Ο Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη και αποβλήθηκε - Στο στόχαστρο ο Άρης

 

#SurvivorGR: Τον απέβαλε από το αγώνισμα ο Λιανός - «Nέος, καυτός έρωτας για τον Άρη Σοϊλέδη… τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ α τετ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

o Τάκης Καραγκούνιας ένιωσε καθ' όλα δικαιωμένος για όλα όσα έχει πει μέχρι στιγμής για τον Άρη Σοϊλέδη. 

Μετά από την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη, βλέπουμε ότι πολλοί παίκτες το σχολίασαν, μιλώντας κυρίως για τον Άρη Σοϊλέδη.

 

 
 

Σχέδιο απομάκρυνσης της Σοφιάννας Αβραμάκη από τους «φίλους» της στο Survivor είδε η Ασημίνα Χατζαηανδρέου κι ο λόγος ήταν για να στείλει ένα μήνυμα.

«Ο Άρης ήθελε να αποχωρήσει η Σοφιάννα για όλο αυτό το πράγμα που έχει βγει προς τα έξω για μεταξύ τους. Το είχε μάθει ο Άρης από την επικοινωνία που είχε, οπότε δεν θα τον ωφελούσε να παραμείνει γιατί θα συνεχιζόταν αυτό το πράγμα και θα του κατέστρεφε την εικόνα. Οπότε έφυγε ο αγγελιοφόρος και πήγε να δώσει όσα της είπε να δώσει» είπε η Ασημίνα στο Survivor.

«Η Σοφιάννα μετά από ότι έχει γίνει με τη σχέση της με τον Άρη είτε είναι φιλική είτε οτιδήποτε άλλο, πιστεύω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Πιστεύω ότι η κοπέλα του Άρη θα πάει να τη ρωτήσει ευθέως εάν όντως συνέβαινε κάτι» συμπλήρωσε η Ασημίνα για τον Άρη στο Survivor.

 
 
 
 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε, για ακόμα μια φορά, για σχέδια του Άρη Σοϊλέδη, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι ο επόμενος που θα φύγει από το παιχνίδι, μιας και παίζει ύπουλα και στήνει ψηφοφορίες. Ο παίκτης των Μαχητών έχει εκφράσει πολλές φορές την γνώμη του, υποστηρίζοντας ότι όλοι είναι εναντίον του και ότι διαρκώς νιώθει αδικημένος από την συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε χαρακτηριστικά: «Δικαιώθηκα για όλα αυτά που έλεγα κι έμεινα στο παιχνίδι. Ο κόσμος είδε την αλήθεια μέσα από τα μάτια μου κι όσα γίνονται στο Survivor. Στο μέλλον ο κόσμος θα δει πράγματα που δεν θα τα πιστεύει. Η κάθαρση που έλεγαν για το αν φύγω εγώ, ξεκίνησε από αυτούς. Ο κόσμος έχει δει τον Άρη Σοϊλέδη και τα βρώμικα παιχνίδια του. Έχει δει τα παιχνίδια του ότι προσπαθεί να στήνει ψηφοφορίες. Ο κόσμος θα δικαιώσει την αλήθεια»

«Σειρά έχει να φύγει ο Άρης Σοϊλέδης, αυτός που τα υποκινεί όλα αυτά και παίζει βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας. Προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα προς όφελός του, έχοντας στο πλευρό του ένα γλοιώδη τύπο, τον Σπύρο Μαρτίκα. Έχει γίνει πλέον ολυμπιονίκης στην κ…οτούμπα»

 

 

 

Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στον Άγιο Δομίνικο ύστερα και από ένα περιστατικό το βράδυ στην παραλία των Μπλε και των Κόκκινων με πρωταγωνιστές τον Κατσαούνη και τον Καραγκούνια!

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στη νύχτα και το απόλυτο σκοτάδι ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Καραγκούνια και εν αγνοία του πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το #SurvivorGR ο Κατσαούνης» - Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του

 

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος: "Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του".

Κάτι που όμως ενόχλησε ιδιαίτερα τον Κατσαούνη ο οποίος ενοχλημένος από τα όσα είχε πει ο Τάκης τού ζήτησε να ανακαλέσει, προδίδοντας όμως ότι ήταν εκείνος που είχε κάνει τη φάρσα.

Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Τάκης δεν έπαιρνε πίσω ό,τι είχε πει και τότε ο Γιώργος πήγε πάνω από τον Καραγκούνια που ήταν ξαπλωμένος και του ζήτησε ξανά να ανακαλέσει. Μόνο που ο Τάκης δεν το έκανε και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος.

 

 

Ο Κατσαούνης εξηγεί τi έγινε με τα παπούτσια, δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τάκη απλά να τον φοβίσει

 

 

 

Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, όμως ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε λίγες ώρες αργότερα πως ο Γιώργος αποβάλλεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.

 

 

Ακάθεκτος συνεχίζει να σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη και στο τι μέλλει γενέσθαι με τον ποδοσφαιριστή.

«Ένας πολύ μεγάλος έρωτας τελείωσε αλλά ένας πολύ μεγάλος έρωτας ξαναγεννιέται. Όχι γεννιέται, ξαναγεννιέται, ξαναφουντώνει. Η παραλία έχει πάρει φωτιά πραγματικά γιατί είχαμε μια μεγάλη αποχώρηση, της Σοφιάννας και ο Άρης βρίσκεται απαρηγόρητος στην καλύβα. Αλλά δε θα μείνει απαρηγόρητος γιατί υπάρχει ένας καινούργιος, φλογερός, καυτός έρωτας, η οποία είναι η Ναυσικά που δε θα τον αφήσει απαρηγόρητο.» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor.

«Κάνουν πάρα πολύ έντονες συζητήσεις. Τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ α τετ. Μπορεί η Σοφιάννα να έφυγε αλλά η Ναυσικά ήταν, είναι και θα είναι εδώ για να υποστηρίξει, δυναμώσει και παρηγορήσει τον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι η Ναυσικά χάρηκε πολύ με την αποχώρηση της Σοφιάννας αλλά δε θέλει να το δείξει» σχολίασε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

 

 

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο έπαθλου φαγητού για την εβδομάδα. 

Με σκορ 6-4 οι Μπλε κατάφεραν και κερδίσουν τους Κόκκινους οι οποίοι φυσικά και απογοητεύτηκαν καθώς ήθελαν πολύ να απολαύσουν ένα πολύ γενναιόδωρο γεύμα.

Στο τελευταίο ματσάρισμα έπαιξαν ο Νίκος Γιάννης και ο Άρης Σοϊλέδης με τον τελευταίο τελικά να εξασφαλίζει τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε, μετά από καιρό, τους Μπλε να δείχνουν ενωμένοι, αν και ο Άρης με τον Τάλα δεν θα μπορέσουν να γευτούν ούτε στο ελάχιστο το συγκεκριμένο έπαθλο φαγητού μιας και συνεχίζει να ισχύει η ποινή που τους έχει επιβληθεί από την παραγωγή.

Οι Μαχητές, μετά την πρόσφατη αποχώρηση της Σοφιάννας, θέλησαν να αφιερώσουν αυτή τη νίκη σε εκείνη που όπως είπε η Μαίη, ήθελε πάρα πολύ να φάει μακαρονάδα που είναι και το έπαθλο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του