Oι εμφανίσεις Ανδρομάχης και Αμάντας στο Τιρκουάζ χαλί της #Eurovision 22

 

 

Μία ανάσα πριν την #Eurovision οι καλύτερες βαθμολογικά συμμετοχές της Ελλάδας και Κύπρου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την Κυριακή 8 Μαίου πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό event της παρέλασης στο τιρκουάζ χαλί, που σήμανε και την επίσημη έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού για το 2022!

Το ιδιαίτερο event, το οποίο και ονομάζεται «Τυρκουάζ Χαλί» παραπέμπει στη παρέλαση των διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών της κάθε χρονιάς κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης της περιόδου του μουσικού διαγωνισμού.

Το απογευμα της Κυριακής (8-5), ώρα Ελλάδος 17.00, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Τορίνο η επίσημη τελετή έναρξης στο παλάτι της Venaria Reale, με κεντρικούς παρουσιαστές τους Gabriele Corsi, Mario Acampa και Carolina Di Domenico. Φυσικά, παρευρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι από τις χώρες, που πρόκειται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Ημερολογιακά, όπως και κάθε χρόνο, η τελετή έναρξης τοποθετείται την τελευταία Κυριακή πριν από την έναρξη των δυο προγραμματισμένων ημιτελικών της Eurovision και φυσικά του μεγάλου τελικού εν συνεχεία.

Τα σχετικά βίντεο έδειχναν τους fans της Eurovision να έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο και να ανυπομονούν, μέχρι να παρακολουθήσουν συνολικά την παρέλαση των συμμετεχόντων. 

Δείτε το επίσημο βίντεο από την έναρξη της Eurovision 2022 και του event παρακάτω:

 

 

 

Όπως ήταν φυσικό η Αμάντα παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά της. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε επιλέξει ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, μια δημιουργία της σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη και περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί.

Η Αμάντα συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης, όπως έκαναν και οι άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό.

  

 

  

 

 

Υπέρλαμπρη και κομψή εμφανίστηκε και η Ανδρομάχη στο Τιρκουάζ χαλί του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. H εκπρόσωπος της Κυπριακής αποστολής παρέλασε μπροστά στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους που συγκεντρώθηκαν στους κήπους του La Venaria Reale, με μία εντυπωσιακή τουαλέτα του Στέλιου Κουδουνάρη σε ροζ αποχρώσεις.

 

  

  

  

  

 

Το επικό σχόλιο Μικρούτσικου για την Ανδρομάχη και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου. Η απίστευτη απάντηση της Ανδρομάχης που έγινε.. viral!

 

 

 

Μία ανάσα πριν από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision θυμόμαστε τις καλύτερες βαθμολογικά συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Ελλάδα εισήλθε για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1974, αλλά έως ότου η χώρα κέρδισε το 2005, είχε τερματίσει στην πρώτη 5άδα μόνο 4 φορές. Η Ελλάδα φιλοξένησε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το 2006 και ποτέ μα ποτέ δεν έχει τερματίσει τελευταία στον διαγωνισμό.

Ανάμεσα στις αγαπημένες εμφανίσεις της Ελλάδας εκτός από αυτή της Έλενας Παπαρίζου ήταν εκείνη του Γιώργου Αλκαίου και του Σάκη Ρουβά της Καλομοίρας, του Σαρμπέλ, του Λούκα Γιώρκα...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι τα top 10 των Ελληνικών συμμετοχών στη Eurovision που λατρεύουν οι Eurovision fans:

 

 

Σε ό,τι αφορά τις κυπριακές συμμετοχές εκεί βλέπουμε την Ήβη Αδάμου, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Άλεξ Παναγή, την Αλεξία, την Άννα Βίσση, τους Οne, την Χαρά και Αντρέα Κωνσταντίνου, την Liza Andreas και βέβαια το απόλυτο icon Ελένη Φουρέιρα!

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου