Ξέσπασε σε κλάματα για τα σχόλια που δέχθηκε: «Θα πενθήσω όπως θέλω»

 

H Ιωάννα Τούνη ραγίζει καρδιές με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας η οποία έφυγε από τη ζωή στις 19 Απριλίου έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της καθώς τη μεγάλωσε μόνη της και φρόντιζε να στέκεται πάντα στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη στιγμή. Από τη μέρα που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, η Ιωάννα Τούνη δεν έκανε καμία ανάρτηση στα social media.

Όλο αυτό, μέχρι πριν λίγα λεπτά που αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τη μητέρα της από την παιδική της ηλικία την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο αφιερωμένο σε εκείνη.

«Μανούλα μου… Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα.

Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο!

Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ! ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που έχει σταθεί στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη σε πολλές δύσκολες στιγμές δε θα μπορούσε να μην είναι δίπλα της και σε μια τέτοια στιγμή όπως αυτή. Μάλιστα, με το σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση της influencer- επιχειρηματία, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρεται στη γνωριμία που είχε με τη μητέρα της και σε όσα κέρδισε από αυτή. 

«Χαίρομαι που γνώρισα την μητέρα, όπως την είπα και της άρεσε που ήταν όλα αυτά που ανέφερες και άλλα τόσα που δεν είπες… Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που μας είπε και ειδικά το επιφυλάσσομαι… Σ’ αγάπησα λίγο παραπάνω γιατί είδα τι μαμά έχεις… Εμείς είμαστε ομάδα, μην το ξεχνάς» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη.

 

 

Επέστρεψε στα social media και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε η μητέρα της και τα μηνύματα που έλαβε. Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ορισμένα κακόβουλα σχόλια, που την ήθελαν να κάνει διακοπές Πάσχα μαζί με το σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Ναύπακτο και να μην πενθεί. Η ίδια απάντησε στο Instagram με μία σειρά από Instastories.

«Μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη.

 

 

 

Aμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε σε αυτά α κακόβουλα σχόλιο αλλά και σε όσα έμαθα από την μητέρα της Ιωάννας Τούνη.

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από έναπ πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο… Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας.

Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέβασαν την ένταση κατά πολύ…

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη λέγοντας:

«Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε στη συνέχεια: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα»

Σε μια προσπάθεια να κλείσει το θέμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ»

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της