Τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση βιασμου Αθανασοπούλου

 

Ένας νέος κύκλος ερευνών για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ξεκίνησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τη μήνυση της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου η οποία τον κατήγγειλε ότι τη βίασε το 2010.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η μήνυση της 33χρονης σήμερα ηθοποιού κατατέθηκε προ ολίγων ημερών και ακολούθησε εντολή για διενέργεια έρευνας, η οποία και διεξάγεται από τις αστυνομικές αρχές. Στη μήνυσή της η Έλενα Αθανασοπούλου αναφέρει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη όταν ήταν 21 ετών. Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι μέχρι τότε διατηρούσε φιλική σχέση με τον Κώστα Κωστόπουλο, ότι είχε γνωρίσει την οικογένειά του και ότι πολλές φορές έβγαιναν όλοι μαζί με κοινές παρέες για διασκέδαση.

Ωστόσο, ένα βράδυ του καλοκαιριού του 2010 η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης της πρότεινε να βγουν οι δυο τους για φαγητό και έπειτα να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε κλαμπ όπου θα συναντούσαν κάποιους άλλους φίλους. Στο γεύμα τους, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της Έλενας Αθανασοπούλου ήπιαν ένα μπουκάλι κρασί και στη συνέχεια εκείνος παρήγγειλε δεύτερο, ενδεχομένως και τρίτο.

«Ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου και αυτό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί ναι μεν δεν πίνω πολύ αλκοόλ,  αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα όριά μου και είμαι σίγουρη ότι σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να μου προκαλέσει τέτοια σύγχυση, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και απώλεια συνείδησης. Δε γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια» αναφέρει στη μήνυσή της η ηθοποιός.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στη συνέχεια, η 33χρονη ηθοποιός αναφέρει ότι επειδή δεν αισθανόταν καλά ζήτησε από τον Κώστα Κωστόπουλο να αποχωρήσουν από το μαγαζί με τον βιασμό της να λαμβάνει χώρα μέσα στο αυτοκίνητό του λίγο αφότου εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αρμόδιες αρχές ανέφεραν πως αυτή τη στιγμή το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ο λόγος της καταγγέλλουσας απέναντι στον λόγο του καταγγελλόμενου. Ωστόσο, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε, μετά την ηθοποιό αναμένεται να κληθούν για κατάθεση και άλλα πρόσωπα, όπως τα άτομα που αποτελούσαν την κοινή παρέα τους και που υποτίθεται πως τους περίμεναν σε κλαμπ για ποτό και στο οποίο η καταγγέλλουσα ήθελε οπωσδήποτε να πάει, όπως λέει, μετά το περιστατικό ώστε να βρει την παρέα της διότι φοβόταν να μείνει μόνη της.

Ωστόσο, κομβικής σημασίας θεωρείται και η κατάθεση και ενός προσώπου που επικαλείται στη μήνυσή της η ηθοποιός. Πρόκειται, όπως αναφέρει, για φίλο του σκηνοθέτη, στον οποίο ο ίδιος είχε αποκαλύψει το μυστικό που εκείνη τόσα χρόνια έκρυβε. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι εις βάρος του σκηνοθέτη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας