«100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το #SurvivorGR ο Κατσαούνης»

 

 

«100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το #SurvivorGR ο Κατσαούνης» - Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του: «Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία;» - Ξέσπασε και η Μαρία Αντωνά μετά από μήνυμα που έλαβε κατά του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Κατσαούνη οριστικά εκτός παιχνιδιού μετά την επίθεση που έκανε στον Τάκη Καραγκούνια, τότε σίγουρα η είδηση θα... κατακεραυνώσει τους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη και αποβλήθηκε - «Nέος, καυτός έρωτας για τον Άρη Σοϊλέδη… τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ α τετ»

 

 

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό» αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend».

«100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης» ακούστηκε στην εκπομπή μετά το χθεσινό επεισόδιο χθες που σημειώθηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Το όλο περιστατικό ανάμεσα στους δύο άντρες ξεκίνησε όταν ο τελευταίος έκρυψε τα παπούτσια του Τάκη για να του κάνει πλάκα μόνο που ο Καραγκούνιας έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα και άρχισε τα... γαλλικά.

Κάτι που πήρε προσωπικά ο Κατσαούνης ο οποίος κινήθηκε επιθετικά στον Τάκη που με τη σειρά του υποστήριξε ότι τον χτύπησε με κλωτσιές στο στομάχι και στα πόδια ενώ ήταν ξαπλωμένος.

Ο Λιανός, λίγο αργότερα, όπως παρακολουθήσαμε χθες, ανακοίνωσε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού πως ο Κατσαούνης θα έμενε εκτός προκειμένου η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή του.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» θα δούμε απόψε τον Γιώργο Λιανό να του ανακοινώνει πως μένει οριστικά εκτός παιχνιδιού και πως φεύγει για Ελλάδα.

  

 

  

Μέσα από την ίδια εκπομπή, προβλήθηκε και η ανάρτηση που έκανε η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη παρακολουθώντας το χθεσιβραδινό επεισόδιο μέσα από την οποία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της με την στάση της παραγωγής απέναντι στον αδερφό της.

«Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή.

Δε θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό αλλά δε μας έδειξαν ότι τον ακούμπησαν έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί. Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε» έγραφε στην ανάρτησή της η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.

 

 

 

Δείτε το trailer

 

 

Σε ένα νέο δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και η Μαρία Αντωνά. Αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα που έλαβε στο instagram της από έναν άγνωστο το οποίο αναφερόταν στον σύντροφό και μελλοντικό της σύζυγο Άρη Σοϊλέδη.

«Κρίμα τέτοια γυναίκα με τον τρίβλακα» έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Μαρία Αντωνά και βγήκε εκτός εαυτού.

Θέλοντας λοιπόν να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, έδωσε τη δική της απάντησε μέσω μιας σειράς από story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.

«Απορώ πόσο άντρες νιώθετε ορισμένοι που μπαίνετε στη διαδικασία να μου στέλνετε μηνύματα, να χλευάζετε τον σύντροφό μου λες και τον ξέρετε και από χθες, και να έχετε και άποψη… Αλήθεια φίλε μου, εσύ έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο τρίβλακας μπορεί να είσαι; 

Εσύ κι άλλοι τόσοι, αλήθεια τώρα, πόσο μίσος μπορεί να κουβαλάτε που μπαίνετε στη διαδικασία να μου σχολιάσετε σε DM, να βρίζετε, να βγάζετε όλη σας τη χολή, την προσωπική σας δυστυχία επάνω μου; Έτσι νιώθετε καλύτερα; Και στην τελική, αν δεν έχετε μάθει τι θα πει σέβομαι τους άλλους, σεβαστείτε λίγο και τον εαυτό σας. και διοχετεύστε αλλού την ενέργειά σας. Σε πράγματα όμορφα και καλά, μπας και φτιάξει λίγο το μέσα σας» έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Αντωνά έχει δει το όνομά της να πρωταγωνιστεί σε κάθε επεισόδιο του Survivor αφού υπάρχουν παίκτες που υποστηρίζουν πως ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης έχει έρθει πιο κοντά – σε επίπεδο ερωτικό – με την Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»