν είναι σε κώμα ο ασθενής είναι πολύ σημαντικό και έτσι έγινε!!

Οι προσπάθειες όλων ήταν μάταιες. Κάποια στιγμή και ενώ ο ασθενής εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κώμα, μπήκε η μητέρα του και έβαλε το χέρι της πάνω στο δικό του και τότε ο ασθενής ξέσπασε σε κλάματα. Η αγάπη της μητέρας, το μαγικό αυτό συναίσθημα προκάλεσε την συγκεκριμένη και μοναδική αντίδραση του ασθενή. Ο ασθενής είχα την τύχη να είμαι εγώ και αυτή η γλυκιά μανούλα είναι η μητέρα μου και λέω την τύχη επειδή ένιωσα την αγάπη της μάνας τόσο δυνατά που σχεδόν είχε γεύση.

Στον όρο μητέρα, εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα…πάντα δίπλα μου στα πιο δύσβατα και σκοτεινά μονοπάτια, σε αυτά που ακόμα και ο ίδιος μου ο εαυτός προσπαθεί να ξεχάσει ότι υπήρξε. Η γλυκιά μου μανούλα Δήμητρα και η γλυκιά μου μανούλα Ελενη, που θα τους είμαι πάντα ευγνώμων που μου επιτρέπουν να ζω δίπλα τους, δίπλα σε αυτές τις δυο υπέροχες μανούλες της ζωής μου.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου» γράφει στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

 

  

  

  

  

  

  

 

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και στη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, η οποία πριν ενάμιση χρόνο του χάρισε τον μονάκριβο γιο του, Παναγιώτη – Αντώνιο.

«Γιορτάζει η μαμά μας! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου» ευχήθηκε ο Υπουργός Τουρισμού. Ο Βασίλης Κικίλιας συνόδευσε τις ευχές με μια άκρως τρυφερή φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με τον γιο τους.

 

 

Σία Κοσιώνη: «Αυτό το τυπάκι που με κάνει σήμερα -και κάθε μέρα- να γιορτάζω… Χρόνια πολλά μανούλες!!»

 

 

 

Βίκυ Καγιά: «Τhe greatest of all»

 

 

 

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Χρόνια πολλά μαμά!»

 

 

 

Κατερίνα Στικούδη: «Μου είπε ένας φίλος χτες ..

Γιορτάζεις αύριο ε ?

Για λίγο αναρωτήθηκα τι λέει .. και μετά σκέφτηκα

Μαμα μου , μητέρα , μανούλα μου Σ αγαπώ πολύ και Σ ευχαριστώ για όλα …

Τώρα καταλαβαίνω .. τώρα σέβομαι ακόμα περισσότερο … τώρα σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ πριν μιλήσω !

Ποση δύναμη έχει ένα χαμόγελο σου .. μια αγκαλιά σου … Βυρωνακο μου για σένα θα είμαι πάντα εδώ … 👶🏼❤️ Χρόνια πολλααααα!!!!»

 

 

 

Χριστίνα Κοντοβά: «Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε»

 

 

Τζούλια Νόβα: «Είσαι ένα μικρό κομμάτι του παραδείσου που ήρθε στην γη … που ήρθε σε εμένα και απο τότε όλα άλλαξαν … Χρόνια πολλα σε όλες τις μανούλες 💖»

 

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Καλή Κυριακή ❤️»

 

 

 

Αθηνά Οικονομάκου: «Έγκυος στον Μαξιμάκο μου στον 8ο μήνα 🥹

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Χρόνια πολλά και στη δικη μου μανούλα!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν πολύ για να γίνουν μανούλες...στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια 🙏🏼♥️ #HappyMothersDay»

 

 

 

«Έγκυος στο Σιεννάκι μου στον 8ο μήνα 

Χρόνια μας πολλά μανούλες!!! Αξίζουμε ολα τα «μπράβο» του κόσμου!!!#HappyMothersDay»

 

 

 

Νικολέττα Ράλλη: «Με αφορμή την σημερινή μεγάλη γιορτή, έχω να μοιραστώ μαζί σας το εξής:

1. Η μητρότητα μου επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα είναι το δυνατό φύλο. Δεν αρκεί η σωματική διάπλαση για να είσαι δυνατός, αλλά να ξέρεις και πως να την χρησιμοποιείς και να θες κιόλας. Να μην πω για αρετές που ενισχύονται όπως υπομονή, η στοργή, το μυαλό και αλλά δυνατά…

2. Η μητρότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον πλανήτη Γη και οποίος πιστεύει το αντίθετο, θα γελάσω δυνατά!

3. Απο τότε που γέννησα, δεν είπα ποτέ μα ποτέ ξανά σε φίλη μου «Άντε να κανείς και ένα παιδάκι τώρα». Οποία θέλει, εάν το θέλει και όπως θέλει!

4. Όταν αρχίσεις και αποκτάς μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το παιδί σου, είναι τότε που εγώ άρχισα να λιώνω. Πριν απλά βίωνα μια ρομποτική καθημερινότητα επιβίωσης.

5. Δεν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες για να γίνουν μάνες, και σε καμία περίπτωση δεν ολοκληρώνονται μέσα απο αυτό. Κάποιες πάλι είναι! Δυστυχώς το παραπάνω ή το ξέρεις απο πριν ή (ΔΕΝ πρέπει) να το μαθαίνεις μετά. Η συζήτηση με έναν ειδικό, θα ήταν απαραίτητη.

