Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο Μαυρικίου είναι χειριστικός άνθρωπος» Πυρ ομαδόν κατά του Κύπριου παραγωγού

  25/11/2021 12:18
«Ο Μαυρικίου είναι χειριστικός άνθρωπος» Πυρ ομαδόν κατά του Κύπριου παραγωγού

«Ο Μαυρικίου είναι χειριστικός άνθρωπος» Πυρ ομαδόν κατά του Κύπριου παραγωγού

  25/11/2021 12:18
Κατερίνα Κόρου και Έφη Κιούκη αδειάζουν δημόσια τον Μαυρίκιο Μαυρίκιου  «Οι δηλώσεις του με προσέβαλαν πολύ!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μεγάλες εκτάσεις έχει πάρει το θέμα με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

Θυμίζουμε ότι ο παραγωγός κατήγγειλε τη συμπεριφορά του ηθοποιού που ήταν ανεμβολίαστος σε θεατρική παραγωγή που είχε αναλάβει και όταν μέλη του υπόλοιπου θιάσου όπως η Κατερίνα Κόρου και η Έφη Κιούκη βγήκαν και μίλησαν για όσα έγιναν έκανε λόγο ότι οι δηλώσεις τους παραποιήθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα του «Love It» για τον σάλο που προκάλεσε με την δημοσιοποίηση των ονομάτων των ανεμβολίαστων ηθοποιών.

«Μίλησα με τον Ορφέα Παπαδόπουλο εχθές και μου είπε τι τον ενόχλησε. Δεν είχε ακούσει και κάποια συνέχεια των δηλώσεων μου στην οποία μάζεψα το γεγονός ότι αναφέρθηκα ονομαστικά, το οποίο ήταν τεράστιο ατόπημα. Ο Ορφέας ενοχλήθηκε πολύ με αυτό και ότι τον προσέβαλα. Θα μπορούσα να αποφύγω την ονομαστική αναφορά, αλλά μετά από συνέντευξη 50 λεπτών μιλώντας για τα καλλιτεχνικά μου θέματα τα οποία δεν ακούστηκαν ποτέ. Τον ενόχλησε επίσης ότι ήταν και άλλα παιδιά που ήταν ανεμβολίαστοι στο θέατρο εκτός από τον ίδιο τον Ορφέα Παπαδόπουλο. Μου είπε πως θα παρακολουθήσει και σήμερα την εκπομπή εδώ, για να δει τι θα πω. Θα λήξει το θέμα. Με τον Ορφέα θα ξανασυνεργαζόμουν, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στην παραγωγή», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Κατερίνα Κόρου ήταν σήμερα παρούσα στο πάνελ της «Super Κατερίνας» και εξαπέλυσε πυρά εναντίον του παραγωγού ενώ απολογήθηκε για την ανάρτηση που την έβαλε να δημοσιεύσει στην οποία ανασκεύαζε τα όσα είχε πει αρχικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιο και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι χειριστικός. Εξαιτίας αυτού έκανα την ανάρτηση είναι ασυγχώρητο με μένα. Γιατί δεν είμαι παιδάκι και ήρθα να σας πω την καλημέρα μου και να αποκαταστήσω την αλήθεια».

«Θα αρχίσω να θυμώνω με τον κύριο Μαυρικίου και δεν τον συμφέρει καθόλου. Θέλω να το σταματήσει εκεί. Δεν τον έχω ανάγκη για να είμαι σήμερα εδώ. Ήρθα για εσάς γιατί έκανα λάθος για την ταραχή που σας προξένησα».

Η Έφη Κιούκη μίλησε στη «Super Κατερίνα» και σχολίασε τα όσα δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περί παραποιημένες δηλώσεις.

«Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου με προσέβαλαν πολύ!»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου να βάλει τελεία και να ζητήσει συγνώμη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας