Χαμός με Εμμανουήλ και Μαρτίκα: «Τον ξεφτίλισα όπως του αρμόζει»

 

#SurvivorGR: Τι συμβαίνει μεταξύ Βρισηίδας-Μαρτίκα; Η αποκάλυψη του Καραγκούνια για τη σχέση τους! - Δάκρυα στο έπαθλο επικοινωνίας με άρωμα... Πάσχα! Το «σ' αγαπώ» της Ασημίνας στον Δάντη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για πολλοστή φορά διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κι ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor. Η κοσμοθεωρία τους απέχει παρασάγγας κι ο ένας δεν αντέχει την παρουσία του άλλου.

«Πραγματικά ήρθα στο Survivor να με ειρωνευτεί ο Τάκης με τα χειρότερα πιστεύω. Η δική μου κοσμοθεωρία είναι σε άλλο πλανήτη από τη δική του. Όχι κι ότι οι άλλοι συμφωνούν, όλοι έχουν πρόβλημα με τον Τάκη. Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε στην μπλε ομάδα κι έχουμε βγάλει κάποια πλάνα. Θα τον διώξουμε σύντομα. Δεν θέλω να βλέπω τη φάτσα του γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σε οριακό σημείο η κατάσταση ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor.

 

 

 

Ο Γιώργος Λιανός, μετά από μία μικρή απουσία λίγων ημερών καθώς έπρεπε για προσωπικούς του λόγους να επιστρέψει στην Ελλάδα, επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα είχε πολλά να πει με τους παίκτες. 

Ο παρουσιαστής γνώριζε πως όσο καιρό έλειψε, οι παίκτες έζησαν μοναδικές στιγμές. Κυρίως οι Κόκκινοι οι οποίοι κέρδισαν και τα δύο μεγάλα έπαθλα του Ατζούν.

Το πρώτο ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι και το δεύτερο, προχθες (26/4) μία υπέροχη ημέρα στη βίλα των διασήμων με περιποίηση, μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ και πολύ καλό φαγητό αλλά και ένα πάρτι με επιτυχίες των 80s όπου οι παίκτες του έδωσαν και κατάλαβε.

Ο Κατσαούνης, εντυπωσιασμένος από όσα έζησε με αφορμή τα έπαθλα δεν σταμάτησε να εξιστορεί στον Γιώργο Λιανό τα όσα είχε περάσει δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιανός δεν ήθελε και πολύ για να τον πειράξει με το γνωστό του χιούμορ, καθώς γνώριζε πως ως αγρότης και κτηνοτρόφος στη Λάρισα, ήταν λίγο απίθανο να έχει περιποιηθεί με ανάλογο τρόπο τον εαυτό του.

 

 

Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας πρόκειται να απολαύσουν την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους που λόγω Πάσχα είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους. 

Όλοι οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έβαλαν τα κλάματα όμως εκείνος που δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και όχι μόνο δάκρυσε αλλά σχεδόν κατέρρευσε συναισθηματικά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Με την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα να είναι πολύ νωπή ακόμα, ο μισθοφόρος ο οποίος αποφάσισε μετά από επικοινωνία που είχε με την κόρη του, να παραμείνει στο παιχνίδι και να μην επιστρέψει στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του μιας και δεν θα προλάβαινε την κηδεία, δεν έχει θρηνήσει ακόμα για τον χαμό του.

Έτσι, αυτή η συγκινησιακή φόρτιση που ήδη κουβαλούσε σε συνδυασμό με τις άγιες μέρες του Πάσχα και την ανάγκη του να μιλήσει με αγαπημένα του πρόσωπα, τον οδήγησαν σε πολύ ακραία αντίδραση όταν σκέφτηκε το έπαθλο.

Μάλιστα, μετά από έναν μονόλογό του καθώς έκλαιγε γοερά ενώπιον των συμπαικτών του και του Γιώργου Λιανού, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξε και έφυγε από το σημείο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, συνεχίζοντας να θρηνεί.

 

 

 

Οι παίκτες των Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας που είχε άρωμα από... Πάσχα καθώς οι δικοί τους άνθρωποι θα τους εύχονταν τα Χρόνια Πολλά λόγω των ημερών. 

 

 
 
Πανικός προκλήθηκε ανάμεσα στους Κόκκινους και στους Μπλε που μοιράζονται πια την ίδια παραλία μετά το πάρτι ένωσης. Οι Κόκκινοι που τελευταία κέρδισαν πολλά έπαθλα φαγητού και ένα απίθανο ταξίδι στο Μαϊάμι είχαν δώσει δύο κούπες ρύζι και μια κούπα φακή στους Μπλε την εβδομάδα που πέρασε μιας και οι Μπλε είχαν χάσει όλα τα έπαθλα φαγητού. 
 
Αυτό το ρύζι δεν έγινε ποτέ σαφές αν θα δοθεί ως δώρο ή αν είναι δανεικό με τον Απόστολο Ρουβά να ζητά τις ποσότητες ρυζιού που δόθηκαν πίσω, με τις νέες προμήθειες.
 
 
 

 

Mετά από ένα υπέροχο γεύμα με μπάρμπεκιου, φέτα και άλλες λιχουδιές από Ελλάδα, οι παίκτες των Μαχητών κάθισαν για να δουν και να ακούσουν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων που τόσο πολύ ήθελαν για να πάρουν λίγο τα "πάνω" τους ψυχολογικά.

Η Σταυρούλα δέχτηκε μήνυμα από τον σύντροφό της ο οποίος και μαρτύρησε πως κάθε Πάσχα εκείνη δεν λυγίζει μπροστά στις λιχουδιές του κοκορετσιού και του αρνιού αλλά προτιμάει κοτόπουλο και μπιφτέκια γαλοπούλας. 

Τη γλυκιά φωνούλα της κορούλας του άκουσε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος τής έστειλε τα πιο τρυφερά φιλιά:

Τα παράπονά της στην κόρη της Ναυσικά έκανε η μαμά της η οποία της είπε ότι έχουν χρόνια να κάνουν μαζί Πάσχα. 

Ο Νίκος Γιάννης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν άκουσε τους γονείς του να του εύχονται χρόνια πολλά:

Τη φωνή και τις ευχές του αδελφού του Βασίλη άκουσε ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος και μετέφερε στον Άγιο Δομίνικο το κλίμα που επικρατούσε στην Κέρκυρα λίγο μετά την πρώτη Ανάσταση το μεγάλο Σάββατο. 

Συγκινημένος και ο Κατσαούνης όταν άκουσε τη μητέρα του να του εύχεται χρόνια πολλά.

Την πιο τρυφερή επικοινωνία όμως είχαν η Ασημίνα με τον Χρήστο Δάντη. Ο τραγουδιστής της έστειλε τις πιο όμορφες ευχές του. Η Ασημίνα φυσικά έβαλε τα κλάματα και στο τέλος του είπε "σ' αγαπώ πολύ".

 

 

Περίεργα ακούστηκε στο... πανελλήνιο η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια περί... ιδιαίτερης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη Βρισηίδα και τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Όπως... καταγγέλλει ο Καραγκούνιας με αφορμή μία κουβέντα που έφτασε σε καβγά στην καλύβα των Μπλε, ο Μαρτίκας αποκάλυψε την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στην Βρισηίδα καθώς όπως είπε ο Τάκης, θα μπορούσε να την είχε ψηφίσει στην τελευταία ψηφοφορία όμως επέλεξε να ψηφίσει τη Σοφιάννα.

Ο Μαρτίκας, όπως είπε ο Τάκης, δείχνει να έχει έρθει πολύ κοντά με την Βρισηίδα η οποία επίσης δείχνει να έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους συμπαίκτες της τον Σπύρο καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται και μιλάει μαζί του.

Πάντως, είναι γεγονός ότι μετά τις απανωτές ήττες των Μπλε, οι παίκτες μεταξύ τους κατηγορούν ο ένας τον άλλον προσπαθώντας να βρουν τρόπους ώστε να δυναμώσουν σαν ομάδα προκειμένου να απολαύσουν και εκείνοι καλά έπαθλα.

Μένει να δούμε αν η ιδιαίτερη σχέση που υποστηρίζει ο Καραγκούνιας πως υπάρχει μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας θα αποκαλυφθεί και θα εκδηλωθεί ή αν πρόκειται μόνο για δημιουργία της φαντασίας του Τάκη.

 

 

Ημέρα χαλάρωσης κι ηλιοθεραπείας θέλησε να απολαύσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μόνο που τελικά του βγήκε ξινό. Οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να μη σχολιάσουν ότι γενικά δεν συνεισφέρει πουθενά κι ο ίδιος έγινε έξαλλος με τις ειρωνείες του Σπύρου Μαρτίκα.

«Βρε ηλίθιε, βρε κακομοίρη, βρε β…ε, βρε ζηλιάρη. Όλο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μιλάς, για ότι γίνεται στο παιχνίδι. Προχθές με έγλειφες και μου έλεγες τι καλά τα κάνω. Τους έχω γίνει εμμονή. Είμαι η πιο γλυκιά, καυτερή και πικάντικη εμμονή που θα μπορούσε να γίνει στο Survivor του 2022» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Ζητήθηκε κάτι σε εμένα και δεν το έκανα; Δεν θα κάτσω να ξεφτιλίζομαι. Τον ξεφτίλισα, όπως του αρμόζει» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

 

 

Παιχνίδια της Καραϊβικής: Κουίζ Ερωτήσεων

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»