Χρόνια πολλά🌸»

 

 

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Μάιος του 2011, πρώτη φορά μαμά στην Ροζαλία! Αφιερωμένο: Στην Μαμά μου, που τόσο μου λείπει, που με αγάπησε με λατρεία, ένα ευχαριστώ που με έμαθες πάνω από όλα να ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΖΩ» 

 

 

 

Ντορέττα Παπαδημητρίου:  «Τα παιδιά μου… Όσο κι αν έχουν μεγαλώσει ,για μένα θα είναι τα μωρά μου. Όπως κάθε μαμά ,θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο γι’ αυτά, θα είμαι πάντα εκεί να τα προστατεύσω ,να χαρώ με την χαρά τους, να στέκομαι βράχος στη δυσκολία, να τους δίνω τα ψυχικά εφόδια να περπατούν σε όποιο δρόμο τα κάνει ευτυχισμένα κ να προσεύχομαι στο Θεό να τα έχει καλά.

Όπως κάνει η μάνα μου ,όλα αυτά τα χρόνια για μένα κ την αδερφή μου. Χρόνια πολλά σε κάθε μάνα του κόσμου. Αστείρευτη πηγή αγάπης και δύναμης»

 

 

Μαρία Σολωμού: «Μάνα, μητέρα ,μαμά….. χρόνια πολλά σε όλες μας!!!! Τότε που μοιάζαμε ακόμα….»

 

 

Ρούλα Ρέβη: «Βαθιά, αληθινή, άνευ όρων αγάπη! Χρόνια πολλά»

 

Για τη χθεσινή γιορτή της μητέρας, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε με την κόρη της λίγα λεπτά αφότου εκείνη γεννήθηκε.

Η μικρή Αναστασία αποτελεί το δεύτερο παιδί της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, σήμερα είναι τριών ετών. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει ακόμη έναν γιο, τον μικρό Σάββα που που είναι τεσσάρων ετών.

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να δημοσιεύσει για τη γιορτή της μητέρας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη νεογέννητη τότε κορούλα την οποία συνόδευσε με το σχόλιο «χωρίς λόγια»

 

 

 

 

Η Αμαρυλλίς με αφορμή τη γιορτή της μητέρας θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της.

Η τραγουδίστρια, συγκινημένη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γιορτάσω αυτή τη μέρα!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες».

 

 

Η Εριέττα Κούρκουλου, χθες, επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση για όλα τα θηλυκά ζωάκια που βλέπουν τα μωρά τους να πεθαίνουν, σήμερα όμως θέλησε να αφιερώσει μια ανάρτηση για όλες εκείνες τις μανούλες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αγαπούν τα παιδιά με όλο τους το είναι. Η Εριέττα Κούρκουλου συνόδευσε το κείμενό της με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χεράκι του γιου της Νικόλα.

«Επειδή η χθεσινή ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στις χοιρομητέρες, θα ήθελα σήμερα να πω ένα Χρόνια Πολλά και στις υπόλοιπες μανούλες. «Είσαι ήδη μαμά» μου είχε γράψει μια κοπέλα πριν ακόμα μείνω έγκυος! Πόσο δίκιο είχε… Εσύ, που ακόμα προσπαθείς να μείνεις έγκυος, παίρνοντας ορμόνες που τεστάρουν τα όριά σου και παίζουν με την ψυχολογία σου.

Εσύ, που πήρες την τεράστια χαρά του θετικού τεστ, αλλά δεν άκουσες ποτέ την καρδιά του μωρού σου στον υπέρηχο. Εσύ, που είδες την όμορφη κοιλίτσα σου να φουσκώνει και αναγκάστηκες να διακόψεις την κύηση για να μην φέρεις ένα άρρωστο παιδί στον κόσμο. Εσύ, που περιμένεις χρόνια να εγκριθεί το αίτημα που υπέβαλες για υιοθεσία. Εσύ, που δεν μπορείς, ή δεν έτυχε να κάνεις δικά σου παιδιά, αλλά δίνεις όλο σου το είναι στα ανήψια σου, φροντίζοντάς τα και αγαπώντας τα σαν να ήταν δικά σου.

Εσύ που πληρώνεσαι για να μεγαλώσεις τα παιδιά ενός ζευγαριού που είναι απών και ξαγρυπνάς τα βράδια, κρατώντας το χεράκι τους για να μην φοβούνται. ΕΣΥ, είσαι ήδη μαμά καιαυτό δεν μπορεί κανένας να σου το πάρει. Είσαι ήδη μαμά, γιατί ξέρεις να αγαπάς κάποιον πιο πολύ από τον εαυτό σου. Άνευ όρων αγάπη και θυσίες που τις κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό μας κάνει μητέρες! Χρόνια μας Πολλά λοιπόν!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

 

 

Η Ήβη Αδάμου είναι από τις πολλές γνωστές Ελληνίδες μαμάδες, που χθες, Ημέρα της Μητέρας, είχε την τιμητική της.

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία με την κόρη της Ανατολή, γράφοντας το εξής:

«Μπορεί να ανεβάζω την φωτογραφία στο παρά πέντε…όμως όταν γίνεσαι μητέρα όλα στο παρα πέντε γίνονται. ?Η πιο σημαντική γιορτή του κόσμου, η σημερινή…. #happymothersday❤».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»