Ποιο τραγούδι πήρε την πρώτη θέση στο #ChartShow με τα ντουέτα;

 

 

  

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «10 μήνες με τη Δέσποινα Βανδή έχω ζήσει έρωτες, χωρισμούς, κλάματα, δράματα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Tα 30 πιο επιτυχημένα ντουέτα των τελευταίων 30 ετών είναι το θέμα του Chart Show και μέσα στη λίστα αυτών ήταν και το ντουέτο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τον Γιάννη Πάριο, «Και βάζω έναν Πάριο».

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για παράδειγμα ο οποίος για ακόμα μία φορά χάρισε μοναδικές ερμηνείες, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Πάριος τού έβαζε στο παρελθόν... φιτιλιές να αποχωρήσει από τους One. 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος συνεργάστηκε με τη Δέσποινα Βανδή για 10 ολόκληρους μήνες στην Κύπρο, εμφανίστηκε στο πλατό του show και περιέγραψε την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι και τον τρόπο που το εμπνεύστηκε. 

Ένα χιουμοριστικό σχόλιο ωστόσο της Δέσποινας Βανδή για την οδήγησή του, έκανε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να ξεσπαθώσει.

«Τι έχω ζήσει μωρή με αυτή τη Βανδή. Δέκα μήνες, ένα σχήμα πήγα να κάνω κι εγώ και είχα Λίμνες της Βουλιαγμένης, φωτογραφήσεις, έρωτες, χωρισμούς, κλάματα, δράματα, φωτογραφήσεις, ξανά φωτογραφήσεις. Αυτό δεν ήταν σχήμα, αυτό ήταν το Ντάλας, η Δυναστεία, η Τόλμη και Γοητεία μαζί. Την επόμενη φορά που θα μου πείτε να δουλέψω με τη Δέσποινα Βανδή θα σας πω να πάω να κάνω κάστιγνκ για τη νέα σαπουνόπερα του Άαρον Σπέλινγκ. Καλύτερα εκεί» είπε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

 

 

Στο νούμερο 27 του chart βρίσκουμε το «Στη Ντισκοτέκ» των Ημισκούμπρια και Ελπίδα. Ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος έκανε άλλη μία αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε, ότι το τραγούδι της Ελπίδας «Στη Ντισκοτέκ» ήταν υποψήφιο για τη Eurovision το 1979.

Στην θέση 26 τη σκυτάλη της διασκέδασης πήραν ο Κώστας Καραφώτης και η Ιλένια Ουίλιαμς οι οποίοι τραγούδησαν το ντουέτο «Μίλα μου» που είχαν ερμηνεύσει αρχικά ο πατέρας της Ιλένια, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με τη Λία Βίσση και ύστερα ο Κώστας Καραφώτης με τη Μάρω Λύτρα, την εποχή που ήταν στο «Fame Story». 

Η Ιλένια μάλιστα αποκάλυψε ότι το ερωτικό τραγούδι ο πατέρας της δεν το είχε γράψει για τη μητέρα της αλλά για άλλο κορίτσι.

 

 

Στο νούμερο 25, το «για να σε εκδικηθώ» του Λάκη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Μητροπάνου. Το «Πέρασε η μπόρα» στο νούμερο 20.

 

 

 

 

Ακολούθησε «Η Επιμονή Σου»

 

 

Στο νούμερο 14, ο «Νότος». Ακολούθησε «Ο Ωραίος & Η Ωραία» 

 

 

Στο νούμερο 10, το «Αν με δεις να κλαίω».

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το Chart με τα 30 ντουέτα το «Σαν έρθει η Μέρα» στην θέση 9.

 

 
 
Ακολούθησε «Το δηλητήριο»
 
 

 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αρσενάκος αναφέρθηκε στο ρεκόρ που έχουν -για διαφορετικούς λόγους- η Άννα Βίσση και η Καίτη Γαρμπή μιας και έχουν τραγουδήσει πολλά. «Κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του κάνει ντουέτα. Κάποιοι έχουν κάνει και ρεκόρ όπως η Καίτη Γαρμπή που έχει κάνει 35 ντουέτα. Η Άννα Βίσση μαζί τον Νίκο Καρβέλα έχει το ρεκόρ που αφορά τους ίδιους καλλιτέχνες»  περιέγραψε.

Η Δέσποινα Βανδή επίσης μίλησε για το μοναδικό ντουέτο που είχε κάνει με τον Γιάννη Πάριο με τίτλο «Αδιέξοδο» που όπως είπε: «Είναι αυτό που λες 'τσίμπα με να δω αν είναι αλήθεια».

Αν και η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση σε νυχτερινό κέντρο δεν προχώρησε λόγω του κορωνοϊού, η παρουσιάστρια του Chart Show έκανε μια πρόσκληση μέσω της εκπομπής προς την δημοφιλή τραγουδίστρια να κάνουν ένα ντουέτο μαζί.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ντουέτα! Τρελαίνομαι! Ειδικά όταν έχουν ωραίες συμφωνίες» είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο να της τονίζει ότι το ντουέτο που θα ήθελε όλος ο κόσμος να δει είναι το δικό της με την Άννα Βίσση.

«Μαζί δισκογραφικά ε; Μάλιστα! Ακούς Άννα; Μακάρι κάποια στιγμή θα το ήθελα πάρα πολύ! Φυσικά!» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Στην 8η θέση η «Αντίστροφη Μέτρηση» Βίσση-Καρβέλα. Το ντουέτο τους βρέθηκε στην 8η θέση και παρά το γεγονός πως το κοινό το περίμενε πιο ψηλά στη λίστα αποθεώθηκε από το Twitter.

 

   

  

 

 

 

Στο νούμερο 3, το «Εμείς»

 

 

Στη δεύτερη θέση της λίστα βρέθηκε το ένα από τα δύο ντουέτα που ερμήνευσαν δύο γυναίκες μαζί, και αυτό δεν ήταν άλλο από το «Επιτέλους» των Γαρμπή-Θεοδωρίδου.

Στην πρώτη θέση έφτασε ο Στέφανος Κορκολής και η Κωνσταντίνα με τους «5 ανέμους», τραγούδι που στη συνέχεια ερμήνευσε η Κωνσταντίνα που βρέθηκε στο παλτό, με τη Δέσποινα Βανδή.

 

 

 

 

Οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι της πρώτης θέσης με το twitter να αμφιταλαντεύεται για το ποια από τις δύο ήταν η πιο καλή.

 

  

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!