H Έλενα Αθανασοπούλου ξέσπασε σε λυγμούς on camera για τον βιασμό της

 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξασφάλισε την πρώτησυνέντευξη της Έλενας Αθανασοπούλου μέσα από την εκπομπή, «Τι λες τώρα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία έχει μηνύσει τον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό, μίλησε για αυτά που πέρασε και στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς και φανερά εκνευρισμένη φώναζε ότι ο άνθρωπος αυτός τη βίασε.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δεν κατήγγειλα, μήνυσα τον Κώστα Κωστόπουλο στην Εισαγγελία Αθηνών. Γνωριστήκαμε μέσω παρέας το 2009, κάναμε παρέα επί έναν χρόνο μαζί με άλλα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Η γνωριμία μας ήταν κοινωνική επί έναν χρόνο. Είχα γνωρίσει και τη γυναίκα και το παιδί του. Μου πρότεινε να βγούμε παρέα και πριν να δειπνήσουμε. Ήταν ένας παντρεμένος άνθρωπος και εγώ μια γυναίκα που έβγαινα εκείνη την περίοδο με ένα παλικάρι. Η σχέση μου ήξερε ότι κάνω παρέα με αυτούς τους καλλιτέχνες», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε:«Εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει οι γονείς μου και συζητούσαμε για τον χωρισμό τους. Τον έβλεπα σαν έναν μεγάλο φίλο μου. Είχαμε πιει και είχε παραγγείλει και δεύτερο μπουκάλι. Όλο το βράδυ μου γέμιζε το ποτήρι. Εκείνο το βράδυ ήπιαμε δύο μπουκάλια κρασί. Δεν ένιωθα καθόλου καλά και του ζήτησα να φύγουμε. Όταν σηκώθηκα η θολούρα και η ζαλάδα μου έγινε πιο έντονη. Ξεκινήσαμε προς την έξοδο και από εκεί δεν θυμάμαι τίποτα, έχω ένα κενό μνήμης. Όταν επανήλθε η μνήμη μου, η πρώτη εικόνα είναι καλύτερα να μην το πούμε… Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου. Αλλά δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο, τουλάχιστον ας μην το πούμε δημόσια. Να μην το πούμε» είπε αρχικά η ηθοποιός, σοκάροντας με την περιγραφή της».

Στη συνέχεια η Έλενα Αθανασοπούλου ανέφερε:«Εκείνη την περίοδο ήμουν ένα κοριτσάκι, ήμουν ένα παιδί. Τότε ζούσε η γιαγιά μου, πώς θα μάθαινε αυτή η γυναίκα τι μου είχε συμβεί; Φοβόμουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός ο άνθρωπος, εγώ ήμουν ένα τίποτα. Ο λόγος είναι ότι για να βγεις να πεις δημόσια κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο και καθόλου απλό αλλά είναι η σωστή οδός. Αυτά τα φαινόμενα υπάρχουν και πρέπει να τα πολεμήσουμε όσο μπορούμε εμείς, τα ίδια τα θύματα για να μην ξανασυμβούν. Από πέρυσι που ξεκίνησε το MeToo εγώ περιμένω να ακούσω το όνομά του. Προσπαθώ επί ενάμιση χρόνο να καταγγείλω αυτό το πράγμα. Αποφάσισα τον Ιανουάριο να τον καταγγείλω, ξαφνικά βρέθηκα με μια πληγή ορθάνοιχτη. Ήταν ότι πιο σκληρό έχω ζήσει μέχρι τώρα. Τον πρώτο μήνα πενθούσα για το κοριτσάκι του τότε, πενθούσα κάθε βράδυ. Υπήρχαν βραδιές που δεν κοιμόμουν, ήμουν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση».

Τέλος η ίδια φανερά εκνευρισμένη, είπε:«Ήταν πολύ σκληρό, δεν είχα δύναμη. Είμαι μια άλλη γυναίκα σήμερα. Πέρασα στο στάδιο του θυμού, ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη. Θέλω την τιμωρία του. Μετά τον θυμό έγινα Καραϊσκάκης. Μιλάμε για βιασμό παιδιά. Δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση, είναι βιασμός. Έχω νεύρα ρε Στέφανε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που με έχει βιάσει».

 

 

Ο δικηγόρος της Έλενας Αθανασοπούλου δήλωσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ότι η καταγγελία της ηθοποιού σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη εκτιμάται ως μία σοβαρότατη υπόθεση στο κίνημα του #MeToo.

«Αν και ο χρόνος είναι ελάχιστος, από τη στιγμή που ανέλαβα την υπόθεση από τις συζητήσεις που έχω κάνει με την κα Αθανασοπούλου αλλά και με άλλα άτομα, εκτιμώ ότι εντάσσεται σε μία σοβαρότατη υπόθεση στο κίνημα του #MeToo», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης.

«Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας είναι υπέρ της καταδικαστικής απόφασης», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Αθανασοπούλου υπέβαλλε μήνυση κατά του γνωστού σκηνοθέτη κατηγορώντας τον για βιασμό. Όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!», όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες του #MeToo περίμενε να ακούσει το όνομά του ανάμεσα στις υποθέσεις.

«Προσπαθώ επί 1,5 χρόνο να καταγγείλω αυτό το πράγμα. Δεν ήταν εύκολο να το καταγγείλω ήταν πολύ σκληρό. Πέρασα από πάρα πολλά στάδια. Αποφάσισα να το καταγγείλω τον Ιανουάριο και πενθούσα γι αυτό το μικρό κορίτσι που δεν είχε δυνάμεις… Ήμουν ένα αδύναμο πλάσμα. Ξαφνικά πέρασα στο στάδιο του θυμού. Θέλω την τιμωρία του και σκεφτόμουν πώς θα τον τιμωρήσω. Έκανα μία έρευνα και αναζήτησα και άλλα θύματα και όσο ανακάλυπτα ότι υπάρχουν και αλλα θύματα, εξαγριώθηκα», δήλωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

 

 

Σήμερα παρενέβη τηλεφωνικά  στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Έλενα Αθανασοπούλου προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό της καταγγελίας βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου.

Υπάρχει μία περίεργη κουβέντα περί αυτού. Δεν γνώριζα την Έλενα, το σωματείο έχει πάνω από 6000 μέλη. Πήρα ένα μήνυμα από έναν άγωνστο που με ρωτούσε πώς μπορεί να έρθε σε επαφή με την κ. Άκρίτα, ωστόσο δεν απάντησα γιατί δεν γνώριζα τον αποστολέα. Δεν γνώριζα όμως ότι επρόκειτο περί ηθοποιού. Όταν έμαθα για την καταγγελία ανέτρεξα στο σωματείο και βρήκα ότι είναι μέλος από το 2018. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα «είμαστε κοντά σου»», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η Έλενα είχε περάσει από το σωματείο, και είχε μιλήσει με την γραμματέα. Η υπάλληλος της είπε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα λεγόμενά της προφορικά και ότι θα πρέπει να υπογράψει αυτή την καταγγελία για να σταλεί στη Δικαιοσύνη. Είπε ότι θα ρωτήσει τον δικηγόρο της και θα πράξει αναλόγως. Η υπάλληλος την ενημέρωσε ουσιαστικά για το διαδικαστικό», πρόσθεσε.

«Πρόκειται για καταγγελία για μη μέλος, και αυτό θα πάει στο διοικητικό συμβούλιο και μετά ποινικά. ΑΠό την άλλη έχουμε έναν σκηνοθέτη που παραιτείται και μου προκαλεί εντύπωση. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω στην προσωπική του ζωή. Το σωματείο μας δεν έχει εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Παροτρύνουμε όλα τα μέλη να πηγαίνουν στα αρμόδια όργανα και όχι να κάνουν αναρτήσεις», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Παρέμβαση της Έλενας Αθανασοπούλου στην εκπομπή

«Δεν έχω θέμα με τον κ. Μπιμπίλα. Το θεμα μου είναι ότι ο κ. Χατζάκης με εξέθεσε στα κανάλια ότι δεν έχω κινηθεί με τον τρόπο που αρμόζει. Ο κ. Μπιμπίλας με στήριξε», δήλωσε στην παρέμβασή της η Έλενα Αθανασοπούλου.

Αφορμή για την τηλεφωνική αυτή παρέμβαση στάθηκαν τα όσα έλεγε εκείνη την ώρα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα, να το ξεκαθαρίσω αυτό, το ΣΕΗ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Βεβαίως και δέχομαι ότι ο κύριος Μπιμπίλας δε γνώριζε και δε μπορούσε να μου δώσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Το θέμα μου είναι με τον κύριο Χατζάκη ο οποίος χωρίς να ξέρει βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια.

Είπε ότι δεν έχω απευθυνθεί στο ΣΕΗ, ότι δεν έχω στοιχεία. Αυτό, σε μια τέτοια σκληρή υπόθεση, σε μια ποινική υπόθεσημ δε το δέχομαι να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ. Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω;

Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο κύριος Χατζάκης βγήκε και μίλησε χωρίς να γνωρίζει. Δε μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο» είπε σε αρκετά έντονο ύφος η Έλενα Αθανασοπούλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»