«Απείλησε ότι θα καταγγείλει κι εμένα στο ΣΕΗ, η Έλενα Αθανασοπούλου»

 

Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, Αντώνης Βογιατζής για την Έλενα Αθανασοπούλου: «Από τη στιγμή που μπήκε στο meeting δεν σταμάτησε να επικοινωνεί προκλητικά και απέναντι στον σκηνοθέτη και απέναντι σε εμένα και απέναντι σε άλλους συναδέλφους. Μέχρι που σηκώθηκε ο σκηνοθέτης και μου λέει: Tι είναι αυτό;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έντονες είναι οι συζητήσεις στα Μέσα τις τελευταίες ημέρες για την καταγγελία για βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου εις βάρος του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία ζει στην Κρήτη μόνιμα, κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν θέλει να κάνει δηλώσεις για το θέμα. Ωστόσο, «μιλάει» μέσα από το προφίλ της στο facebook.

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 ο σκηνοθέτης, Αντώνης Βογιατζής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Έλενα Αθανασοπούλου, που έχει καταγγείλει τον Κώστα Κωστόπουλο, τον απείλησε ότι θα καταγγείλει και τον ίδιο στο ΣΕΗ.

«Το συγκεκριμένο άτομο, προ κορωνοϊού, είχε καλεστεί σε κάστινγκ για ένα ρόλο. Ήταν μαζί με άλλη συνάδελφο, κάναμε κάποιο μικρό δοκιμαστικό και συνεχώς ήταν σε μια κατάσταση επίθεσης και κολακείας. Σε μια στιγμή μού είπε “Τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”. Της είπα ότι αν δεν σου αρέσει ο ρόλος, μπορείς να αποχωρήσεις. Για καλή μου τύχη ήταν μαζί και η άλλη συνάδελφος γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται καστ ενός ατόμου μόνο», είπε αρχικά ο Αντώνης Βογιατζής.

Ο Αντώνης Βογιατζής είπε στη συνέχεια: «Μετά από αρκετό καιρό πήρα την απόφαση να κάνω μια άλλη ταινία και κάλεσα την Έλενα και της είπα ότι υπάρχει αυτός ο ρόλος. Από τη στιγμή που μπήκε στο μίτινγκ δεν σταμάτησε να επικοινωνεί προκλητικά και απέναντι στον σκηνοθέτη και απέναντι σε εμένα και απέναντι σε άλλους συναδέλφους. Μέχρι που σηκώθηκε ο σκηνοθέτης και μου λέει “τι είναι αυτό;”».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Βογιατζής πρόσθεσε: «Την έπιασα και της είπα “σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου λίγο, δεν τα ξέρεις τα άτομα εδώ πέρα”. Και μου είπε “ξέρω τι κάνετε εδώ, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, θα σε καταγγείλω, θα σε βγάλω στο ΣΕΗ, θα σου κάνω καταγγελία” και τη είπα “να πας στο καλό και να κάνεις ότι θέλεις”».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του;
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Χρήστος Λούλης: «Με φλερτάρουν στα social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Γελάμε με τη Έμιλυ»
Ελεονώρα Μελέτη: «Μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες»
Τρίτο πρόσωπο στο γάμο, έφερε το διαζύγιο του Πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ
Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έφυγε από το Σπίτι του Ηθοποιού - Πού είναι & τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός;
Το σχόλιο του Δημήτρη Σταρόβα για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου που του γύρισε μπούμερανγκ - Η ενόχλησή της