Η αντίδραση της Τζένης Ιωακειμίδου μετά την αγωγή Κιμούλη στους καταγγέλοντες

 

 

Η Τζένη Ιωακειμίδου παίρνει θέση: «To έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και δεν βγήκα αλώβητη. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού» - Η απάντηση του δικηγόρου Κιμούλη για το περιστατικό: «Λέει αλήθεια» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Τζένη Ιωακειμίδου είναι μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν ότι έχουν δεχτεί άσχημη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Έναν χρόνο μετά τις καταγγελίες, ο Γιώργος Κιμούλης έκανε αγωγή στη Ζέτα Δούκα εξαιτίας των όσων κατήγγειλε για τον ηθοποιό περί ψυχολογικής και λεκτικής κακοποίησης αλλά και στη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, επειδή τάχθηκαν υπέρ της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Με αφορμή τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, η Τζένη Ιωακειμίδου θέλησε να αναδημοσιεύσει τη δική της περιγραφή για την δυσάρεστη εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη στα Instagram Stories της. 

«Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού», είχε γράψει μεταξύ άλλων, η Τζένη Ιωακειμίδου.

 

 

Ο Βασίλης Καπερνάρος, συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 1/3 στο «Happy Day» και εξέφρασε τις θέσεις του πελάτη του, μιλώντας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, θα πάμε στα δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας, θα ολοκληρώσουμε όλη τη γκάμα των ελληνικών δικαστηρίων και θα προχωρήσουμε και στα ελληνικά δικαστήρια. Δήλωση αυτή. Δεύτερον, θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, διότι οι άλλοι δεν πήγαν στα δικαστήρια για να διακριβωθεί η αλήθεια των όσων είπαν στις τηλεοράσεις, γιατί στις τηλεοράσεις δε βρίσκεις το δίκιο σου.

Στις τηλεοράσεις κάνεις αριβισμό, στα δικαστήρια βρίσκεις το δίκιο σου. Διότι από την τηλεόραση ο κόσμος δέχτηκε ότι ο Κιμούλης έπρεπε να είναι στην Τρίπολη» ανέφερε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και υπογράμμισε ότι η Δώρα Χρυσικού δεν καταμαρτυρά ότι είδε η ίδια τον Γιώργο Κιμούλη να χτυπάει τη Ζέτα Δούκα. «Ο κ. Ψαρράς το είδε και δεν κάλεσε το ΕΚΑΒ, ούτε φώναξε στο θέατρο, ούτε φώναξε τους άλλους συνεργάτες, ούτε πήγαν τους άλλους συνεργάτες».

Για την Τζένη Ιωακειμμίδου και το περιστατικό που αφηγήθηκε ξανά στο Instagram, ο κ. Καπερνάρος σημείωσε ότι «μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κα Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης, έκλεισε η διαφορά παρουσία μου και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κα Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται».

«Ο κύριος Κιμούλης είναι άνεργος αυτή τη στιγμή εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση, που βγήκε η κα Δούκα και οι άλλοι δύο δικοί της που θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν. Σας λέω ότι πράγματι υπήρχαν διαφορές. Ας πούμε ότι είναι τελειομανής, δύστροπος, δε μπορείς να τον φωτογραφίζεις και να λες να πάει στην Τρίπολη» συνέχισε ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη.

 

 

Η Τζένη Ιωακειμίδου βλέποντας τη συνέντευξη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον γνωστό δικηγόρο: «Ευχαριστώ τον κ. Καπέρναρο για την αλήθεια που μοιράστηκε δημόσια».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»