Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του «Σασμoύ» μετά τις καταγγελίες Έλενας Αθανασοπούλου

 

Ο Κώστας Κωστόπουλος απαντά για την καταγγελία βιασμού από την Έλενα Αθανασοπούλου: «Απολύτως ψευδής»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος απαντά για πρώτη φορά σε όσα του καταλογίζει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε η ηθοποιός εις βάρος του σκηνοθέτη, ο Κώστας Κωστόπουλος μίλησε ανοιχτά για το θέμα, με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, απαντώντας στις κατηγορίες και δηλώνοντας την παραίτησή του από τον «Σασμό» όπου σκηνοθετεί.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου:

«Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα. Έδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης για έναν βιασμό προ δωδεκαετίας από «γνωστό σκηνοθέτη», χωρίς και πάλι να κατονομάζομαι.

Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους όσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες. Βέβαια για την υπεράσπιση του ονόματος και της προσωπικότητάς μου δεν αρκούν μόνο οι μαρτυρίες των φίλων.

Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω. Δεν σκοπεύω προφανώς να αντιπαρατεθώ δημόσια με την εν λόγω γυναίκα ούτε να απαντήσω στα ψεύδη της ή να συνδιαλλαγώ μαζί της.

Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι αυτοί στους οποίους καταφεύγω όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να προστατεύσει το όνομα του. Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι» έγραψε ο Κώστας Κωστόπουλος.

 

 

 
 
 

Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του «Σασμoύ», Κώστας Κωστόπουλος, στον Λιάγκα για την καταγγελία:

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει και θα κινήσει τη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του και θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου! Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η κυρία Έλενα Αθανασοπούλου έχει πάει την εισαγγελία και έχει κάνει μήνυση. Δεν με έχουν καλέσει από την εισαγγελία, δεν μου έχει κάνει μήνυση, δεν μου έχει σταλεί κάποιο έγγραφο»!

 

 
 
 

 

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση προκειμένου να προστατευθεί.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και αυτό που μας είπε είναι ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναμένει να βρεθεί σήμερα κιόλας με τον δικηγόρο της», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

 

 

 

Η 33χρονη ηθοποιός, Έλενα Αθανασοπούλου, πριν μιλήσει στην ΕΡΤ για όσα βίωσε στο παρελθόν, προετοίμαζε το έδαφος με αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, που «φωτογράφιζαν» τον γνωστό σκηνοθέτη.

Στις 18 Απριλίου είχε αναρτήσει ένα οργισμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φανερώς εκνευρισμένη, είχε απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας: «Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

«Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες! Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή. Για να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά άλλη ψυχή! Μολών λαβέ! Καλή Ανάσταση σε όλους! Ελένη Αθανασοπούλου Τζιράκη, ετών 33» έγραφε δύο ημέρες νωρίτερα, στις 16 Απριλίου.

 

 

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν την απόφαση του Κώστα Κωστόπουλου.

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Ποιος είναι ο Κώστας Κωστόπουλος

Ο Κώστας Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε και ζει στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας.

Έχει υπογράψει μερικές από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και τα τελευταία χρόνια διδάσκει και προετοιμάζει ηθοποιούς και σκηνοθέτες μεταφέροντας την πολυετή εμπειρία και γνώση του. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους Έλληνες ηθοποιούς.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός σκηνοθέτη σε μεγάλες παραγωγές, όπως τα «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» του Κώστα Κουτσομύτη και δουλειές του Μανούσου Μανουσάκη.

Στο βιογραφικό του, υπάρχει η σκηνοθεσία πολλών αυτοτελών επεισοδίων για το «Τμήμα Ηθών», αλλά και τους «Δρόμους της Πόλης». Σκηνοθέτησε επίσης 185 επεισόδια στα «Φτερά του Έρωτα» στην ΕΡΤ1 και 200 επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς «Βέρα στο Δεξί». Ακολούθησε ο «Έρωτας» και το «Κάρμα» αλλά και η «Λόλα» σε διασκευή της Αννας Χατζησοφιά στον ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Κωστόπουλος έχει εργαστεί και στον χώρο της διαφήμισης και των ντοκιμαντέρ.

Λίγα χρόνια μετά και ενώ έχει έρθει η οικονομική κρίση ο Κώστας Κωστόπουλος αποφασίζει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για μία καλύτερη τύχη.

Επιστρέφοντας, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της σειράς «Σασμός». Ο ίδιος είχε προαναγγήλει και τη συνέχεια του «Σασμού» για δεύτερη σεζόν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»