Η Μαρία Αντώνα, ντύθηκε, στολίστηκε και συνάντησε την Σοφιάνα για... εξηγήσεις

 

«Βάλε καφέ να στα πω»: Τα κορίτσια του Άρη Σοϊλέδη συναντήθηκαν τετ-α-τετ - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών στο #SurvivorGR - Το μήνυμα «καρφί» της αδερφής του Κατσαούνη μετά την αποβολή του από το ριάλιτι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Mε την Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Αντωνά. 

Η δημοσιογράφος που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη. και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όσο εκείνος βρίσκεται στο Survivor είχε ακούσει πολλά για το τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην συμπαίκτριά του Σοφιάννα Αβραμάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η τελευταία όμως αποχώρησε και αποφάσισε να συναντήσει τη Μαρία Αντωνά για να τις δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και να την καθησυχάσει για τον σύντροφό της.

Oι δυο τους μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία την οποία η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στο instagram της

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τι συνέβη στη συνάντηση που είχε με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, το βράδυ της Κυριακής. Όπως είπε η ραδιοφωνική παραγωγός, η πρώην παίκτρια του Survivor της είπε τη δική της αλήθεια και της τόνισε πόσο ταραγμένη είναι, καθώς δε μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης.

«Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια. Νομίζω το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά σε αυτήν την πρόσκληση και την ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της. Ήταν κι αυτή αρκετά ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. “Ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό”, μου είπε.»

«Είχε στεναχωρηθεί η οικογένειά της. Μου είπε ότι “ήταν πολύ δύσκολο και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στην μητέρα μου και στον πατέρα μου”. Δεν είναι ωραίο για το κορίτσι να την ρωτάνε συνέχεια για μένα. Και στο αεροδρόμιο με ρωτούσαν μόνο για σένα», μου είπε.»

«Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Νομίζω θα βγει και αυτή να τοποθετηθεί και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό από κάπου έχει αρχή, μέση κι ελπίζω να έχει και ένα τέλος», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Τότε η Μπέττυ Μαγγίρα σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε τη συνεργάτιδά της και είπε αγκαλιάζοντάς την: «Να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το Μαράκι, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είχε περάσει και αυτό νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για σένα και μπράβο σου γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς».

«Για μένα η μεγαλύτερη δικαίωση είναι για τον άνθρωπό μου που είναι μέσα που δεν ξέρει τι συμβαίνει έξω. Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι τέτοιο παιδί είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί. Αν κάποιους πειράζει που βγαίνω και το λέω, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω άλλη στάση και να έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι πολύ καλό και άξιο παιδί και θέλω και ο κόσμος να δει την αλήθεια και γιατί έγινε γύρω από τον Άρη όλο αυτό το έργο. Όποιος διοχέτευσε όλο αυτό το δηλητήριο θεωρώ ότι είναι τρομερά ανήθικο.»

 

 

 

Μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor, η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μία αποκάλυψη μέσα από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα», σχετικά με το συμβόλαιο των παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη γνωστοποίησε στους συνεργάτες της, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό πως όλοι όσοι συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν

«Από τη στιγμή που έγινε η πράξη και καταγράφηκε, ό,τι κι αν έλεγε μετά, δεν μαζευόταν. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους, το ο,τιδήποτε απειλήσει την προσωπική ακεραιότητα του διπλανού σου, είτε λεκτικά, είτε με χειρονομία, έφυγες» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

 

 

Μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το παιχνίδι, η αδερφή του αντέδρασε και έγραψε ένα μήνυμα στο Instagram της «Καλή επιστροφή αδερφέ μου. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου» έγραψε η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.

 

 

Παράλληλα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, θα έχουμε ακόμη μια παραβίαση κανόνων από παίκτη που θα φέρει την παρέμβαση του Γιώργου Λιανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

«Χτύπησε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θα επιφέρει ποινή», λέει ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος του αγωνίσματος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν