Ο Κατσαούνης αποβλήθηκε οριστικά από το #SurvivorGR μετά την επίθεση στον Τάκη

 

#SurvivorGR: Ειδύλλιο ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα; - Όλα όσα αποκάλυψε ο Εμμανουήλ - Άνω κάτω οι Μπλε, στο μάτι του κυκλώνα ο Άρης με τον Μαρτίκα - Η Ασημίνα η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η αγωνία και η κακή ψυχολογία δεν έλειψαν από την Κόκκινη ομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τάκη Καραγκούνια. Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στη νύχτα κ ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Καραγκούνια και εν αγνοία του πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος:«Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του».

Αυτό ενόχλησε τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας και τού ζήτησε να ανακαλέσει, κάτι που δεν έκανε ο Τάκης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος να πάει από πάνω του ενώ ήταν ξαπλωμένος και του ζήτησε ξανά να ανακαλέσει. Μόνο που ο Τάκης δεν το έκανε και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος.

Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως ο Γιώργος αποβάλλεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.

 

 

 

 

Αυτό στεναχώρησε τον Απόστολο Ρουβά και τον έκανε να αγωνιά για τον συμπαίκτη του και για το αν θα συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι.

 

 

 
 

Ωστόσο η Κόκκινη ομάδα πέρα από την απομάκρυνση του Κατσαούνη, είχε να διαχειριστεί και την πείνα αλλά και την κακή ψυχολογία, κάτι που σχολίασε αρνητικά η Ασημίνα.

 

 

H Μπλε ομάδα δεν έχει το άγχος της αποχώρησης.

Η Κόκκινη ομάδα επηρεασμένη από την... αποβολή του Κατσαούνη αλλά και την πείνα ήταν ευάλωτοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε αντίθεση η Μπλε ομάδα ήταν ευδιάθετοι και φάνηκε να άφησαν για λίγο τις κόντρες τους ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

 

Η ομάδα που το πίστεψε περισσότερο και τα κατάφερε ήταν η Μπλε ομάδα και αυτός που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος φαίνεται βρήκε τα πατήματά του και έφερε μία νίκη στην ομάδα του. Η αντίπαλη ομάδα ήταν αρκετά καταρρακωμένη και η απουσία της Ναυσικάς από το αγώνισμα λόγω προβλήματος υγείας δυσκόλεψε στο να πλησιάσουν την νίκη.

 

 

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

 

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην παραλία του Survivor έχει βάλει «φωτιές» με τις δηλώσεις και τις ατάκες του. Μετά την «αποκάλυψη» για την σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη, σήμερα (8/5), επέστρεψε με την καθιερωμένη του ενότητα και μας ενημέρωσε για όλες τις «πιπεράτες» εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτήν τη φορά ασχολήθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη «σχέση» τους.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης της Μπλε ομάδας δήλωσε:«Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες κι αναπάντεχες διότι το ζευγάρι που θα αναφερθώ είναι η Βρισηίδα κι ο Σπύρος. Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3- ημέρες κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν ήθελε να πει ακόμα κάτι στους τηλεθεατές του γιατί ήθελα να τσεκάρω πρώτα τι συμβαίνει κι από τις δύο πλευρές. Ο Σπύρος Μαρτίκας πλησίασε πριν από 4 ημέρες την Βρισηίδα και την πήγε στη γωνία, στην άκρη της παραλία και να μιλάνε πάνω από 4 ώρες».

Και πρόσθεσε:«Συζητήθηκε από την ομάδα που βρίσκονται. Είπαν πολλοί ότι η Βρισηίδα κι ο Μαρτίκας… αυτό κι εγώ είπα δεν είμαι σίγουρος και να το εξακριβώσω. Αυτό συμβαίνει συνεχώς και χθες τους είδα μέσα στη θάλασσα σαν δύο ερωτευμένους πιγκουίνους. Από αλλού μας ήρθε ο έρωτας. Κι οι δύο πλευρές έχουν κέρδος από αυτόν τον υποτιθέμενο έρωτα. Ο Σπύρος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και βρήκε την Βρισηίδα κι αυτή προσπαθεί να πιαστεί από τους πάντες για να μην τη ψηφίσουν και να έχει κόσμο με το μέρος της ή επειδή ο Σπύρος έχει λεφτά αισθήματα, όπως και να το κάνουμε» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ στο δελτίο του για το Survivor.

 

 

 Η παραγωγή αποφάσισε και τα νέα δεν ήταν καλά για τον Γιώργο Κατσαούνη.

H παραγωγή αποφάσισε και τα μαντάτα δεν ήταν καλά. Ο παίκτης αποβλήθηκε, μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Τώρα αναμένουμε να επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να δούμε πως θα σχολιάσει αυτό το γεγονός.

 

 

Μετωπική ήταν η σύγκρουση ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor για την προηγούμενη ψηφοφορία. Ο Σπύρος ανέφερε πως είχαν πει να ψηφίσουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και στη συνέχεια άλλαξαν τα πλάνα, με τον Άρη Σοϊλέδη να τον εκθέτει ότι χοροπηδούσε από τη χαρά του γιατί είχε κάνει σχέδιο πως να προχωρήσουν οι επόμενες ψηφοφορίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε: «Ήμασταν στο δάσος και λέγαμε για τη ψηφοφορία κι εγώ σου εξέφρασα τη δική μου άποψη για να ψηφιστεί η Βρισηίδα. Εσύ χοροπηδούσες ότι κάνουμε ανατρεπτικό συμβούλιο και χαμό στην Ελλάδα και θα είμαστε μάγκες». Η Σταυρούλα Χρυσαείδη συνέχισε: «Έλεγε θα βγάλουμε Τάκη, Βρισηίδα κι Εμμανουήλ κι όποιος έμενε από αυτούς θα τον βγάλουμε με την Στέλλα γιατί θέλω να μείνω λίγο παραπάνω. Πλάνο για τρεις εβδομάδες»

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέμενε πως άλλαξαν αυτό που είχε συμφωνηθεί την τελευταία στιγμή κι έκανε το λάθος να τους ακολουθήσει. Ο Άρης του απάντησε ξανά: «45 χρονών άνθρωπος και δεν έχεις δική σου άποψη; Σου την αλλάζει ο Άρης; Εγώ πρότεινα κάτι και συμφώνησες»

 

 

Η Κόκκινη ομάδα έβγαλε την πρώτη υποψήφια.

Και ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν την... καμπάνα στον Γιώργο Κατσαούνη μετά την επίθεση που έκανε στον Τάκη Καραγκούνια μεγάλο ενδιαφέρον είχε η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως είδαμε οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα ακούσαμε από τον Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να αποκαλύπτει διάφορα για αυτό το wannabe ειδύλλιο με πολύ... γλαφυρό τρόπο.

Όσο για τον Γιώργο Κατσαούνη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αποβλήθηκε από το παιχνίδι, καθώς η παραγωγή δεν μπορούσε να δεχτεί αυτή τη συμπεριφορά.

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια βρέθηκαν στον στίβο μάχη για να κερδίσουν την ασυλία και η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που θα ήταν ήρεμη και δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να ψηφίσει κάποιον συμπαίκτη του. Το ίδιο δεν ισχύει για την Κόκκινη ομάδα. Φανερά κουρασμένοι και με κακή ψυχολογία έχασαν στον αγώνα ασυλίας και κλήθηκαν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν, η Ασημίνα ήταν αυτή που πήρε την αρνητική ψήφο των συμπαικτών της και είναι η πρώτη υποψήφια.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»