Άφωνοι με την αποκάλυψη: «Η Τζωρτζίνα είχε πει όσα φρικτά είχε δει»

 

 

 

«Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευσή της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε» - Πάγωσε η Σκορδά με τον έντονο διάλογο Ρούλας και Μάνου! - Πoυλήθηκε το σπίτι της Ρούλας στην Πάτρα για 32.000€;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στον αέρα της εκπομπής, «Το πρωινό» προβλήθηκαν αποσπάσματα από τον έντονο διάλογο της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη και τις απειλές τους που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και η Φαίη Σκορδά «τα έχασε»! 

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουγε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ», τα μηνύματα αποτελούν πλέον στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσον αφορά στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, την 1η Απριλίου 2022.

Οι συγκεκριμένες συνομιλίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της δικαστικής διερεύνησης, επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, καθώς αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβαιναν στην πραγματικότητα μεταξύ του ζευγαριού, τις «πραγματικά απίστευτες καταστάσεις, οι οποίες απέχουν παρασάγγας από όλα όσα έλεγαν δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, τόσο προ, όσο και μετά τη σύλληψη της κατηγορουμένης».

Στα χέρια των Αρχών υπάρχουν περισσότερα από 1.000 μηνύματα (SMS/MMS) μεταξύ του ζεύγους, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Παράλληλα, στη διάθεση της ανακρίτριας, αναφέρει η «Μπαμ», βρίσκονται και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξε το ζευγάρι από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Όση ώρα προβάλλονταν τα μηνύματα από την εκπομπή, Το πρωινό, η Φαίη Σκορδά κουνούσε το κεφάλι της και αδυνατούσε να πιστέψει τα όσα συνέβαιναν!

 

 

 

Άναυδοι Σκορδά και Λιάγκας: «Η Ρούλα κρατούσε την Τζωρτζίνα μακριά απο τον Μάνο για να μην μιλήσει!»

Μια αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου που σόκαρε την Φαίη Σκορδά αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής, έκανε το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος της εφημερίδα Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Η Τζωρτζίνα είχε διοχετευθεί μακριά από τον Μάνο. Το έκανε αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου για έναν απλό λόγο, δεν ήθελε να είναι σε επαφή η Τζωρτζίνα με τον Μάνο για να μην του πει ό,τι είχε δει εκείνο το φρικτό πρωινό που έφυγε από τη ζωή η Ίριδα. Ο Μάνος ήθελε να το πάρει το παιδί και η Ρούλα προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να το κρατήσει μακριά του. Πήγαινε η Δήμητρα και της έλεγε σύνελθε και η Ρούλα έλεγε τα δικά της.

Η ουσία είναι μία, έπρεπε να είναι μακριά η Τζωρτζίνα από τον Μάνο για να μη μιλήσει. Βεβαίως, η Ρούλα τελικά τα κατάφερε. Μεθόδευσε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, έγινε η ανακοπή, επανέφεραν την Τζωρτζίνα αλλά κάπως είχε ησυχάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου διότι το παιδάκι είχε γίνει τετραπληγικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Όμως, η Τζωρτζίνα επειδή ήταν έξυπνο παιδί, τα είχε πει νωρίτερα όλα όσα φρικτά είχε δει.

Τα έχει πει. Βεβαίως και γνώριζαν ότι ήξερε η Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευσή της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε».

Η Φαίη Σκορδά έμεινε έκπληκτη με όσα άκουγε…

 

 

Πoυλήθηκε το σπίτι της Ρούλας στην Πάτρα για 32.000€ ; Έξαλλοι Λιάγκας - Σκορδά!

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια