«Η επιλογή να μην κάνω παιδιά οριστικοποιήθηκε όταν χώρισα από τον Πέτρο»

 

Η γνωστή παρουσιάστρια, με αφορμή μια ερώτηση για την υπόθεση Πισπιρίγκου, η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για το γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα - Δίνει τα πρόσωπα που επιμένουν να μην πηγαίνουν στην εκπομπή της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στο ελληνικ περιοδικό «HELLO!» και τη δημοσιογράφο, Μαρία Κολλιάτσα.

«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι. Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει όπως πρέπει προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα. Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση…», λέει η Ναταλία Γερμανού.

Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει που δεν έγινε μητέρα, η Ναταλία Γερμανού απαντά: «Δεν έχω μετανιώσει. Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο (σ.σ. Ίμβριο), με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε»;

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους καλεσμένους της εκπομπής της αποκαλύπτοντας τα ονόματα δυο ηθοποιών που επιμένουν να μην πηγαίνουν στην εκπομπή της ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν και πολλοί τραγουδιστές που επίσης αρνούνται να πάνε καλεσμένοι στο «Καλύτερα δε γίνεται» παρόλο που έχουν κάνει επιτυχία με δικά της τραγούδια.

«Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο «Σασμός» φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή.

Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις και αν τους έγιναν».

Υπάρχουν και τραγουδιστές ανάμεσά τους;

«Ναι κι αυτό είναι ίσως αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: «Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω». Εκεί λες: «Τι ζούμε;». Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ «μαντέψτε ποιοι είναι»!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση