Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη ο Κιμούλης στην Τζένη Ιωακειμίδου

  28/04/2022 09:38
Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη ο Κιμούλης στην Τζένη Ιωακειμίδου

Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη ο Κιμούλης στην Τζένη Ιωακειμίδου

  28/04/2022 09:38

«Όταν πετάς ένα ποτήρι στο κεφάλι ενός συναδέλφου, αν τον πάρει στο κεφάλι είναι απόπειρα δολοφονίας, δε δικαιολογείται»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Σπύρος Θεοδόσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε, για τον Γιώργο Κιμούλη και όσα γνωρίζει για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Τζένη Ιωακειμίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ακούγονταν πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη ότι είναι δύσκολοι χαρακτήρες, εντάσεις αλλά και επικίνδυνοι. Γνωρίζω πολύ καλά την περίπτωση της Τζένης Ιωακειμίδου με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν πετάς ένα ποτήρι στο κεφάλι ενός συναδέλφου, αν τον πάρει στο κεφάλι είναι απόπειρα δολοφονίας, δε δικαιολογείται», είπε αρχικά ο Σπύρος Θεοδόσης.

Και συνέχισε: «Αλλά από την άλλη, όμως, ο Γιώργος Κιμούλης έπεσε στην Τζένη Ιωακειμίδου που είναι αντράκι και δεν μασάει από bullying. Χειρότερο bullying του έκανε η ίδια και γι’ αυτό της ζήτησε και συγγνώμη, του έκλεισε το θέατρο 2 μέρες».

Και που έκανε αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης, το δικαστήριο έχει γίνει από τον κόσμο. Καλό θα ήταν να επιστρέψει στο θέατρο, αλλά να βάλει κάτω τη λογική του, να ζητήσει ένα συγγνώμη και να επανέλθει στη δουλειά του όπως πρέπει να είναι ένας σωστός καλλιτέχνης», είπε ολοκληρώνοντας ο Σπύρος Θεοδόσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας