Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα, την δεύτερη χρονιά μου τριπλασίασαν τον μισθό»

  28/04/2022 09:24
«Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα, την δεύτερη χρονιά μου τριπλασίασαν τον μισθό»

«Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα, την δεύτερη χρονιά μου τριπλασίασαν τον μισθό»

  28/04/2022 09:24

Η αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την αμοιβή της στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Ως πρωταγωνίστρια δεν αμείφθηκα καλά, το κανάλι δεν πίστευε την σειρά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Ευδοκία Ρουμλιώτη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά, «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στον χρόνο και σε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

«Ο κόσμος με ρωτούσε αν τελικά η Μαρίζα θα παντρευτεί τον Ποντίκη. Ως πρωταγωνίστρια δεν αμείφθηκα καλά, το κανάλι δεν πίστευε την σειρά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα ως πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά, την δεύτερη χρονιά μου τριπλασίασαν τον μισθό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για ένα περιστατικό όταν επισκέφθηκε έναν γιατρό: «Mε έπιασε ένας πόνος στο στομάχι πήγαμε στο νοσοκομείο και ο γιατρός δεν ασχολιόταν με το πρόβλημα μου άλλα ήθελε να μάθει τί θα γίνει στη σειρά» είπε με ειλικρίνεια αλλά και αρκετή δόση χιούμορ.

«O ρόλος της Μαρίζας με ακολουθεί και χαίρομαι που μιλάνε ακόμα για αυτόν τον ρόλο. Η πιο συγκινητική στιγμή στην σειρά ήταν το τελευταίο γύρισμα, ήμασταν όλοι φορτισμένοι συναισθηματικά», κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας