Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αποκαλύπτει την αλήθεια για το νέο του videoclip

 

Οι τρεις δημοσιογράφοι που θα μήνυαν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης ζητώντας τους 500.000 ευρώ - Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας έστειλαν εξώδικο στο «Πρωινό»  - Η απάντηση Λιάγκα - Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θα καταθέσουμε αγωγές κατά δημοσιογράφων, έχουν γίνει βαναυσότητες» - «Ο Μάνος μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του - είχε λογαριασμό στο Tinder»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την ώρα που αναζητούνται τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και η πρώην γυναίκα του, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης του, ο Μάνος Δασκαλάκης προμοτάρει το νέο τραγούδι του! 

Το νέο τραγούδι «ανέβηκε» στο διαδίκτυο στις 18 Απριλίου 2022, δημιουργώντας αίσθηση και συγκεντρώνοντας αρνητικά σχόλια. Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

«Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα και το ανέβασε στο YouTube ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τον ρώτησα για αυτό το θέμα. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο», τόνισε ο συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Απαντώντας στο αν η εταιρεία που κυκλοφόρησε το τραγούδι ή ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτονται να κινηθούν νομικά, ο ίδιος απάντησε ότι «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα το έκανα από το πρώτο λεπτό. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι. Μακάρι να έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω.

Τέλος, σχετικά με το κόστος του βίντεο κλιπ και όσα έχουν ακουστεί, ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη ξεκαθάρισε ότι «Το βίντεο κλιπ το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν και είναι πραγματικά ερασιτέχνες. Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα, δεν είναι τα χρήματα που αναφέρονται».

 

 

 

Από τη στιγμή, που ανέβηκε ξανά τη Μεγάλη Εβδομάδα το εν λόγω απόσπασμα στο youtube, χρήστες του διαδικτύου έστειλαν οργισμένα μηνύματα τόσο στον 30χρονο πατέρα από την Πάτρα, καθώς θεώρησαν πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θόρυβο της υπόθεσης θρίλερ, όσο και στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος είχε δώσει τον χώρο του για την οπτικοποίηση του κομματιού.

«Να κάψουν το μαγαζί σου» του έγραψαν πιο συγκεκριμένα κάποιοι χρήστες του youtube, σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Βικτωρία Δαράτου στο «T-live».

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, καθώς κι ένας εκ των δημιουργών του τραγουδιού μίλησαν στο T-live και τη Γιώτα Κηπουρού.

 

 

Προθες στο «Πρωινό» ανέφεραν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν συντάξει λίστα με ονόματα δημοσιογράφων και ΜΜΕ από τα οποία θα διεκδικούσαν χρήματα μετά από αγωγές που θα κατέθεταν και σήμερα η εκπομπή έφερε στο φως τα ποσά που θα ζητούσαν και από ποιους δημοσιογράφους!

Ο κύριος Γιώργος Αναστασόπουλος είχε αναφέρει στο «Πρωινό»: «Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αδελφωμένοι και ότι πορεύονται κοινά σε αυτή την ιστορία. Το ότι διαφοροποιήθηκε ο Μάνος οφείλεται σε έναν λόγο: στο γεγονός ότι πλέον είχε πετάξει το πουλάκι των χρημάτων. Ονειρεύονταν χρήματα, πολλά χρήματα από αγωγές και μηνύσεις.»!

Χθες, 27 Απριλίου, ο δημοσιογράφος του «Πρωινού», Τάσος Τεργιάκης, αποκάλυψε τη λίστα με τους δημοσιογράφους, στους οποίους είχε στοχεύσει το ζευγάρι και θα έκανε αγωγές για όσα έλεγαν δημόσια για την υπόθεση των τριών παιδιών τους που έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρισκόταν στην λίστα και θα ζητούσαν 500 χιλιάδες ευρώ από τον καθέναν!

 

 

 

Εξώδικο απέστειλαν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου διά μέσω του δικηγόρου τους, κ. Όθωνα Παπαδόπουλου στο «Πρωινό», όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας.

Η κα Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εξώδικο διαμαρτυρία τους «ζητούν να παύσουν στο Πρωινό τη μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και δεύτερον να γνωστοποιήσουν εγγράφως σε διάστημα πέντε ημερών τα στοιχεία ταυτότητας των προσώπων που προχώρησαν στις εν λόγω μαρτυρίες και τρίτον να προβούν ως εκπομπή στην ανάγνωση της διαμαρτυρίας».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε συγκεκριμένες μαρτυρίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή και επισημαίνονται στο εξώδικο της μητέρας και της αδελφής Πισπιρίγκου.

«Υπάρχει κάτι πολύ βασικό στη δημοσιογραφία που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Το λέει η Φαίη κάθε μέρα και καλά κάνει. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο. Εμείς ό,τι βγάζουμε στον αέρα αλλοιώνουμε τη φωνή και τα χαρακτηριστικά, έχουμε τσεκάρει ότι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Τα διπλοτσεκάρουμε!

Τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Τώρα, σε ιδιώτες όπως την κα Ελένη Λεγάτου, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δε μπορούμε να δώσουμε τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών. Δε γίνεται αυτό το πράγμα!» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την ανάγνωση του εξωδίκου.

 

 

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στο αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, αλλά και στο ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αγωγές κατά δημοσιογράφων.

Όπως είπε ο κ. Ζάρδας το αίτημα αποφυλάκισης έχει αναβληθεί διότι θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επίμονα την αποφυλάκισή της, αλλά και νέο γονιδιακό έλεγχο, γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν ελλείψεις. «Η 33χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από όλα όσα βγαίνουν, διότι όλα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς που έχει υποστηρίξει εξ αρχής. Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν», δήλωσε ο κ. Ζάρδας και συμπλήρωσε: «Όλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο».

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ζάρδας δεν έχει μιλήσει με την 33χρονη σχετικά με το DNA, ενώ σήμερα που θα την επισκεφθεί θα συζητήσει μαζί της για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα.

Ακόμη ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε ότι τα στοιχεία του tablet αθώωνουν την κατηγορούμενη: «Δεν αναζήτησε ποτέ την κεταμίνη, παρά μόνο την ημέρα που συνελήφθη», δήλωσε.

«Έχουν γίνει ακρότητες, έχουν γίνει βαναυσότητες. Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα, ωστόσο η κατηγορούμενη είναι στη φυλακή. Έχουμε δημοσιογράφους να βγαίνουν και να σκυλεύουν ένα πτώμα, αυτό το κάνουν επειδή είναι σε απόλυτη αδυναμία. Τηλεδίκες, τηλε-εισαγγελείς, τηλε-ιατροδικαστές και ότι τηλέ υπάρχει έχουν πάρει εργολαβικά το θέμα, το πως θα εκτονωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πως θα βαφτιστεί ότι είναι ο σύγχρονος Βελζεβούλ, ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά και θα πρέπει να λιθοβοληθεί στην Πλατεία Συντάγματος», είπε.

Όπως θα δεις στο 20.40′, ο Κώστας Τσουρός ρώτησε τον κ. Ζάρδα περί των συνεντεύξεων που δίνει η κατηγορούμενη. «Βρίσκω έναν ιδιαίτερο αρνητικό χρωματισμό στην ερώτησή σας. Είναι αρνητικά χρωματισμένη η ερώτησή σας. Ποιες είναι οι “κάθε λίγο και λιγάκι συνεντεύξεις της;”. Ένας άλλος στη θέση της θα είχε δώσει 600 συνεντεύξεις”.

 

 

 

Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα πεθαίνει και το «Πρωινό» έφερε στο φως, φωτογραφίες από το… σούβλισμα του αρνιού που έκαναν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με φίλους του, 17 ημέρες μετά.
 
Ο 30χρονος, λίγες εβδομάδες μόνο μετά τον χαμό της κόρης του, με κέφι σούβλιζε, χωρίς ουσιαστικά να δείχνει πόνο και πένθος για την απώλεια. Μάλιστα, φίλος του που είχε αναρτήσει στα social media τις επίμαχες φωτογραφίες, τον περιέγραφε ως «τον τρελό ψήστη». 
 
«17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος –τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα-. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι» είπε με εμφανή εκνευρισμό ο Γιώργος Λιάγκας.
 
Και συνέχισε πως «έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».

 

 

Τη μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα έφερε στο φως το «Πρωινό». Όπως υποστήριξε η φίλη του πρώην ζευγαριού μιλώντας στον Θάνο Βάγιο, ο 30χρονος της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του.

«Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω πριν πεθάνει η Μαλένα και έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί. Μου στέλνε κάτι φωτογραφίες, πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του.

Να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα» εξομολογήθηκε στο Πρωινό η οικογενειακή φίλη.

Και πρόσθεσε: «Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένεια μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…

Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήτανε οδηγός μου τα ‘στελνε. «Χίλια συγγνώμη» κι αυτά.. να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξανά στείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μήνυμα των παιδιών; Και μου λέει ‘ντάξει.

Ανεβήκαμε πάνω, του λέω τη μηχανή πως την πήρες; Ζήταγες τα λεφτά δανεικά και πήγες και αγόρασες μηχανή καινούρια; «Με δόσεις» μου είπε. Ρε φίλε του λέω «700 ευρώ δε μου είπες ότι παίρνεις; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;».

Όσον αφορά στις φωτογραφίες κι αν της είπε τίποτα, η οικογενειακή φίλη παραδέχτηκε: «Δεν μου είπε τίποτα, κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου στέλνε το βράδυ μηνύματα. Στις αρχές ήταν καλός, «τι κάνεις» κι αυτά… «Τώρα πάω ταξιδάκι» μου λέει «θα γυρίσω το πρωί μου πάω σπίτι να κοιμηθώ να παίξω και με τη μπέμπα» μου κάνει, με την Ίριδα. Την άλλη μέρα του λέω «γύρισες;». «Έχω φτάσει μου λέει εδώ, ξεφορτώνω και πάω σπιτάκι». «Πήγαινε παίξε με την Ίριδα» του λέω «και στείλε μου και φωτογραφίες». Και μου χε στείλει που έπαιζε.

Έσβηνε τα μηνύματα, και ξέρεις τι μου έλεγε; «Σβήστα» μου λέει «κι εσύ τα μηνύματα». Του λέω «εγώ τα ‘χω κάνω ήδη» του λέω. «Ντροπή» του λέω! Δεν είχα να φοβηθώ κάτι εγώ, αυτός φοβότανε! Και του ‘στελνα και τα απογεύματα που ήταν η Ρούλα εκεί. Και έστελνα στη Ρούλα «ήρθε ο Μάνος;». «Ναι τώρα παίζει με την μπέμπα» μου λέει «και τραγουδάνε, τώρα θα σου στείλει βιντεάκι», και μου στειλε το βιντεάκι που τραγουδάει εκεί μπέμπα».

 

 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» που επικαλείται την μαρτυρία μιας κοπέλας, ο πατέρας των παιδιών διατηρούσε λογαριασμό και στο Tinder.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλήρωνε συνδρομή προκειμένου να έχει την δυνατότητα να μεγαλώσει την ακτίνα δράσης ώστε να μην περιορίζεται σε αυτή που προσφέρει η δωρεάν έκδοση, αλλά να μπορεί να κάνει γνωριμίες και σε μακρινές αποστάσεις

 

 

 

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στηριζόμενο σε δημοσίευμα στην Espresso, η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη είναι 30 ετών.

Και όπως ακούγεται στην εκπομπή, «όσοι τη γνωρίζουν, μιλούν για ένα εντυπωσιακό πλάσμα και δεν μπορούν να βρουν κοινά σημεία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου».

Κρατάει απόσταση από τον Μάνο Δασκαλάκη

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης μένει μαζί της ενώ όταν έμαθε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρισκόταν στο διαμέρισμα της νέας του συντρόφου.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη κοπέλα, μετά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, έχει επιλέξει να κρατήσει μία απόσταση από την όλη ιστορία καθώς και από τον Μάνο Δασκαλάκη.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega