Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσια της μικρής Ada

 

 

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Χριστίνα Κοντοβά για την απόφασή της να υιοθετήσει τη μικρή Ada από την Ουγκάντα - Ξέσπασαν σε κλάματα στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η γνωστή σχεδιάστρια αφού έδειξε μερικά βίντεο από το ταξίδι της στη μητρότητα, τα οποία κάποια στιγμή θέλει να δείξει και στην κορούλα της, τη μικρή Ada μίλησε για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα με τη συγκίνησή της να είναι διάχυτη καθ’ όλη τη διάρκεια της εξομολόγησής της.

«Το να υιοθετήσω ένα παιδί, είναι κάτι που σκεφτόμουν χρόνια. Κάποια στιγμή, όταν τέθηκε το θέμα της οικογένειας το μοιράστηκα και με τον σύντροφό μου και μου είχε πει ότι είναι μαζί μου. Για μένα αυτό ήταν πολυ σημαντικό…. Κάποια στιγμή γνωρίσαμε μια γυναίκα που είχε υιοθετήσει ήδη ένα παιδί από την Αιθιοποία. Ήταν σαν να με πήρε από το χέρι και να μου έδειξε τον δρόμο… Λίγες μέρες μετά, πήγαμε μαζί σε μια παράσταση, στην παράσταση «Μαμά», δεν ξέραμε τι θα δούμε. Πριμ την παράσταση άρχισες να με ρωτάς και με έβαλες να απαντήσω στο «γιατί»… Μπαίνοντας στην παράσταση, αυτή ξεκίναγε με τη φράση, «Μαμά θα υιοθετήσω ένα παιδί». Η επόμενη μέρα ήταν η αρχή του δικού μας ταξιδιού» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κοντοβά.

«Στη δική μου περίπτωση μεσολάβησε το πρώτο lockdown,πέρασαν 8-9 μήνες μέχρι να μου έρθει η φωτογραφία της Ada, ήταν ο πρώτος φάκελος που μου έστειλαν. Εγώ βιαζόμουν, ήθελα να κάνουμε όλα τα ραντεβού μέσα σε μια εβδομάδα. Και τότε μου έλεγε η κοινωνική λειτουργός να πάρω τον χρόνο μου γιατί θα τον χρειαστώ. Δεν το καταλάβαινα. Ήμουν ανυπόμονη…» είπε στη συνέχεια.

Ακόμα, η Χριστίνα Κοντοβά, μίλησε για τη στήριξη που είχε από το περιβάλλον της και πόσο σημαντικό είναι αυτό για μια γυναίκα που αποφασίζει να γίνει μαμά είτε μέσω υιοθεσίας είτε με βιολογικό τρόπο.

«Με ρωτάνε αν διαλέγεις παιδί. Δε διαλέγεις ποτέ παιδί και δε ξέρω πως κάποιος γονιός θα μπορούσε να διαλέξει το παιδί του… H Ada ήταν η πρώτη υπόθεση που μου έστειλαν, τον φάκελό της, ήταν τότε 2 χρονών και μου είπαν αν θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί της ή να δούμε κάποιο άλλο παιδί, κάποια άλλη υπόθεση. Πως να πεις όχι σε ένα παιδί; Την είδα και είπα “το παιδί μου”» είπε σε άλλο σημείο η Χριστίνα Κοντοβά και συνέχισε,

«Φτάνοντας εκεί, γνώρισα την Ada. Το πρώτο ταξίδι ήταν δυο μήνες. Πήγα λίγο τουρίστρια. Μετά άρχισαν τα δύσκολα. Ήταν οι πρώτοι μήνες που προσπαθούσα να επιβιώσω, να γνωρίσω το παιδί και να καταλάβω τι γίνεται. Βρέθηκα σε πολύ δύσκολες στιγμές. Τον πρώτο καιρό με δυσκόλεψε το ότι ήταν μια έτοιμη προσωπικότητα. Με δυσκόλεψε το να έρθουμε σε επικοινωνία αλλά και το ότι ήμουν σε μια άλλη χώρα. Έβρισκε όμως τον τρόπο να μου πει αυτό που ήθελε. Παράλληλα με όλα αυτά γίνεσαι και μαμά. 

Δε θα πω ψέματα. Την πρώτη φορά που έφυγε, το είχα και λίγο ανάγκη. Ήθελα να πάρω μια απόσταση για να καταλάβω τι μου συνέβη. Γύρισα όμως πίσω ένας άλλος άνθρωπος, ήμουν με το ένα πόδι εδώ και το άλλο εκεί. Δε μπορούσα να καταλάβω ούτε εγώ ποια ήμουν. Δε μπορούσα να επικοινωνήσω και με πολλούς ανθρώπους και δεν ήθελα κιόλας… Όταν μείναμε οι δυο μας δυσκολεύτηκα γιατί ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με το συναίσθημα».

Το κλίμα ανάμεσα στην Χριστίνα Κοντοβά και τη Σίσσυ Χρηστίδου ήταν έντονα φορτισμένο συναισθηματικά καθώς οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα η παρουσιάστρια είναι εκείνη που θα βαφτίσει το μικρό κοριτσάκι.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου φανερά συγκινημένη θέλησε να πει δυο λόγια αποκαλύπτοντας πως όταν η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίναγε το ταξίδι της υιοθεσίας, εκείνη έμαθε για την αρρώστια της μητέρας της.

«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας» είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Χριστίνα Κοντοβά που με δάκρυα στα μάτια έστειλε προς όλες τις μαμάδες ένα πολύ δυνατό μήνυμα, αυτό της μη τελειότητας.

«Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό.

Τότε έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενοχοποίησες ότι μπορω να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά.  Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά» είπε η γνωστή σχεδιάστρια.

 

 

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Από τον Πρωινό Καφέ στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Ελεονώρα Μελέτη
H Meghan Markle ζήτησε από γυναίκα να μην είναι δίπλα στον πρίγκιπα Harry - Την αποκαλούν αγενή & ανασφαλή
Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Η απόφαση των γιατρών
Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά. Έχουν γίνει συζητήσεις»
Η Ελεονώρα Μελέτη κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές – Το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»