Εντάσεις και άγχος στο τεστ δημιουργικότητας - Οι αρχηγοί και τα πλεονεκτήματα

 

#MasterChefGR: Ο Γιάννος έκανε κίνηση ματ και προκάλεσε σοκ - Το έριξε στη... ζωγραφική η Μπλε ομάδα για να δημιουργήσει ευφάνταστα πιάτα - Η Ελισάβετ τα έβαλε με τον «Μπόμπαινα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ομαδική δοκιμασία της ιταλικής εβδομάδας θα είναι αυτή στο MasterChef κι οι στρατηγικές με στόχο τον τελικό τέθηκαν σε εφαρμογή. Αρχηγοί των δύο νέων ομάδων θα είναι δύο φίλοι, ο Γιάννος Σδούγκας κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα. 

 

 

Ο Γιάννος έδειξε ξεκάθαρα πως θέλει να φτάσει στον τελικό και με τα πλεονεκτήματα που είχε στα χέρια του λόγω της νίκης του στο τεστ γευσιγνωσίας, ανέτρεψε τα πάντα.

Συγκεκριμένα το βασικότερο πλεονέκτημά του ήταν ότι θα μπορούσε να επιλέξει πρώτος την ομάδα του κι όσοι παίκτες απέμεναν θα πήγαιναν στην ομάδα της Ελισάβετ. Ωστόσο μια επιλογή του ξάφνιασε τους πάντες καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα διαλέξει τον Νικήτα Μπατσικούρα με τον οποίο δεν έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις. «Έχω έρθει σε διαφωνία με τον Νικήτα αλλά επειδή είναι καλός παίκτης θα τον πάρω στην ομάδα μου» είπε στο MasterChef.

Από την άλλη, η Ελισάβετ έμεινε άφωνη: «Σοκαρίστηκα. Πήρε τον Νικήτα με τον οποίο δεν είναι καθόλου κοντά. Θέλει ξεκάθαρα τη νίκη. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα παλέψω με ότι όπλα έχω στα χέρια μου»

 

 

 Η ιδέα της Ελισάβετ ενθουσίασε τους συμπαίκτες της.

Το ριάλιτι μαγειρικής μετά την μικρή ανάπαυλα λόγω Πάσχα, επέστρεψε δυναμικά και είδαμε τους Κόκκινους και τους Μπλε να ετοιμάζονται να μπουν και πάλι στην κουζίνα.

Έτσι λοιπόν, οι τρεις κριτές έκαναν την εμφάνιση τους και ανακοίνωσαν στους 11 παίκτες που έχουν μείνει, ότι θα διαγωνιστούν σε μία νέα απαιτητική ομαδική δοκιμασία με θέμα την ιταλική κουζίνα. Επιπλέον, στην σημερινή (27/4) δοκιμασία καλεσμένη είναι η πρέσβειρα της Ιταλίας στην Αθήνα, Πατρίτσια Φατσινέλι, η οποία μαζί με τους κριτές θα δοκιμάσει τα πιάτα των δύο ομάδων και θα τα βαθμολογήσει.

Αυτό όπως ήταν φυσικό δημιούργησε άγχος στους διαγωνιζόμενους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να... στήσουν ευφάνταστα και γευστικά πιάτα. Η Ελισάβετ, η οποία είναι αρχηγός των Μπλε, θέλοντας να πετύχει την νίκη της ομάδας της, έβαλε τους συμπαίκτες της να ζωγραφίσουν τα πιάτα που της πρότειναν, ώστε να δουν πως θα φαίνονται στο τέλος.

 

 

Σε ακόμη ένα επεισόδιο ο «Μπόμπαινα» ήταν ο πρωταγωνιστής.

Οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες δεν έλειψαν καθώς η αγωνία και η δημιουργία ενός γευστικού πιάτου, τους προκάλεσε άγχος και νεύρα.

Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να φτιάξουν ένα πιάτο που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι και αυτό όπως ήταν φυσικό τους έφερε σε κόντρα.

Οι διαγωνιζόμενοι την... έλεγαν ο ένας στον άλλον και προσπαθούσαν να παρέμβουν στο πιάτο του αλλουνού. Αυτό δεν άρεσε σε μερικούς και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελισάβετ, η οποία τα έβαλε με τον Μπόμπαινα.

Η παίκτρια του φώναζε συνεχώς και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της απέναντι του. Ο ίδιος, ωστόσο, ζήτησε συγνώμη και συνέχισε με μαγειρεύει, κάτι που δεν περίμεναν οι τηλεθεατές.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων