Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Γιώργος Λιανός μετά το ξέσπασμά του παραδέχεται ότι νόσησε από κορωνοϊό

  25/11/2021 13:00
Ο Γιώργος Λιανός μετά το ξέσπασμά του παραδέχεται ότι νόσησε από κορωνοϊό

Ο Γιώργος Λιανός μετά το ξέσπασμά του παραδέχεται ότι νόσησε από κορωνοϊό

  25/11/2021 13:00
«Για να ανακοινώσεις κάτι που αφορά την υγεία μου, θα πρέπει να με ρωτήσεις»  Ο παρουσιαστής του #TheVoiceGR και του #SurvivorGR εξηγεί την στάση του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τον Γιώργο Λιανό συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» και ο Γρηγόρης Μπάκας. Ο παρουσιαστής του #TheVoiceGR που σε λίγο καιρό θα αναλάβει και πάλι την παρουσίαση του #SurvivorGR μίλησε για την υγεία του και αποκάλυψε πως πράγματι πέρασε κορωνοϊό όπως είχε γραφτεί εξηγώντας όμως τον λόγο που τον έκανε να ξεσπάσει εκείνες τις μέρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ενοχλημένος ο Γιώργος Λιανός με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κορωνοϊό: «Είναι προσωπικό μου δεδομένο»

«Δεν εμπλέκομαι καθόλου στη φάση των κάστινγκ του #SurvivorGR. Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν χρόνια και σωστά και περιμένουμε από αυτούς να δούνε τι θα γίνει. Θα ήμουν αχάριστος, αν δεν ήμουν χαρούμενος. Παρουσιάζω το #TheVoiceGR και στη συνέχεια ακολουθεί το #SurvivorGR», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Το ξέσπασμά μου δεν είχε να κάνει με το αν έχω ή όχι κορωνοϊό. Ίσως παρεξηγήθηκε λίγο αυτό που είπα. Για να ανακοινώσει κάποιος κάτι για τη δική μου υγεία, θα πρέπει να πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει. Η αλήθεια είναι ότι νόσησα, τα κατάφερα, το πέρασα πολύ ελαφρά. Η δική μου τοποθέτηση είχε να κάνει με το γεγονός πως το να περάσω εγώ κορωνοϊό και να το περάσω έτσι ελαφρά δεν είναι σπουδαία είδηση όταν στη χώρα μας χάνονται τόσες ανθρώπινες ζωές.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας