Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Κατερίνα Βρανά για την οικογένειά της, το «Σχεδόν πέθανα» και τον Καπουτζίδη

  28/04/2022 08:52
Η Κατερίνα Βρανά για την οικογένειά της, το «Σχεδόν πέθανα» και τον Καπουτζίδη

Η Κατερίνα Βρανά για την οικογένειά της, το «Σχεδόν πέθανα» και τον Καπουτζίδη

  28/04/2022 08:52

«Φοβόμουν πως το ελληνικό κοινό δεν είναι έτοιμο, για σάτιρα για αρρώστιες αναπηρίας, θανατικού, αλλά με εξέπληξαν» - «Ενώ ήμουν σε κώμα, ο αδερφός μου και ο ξάδερφός μου, προσπαθούσαν να βρουν τι θα ήταν το πιο αστείο που πράγμα που μπορούσαν να μου κάνουν, όταν θα ξύπναγα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κατερίνα Βρανά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον»

Η γνωστή performer μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της και το πώς την βοήθησαν στην περιπέτεια με την υγεία της, ενώ τόνιζε πως οι χωρισμοί για εκείνη είναι το πιο δύσκολο πράγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Ενώ ήμουν σε κώμα, ο αδερφός μου και ο ξάδερφός μου, προσπαθούσαν να βρουν τι θα ήταν το πιο αστείο που πράγμα που μπορούσαν να μου κάνουν, όταν θα ξύπναγα» είπε αρχικά η Κατερίνα Βρανά.

Σχετικά με την παράστασή της, «Σχεδόν Πέθανα», η Κατερίνα Βρανά δήλωσε: «Την παράσταση την έκανα το 2019 και είναι η ιστορία του σχεδόν θανατικού μου, που στην ουσία σχεδόν πέθανα και πώς κατέληξε εδώ που είμαι σήμερα. Δεν ξεκίνησα να περάσω μήνυμα, ήταν πιο πολύ αυτά που μου συνέβησαν. Ενώ ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση, με έκαναν και γελούσα».

«Φοβόμουν πως το ελληνικό κοινό μπορεί να μην είναι έτοιμο, για κωμωδία και σάτιρα για αρρώστιες αναπηρίας, σχεδόν θανατικού, αλλά με εξέπληξε πάρα πολύ ευχάριστα», εξήγησε η Κατερίνα Βρανά.

Όσον αφορά αυτό που την δυσκολεύει περισσότερο στη ζωή της, η Κατερίνα Βρανά αποκάλυψε: «Οι χωρισμοί για εμένα είναι ό,τι χειρότερο. Αν έχεις αγαπήσει βαθιά και δεν είσαι έτοιμη να φύγεις αλλά πρέπει, νομίζω είναι πάρα πολύ δύσκολο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας