Ο Ray J 15 χρόνια μετά: «Yπάρχει και δεύτερο sex tape, στην κατοχή της Κim»

 

 

To κυκλοφόρησαν στο internet όταν είδαν την επιτυχία του sex tape της Paris Hilton - Ο πρώην σύντροφος της Kim Kardashian, Ray J μίλησε για το δεύτερο sex tape που έχει στην κατοχή της, η γνωστή τηλεπερσόνα.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Φωτιές» άναψε στην Kim Kardashian ο πρώην της, με τον οποίο έκαναν το κρεβάτι να «στενάζει» με τις περιπτύξεις τους μπροστά στην κάμερα. Έπειτα από 15 χρόνια ο Ray J σπάει τη σιωπή του αποκαλύπτοντας ότι η Κim όχι μόνο έκρυβε το διαβόητο sex tape τους κάτω από το ίδιο της το κρεβάτι, αλλά και ότι έχει και δεύτερο.

Μιλώντας στην «Daily Mail» ο Αμερικα­νός τραγουδιστής υποστήριξε ότι η Κim είχε τοποθετήσει τις βιντεοκασέτες, στις οποίες κατέγραψαν τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ, μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών της Nike και το κουτί κάτω από το κρεβάτι της.

Ο Ray J επιμένει ότι το διαβό­ητο πλέον sex tape δεν είναι το μοναδικό που έχουν γυρίσει, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο, ωστόσο το μοναδι­κό αντίγραφο το έχει στην κατοχή της η Κim.

 

 

Κατηγόρησε, μάλιστα, την Κim και τη μαμά μάνατζερ της Κriw Jenner ότι όσο εκείνος παρέμενε στο παρασκήνιο έβγαλαν δισεκατομμύρια δολάρια «κα­κοποιώντας το όνομα του», μιλώντας για τη διαρροή sex tape για την οποία «εγώ δεν μίλησα ποτέ».

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός που διοχέτευσε το διαβόη­το sex tape. Παραδέχτηκε ότι πρότεινε αστειευόμενος στην Κim να το κυκλοφο­ρήσουν στο διαδίκτυο όταν είδε την επι­τυχία που είχε το sex tape της Paris Hilton. Ωστόσο ισχυρίστηκε ότι, με το που το πρότεινε, η Κim το είπε στη μητέρα της «και από εκεί και μετά έφυγε από τον έλεγχο μου».

Μάλιστα, βγήκε από τα ρούχα του με τον πρόσφατο ισχυρισμό της Κim στο οικογενειακό reality στο «Ηulu» ότι μπορεί να έχει βίντεο που τον δείχνει να τοποθετεί δονητή στα οπίσθια της ενώ εκείνη κοιμόταν. «Είναι ψέμα και με κάνει να φαί­νομαι σαν βιαστής» εξερράγη ο 41χρονος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά