«O Βογιατζής ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα, μας ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

 

Η απάντηση της Αθανασοπούλου στον Βογιατζή: «Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια. Το κρατάω για μένα. Ο κόσμος ας πιστεύει ότι θέλει. Είμαι πανέτοιμη» - Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου σε νέες δηλώσεις: «Σηκώθηκε και έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Έλενα Αθανασοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έχει υποστηρίξει για τον βιασμό που δέχτηκε, ενώ παράλληλα απάντησε και στον Αντώνη Βογιατζή και τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή για εκείνη.  

Τις τελευταίες μέρες, η ηθοποιός προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό κατά γνωστού σκηνοθέτη και από εκείνη την στιγμή τα νεότερα που έχουν κυκλοφορήσει επί του θέματος είναι πρωτοφανή.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα;» και έδωσε την δική της εκδοχή σε όλα όσα είπε εις βάρος της ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι εκείνη καθ' όλη την διάρκεια της συνεργασίας τους υπήρξε αρκετά προκλητική και ότι μάλιστα τον είχε απειλήσει ότι θα τον καταγγείλει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η Έλενα Αθανασοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Αφού λοιπόν βγήκε στα κανάλια, να βγει και να μας πει ότι στην προετοιμασία που με είχε πάρει σαν ηθοποιό μαζί με μία άλλη κοπέλα, μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές. Τα έκανα άνω κάτω και έφυγα. Στην πορεία έφυγε και εκείνη η κοπέλα, που είναι φίλη μου πλέον μετά από αυτό»

Η ηθοποιός, έπειτα από το ξέσπασμά της για όλα όσα είπε ο Αντώνης Βογιατζής, είπε ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τον δικαστικό αγώνα που θα ακολουθήσει, τονίζοντας ότι για όλα όσα υποστηρίζει υπάρχουν στοιχεία, τα οποία και έχουν δωθεί στον δικηγόρο της, που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια. Το κρατάω για μένα. Ο κόσμος ας πιστεύει ότι θέλει. Έχω στοιχεία, που τα έχει στη διάθεσή του ο δικηγόρος μου. Είμαι πανέτοιμη. Έχω δύναμη και έρχεται η λύτρωση», δήλωσε στο «Τι λες τώρα» και αποκάλυψε πως βίωσε πολλές φορές κατάθλιψη και ότι δεν την απασχολεί η γνώμη του κόσμου.

«Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει, η δικαιοσύνη. Τι μας νοιάζει ο χαρακτήρας που έχω, αν είμαι τρελή, αν είμαι έξω καρδιά, αν είμαι φωνακλού; Τα μάτια μου, την αλήθεια μου ο εισαγγελέας θα τα κρίνει. Δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι αυτή τη στιγμή. Δεν με απασχολεί να κάνω καριέρα, αυτή τη στιγμή δίνω μάχη ζωής. Έχω χάσει 12 χρόνια από τη ζωή μου».

 

 

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η φράση της Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της... Γεώργιο Καραϊσκάκη.

«Πέρασα στο στάδιο του θυμού και όσο ανακάλυπτα ότι υπήρχαν και άλλα θύματα εξαγριωνόμουν. Δεν το ανεχόμουν άλλο. Μετά τον θυμό έπρεπε να γίνω Καραϊσκάκης», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Καραϊσκάκης σημαίνει ότι πρέπει να έχω δύναμη. Μιλάμε για βιασμό. Πρέπει να είμαι ο Καραϊσκάκης και μη σου πω όλη η Φιλική Εταιρία. Είναι βιασμός, δεν είναι καν σεξουαλική παρενόχληση. Δεν σηκώνει αστεία και πρέπει να είμαι ο Καραϊσκάκης».

Τη δήλωσή της σχολίασε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

«Ο κόσμος, ακούγοντας όλα αυτά τα πράγματα, έχει συγκλονιστεί. Έχει φοβερή ένταησ η κυρία, αλλά το προφίλ ενός ανθρώπου που έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμό, εάν είναι σε μερικές ημέρες είναι τελείως διαφορετικό όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να βγάλεις άλλα προφίλ, να πεις ότι η κυρία έχει υποστεί το ένα ή το άλλο. Επίσης, είναι και λάθος να προσπαθήσεις να συνταιριάξεις τον βιασμό με το προφίλ αυτή τη στιγμή που μιλάει», είπε.

 

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ανέφερε ότι η καταγγελία αυτή δεν έχει γίνει στο ΣΕΗ.

«Η υπόθεση δεν έχει έρθει στο Σωματείο. Την κοπέλα αυτήν δεν την γνώριζα καθόλου, αλλά είδα ότι είναι μέλος του Σωματείου από το 2018».

Και συμπληρώνει:

«Φρόντισα να δω αν είναι μέλος και τότε της έστειλα μήνυμα και τη ρώτησα αν θέλει να δίνουμε το τηλέφωνό της στους δημοσιογράφους. Μου είπε όχι. Πώς αυτό διέρρευσε δεν ξέρω».

Ο κ. Μπιμπίλας τόνισε ότι τα άλλα θύματα που ισχυρίζεται η κ. Αθανασοπούλου ότι υπάρχουν, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν, να καταθέσουν στη δικαιοσύνη.

«Αν δεν εμφανιστούν, θα μείνει μόνη της και πιθανόν να γυρίσει και εναντίον της».

 

 

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όπου εκτός από την υπόθεση βιασμού της, απάντησε και σε όσα είχε πει για εκείνη ο Αντώνης Βογιατζής ισχυριζόμενη ότι της ζήταγε να κάνει πρόβες γυμνή, ο ίδιος πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

«Την είχα σε δυο casting και απορρίφθηκε. Ο λόγος που απορρίφθηκε δεν ήταν οι υποκριτικές της ικανότητες γιατί δε φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Της έδωαα ένα κείμενο, έπρεπε να κάνει μια νοικοκυρά. Της είπα να το διαβάσει, να πάρει το χρόνο της για να δούμε αν μπορεί να κάνει 2-3 κινήσεις. Της είπα ότι θέλω να δούμε αν μπορεί να κάνει το βλέμμα μιας μάγισσας.

Προσπάθησε, το αποτέλεσμα που είδα ήταν γελοίο. Με ρώτησε αν θα κάνουμε ερωτικές σκηνές αλλά της είπα ότι ο ρόλος της δεν είναι για να κάνει ερωτική σκηνή» είπε αρχικά ο Αντώνης Βογιατζής.

Σε άλλο σημείο, ο Αντώνης Βογιατζής συνέχισε λέγοντας: «Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα; Μετά από αρκετό καιρό είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ο τρόπος της εκεί ήταν καθαρά προκλητικός. Γύρισε ο σκηνοθέτης και μου είπε “διώχτη τώρα”.

Όλοι ήταν κοινωνικοί. Δεν πήγε όμως κανένας να κάτσει στα πόδια κανενός. Σηκώθηκε πάνω και ξαφνικά έκατσε στα πόδια του ανθρώπου. Σηκώνεται επί τόπου ο σκηνοθέτης και λέει, “τι είναι αυτό;” Αυτό εμένα με πρόσβαλε γιατί εγώ την είχα φέρει. Φεύγοντας άρχισε να φωνάζει ότι θα κάνει καταγγελία».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους