Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έπαθα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ, έφτανα σε οργασμό και μου ερχόταν αναγούλα»

  25/11/2021 10:58
«Έπαθα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ, έφτανα σε οργασμό και μου ερχόταν αναγούλα»

«Έπαθα ψυχοσωματικά από το πολύ σεξ, έφτανα σε οργασμό και μου ερχόταν αναγούλα»

  25/11/2021 10:58
 

Ο Will Smith βρήκε μία «εναλλακτική» μέθοδο για να ξεπεράσει τον χωρισμό του, έκανε καθημερινά σεξ με διαφορετικές γυναίκες - Τελικά, δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αν και ο περισσότερος κόσμος μετά από ένα χωρισμό, χρειάζεται χρόνο για να προχωρήσει, ο Will Smith έκανε το αντίθετο. Προσπάθησε να διαχειριστεί τον χωρισμό του... κάνοντας υπερβολικό σεξ. 

Όπως αναφέρει στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Will» ο διάσημος ηθοποιός, είχε μετατραπεί σε «ύαινα του σεξ», μετά την αποκάλυψη ότι η πρώην σύντροφός του, Μέλανι, τον είχε απατήσει.

«Χρειαζόμουν απεγνωσμένα εκτόνωση και δεν υπάρχει χάπι για τον "ερωτικό πόνο". Περιορίστηκα σε ομοιοπαθητικά γιατροσόφια, όπως ψώνια και συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις. Μέχρι εκείνο το σημείο στην ζωή μου είχα κάνει σεξ μόνο με μία ακόμα γυναίκα πλην της Μέλανι. Τους επόμενους μήνες όμως, έγινα ύαινα», αναφέρει ο ηθοποιός.

Επειδή όμως, η τακτική αυτή κάθε άλλο παρά ταίριαζε στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή του, ο Will Smith δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όπως εξηγεί παρακάτω, αντί να χαρεί την ενεργή σεξουαλική ζωή του, εκείνος απέκτησε ψυχοσωματικά προβλήματα. «Έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες και αυτό ήταν τόσο αντίθετο στον πυρήνα της ύπαρξής μου, που ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση στους οργασμούς. Κυριολεκτικά μου ερχόταν αναγούλα και ορισμένες φορές έκανα ακόμα και εμετό».

Παρά τις άσχημες αντιδράσεις του οργανισμού του, ο ηθοποιός συνέχισε να προσπαθεί εφαρμόζοντας αυτή την μέθοδο, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή, θα σταματήσει η ταλαιπωρία του.

«Κάθε φορά, προσευχόμουν πως αυτή η όμορφη ξένη θα με αγαπούσε, θα έπαιρνε τον πόνο μου και κάθε φορά, έμενα βαριεστημένος και σε άθλια κατάσταση και ο τρόπος που με κοίταζαν εκείνες απλώς ενέτεινε την αγωνία μου», γράφει ο ηθοποιός.

Λίγο καιρό μετά, ο Will Simth παντρεύτηκε την Sheree Fletcher, όμως τελικά ο γάμος τους κράτησε μόνο 3 χρόνια. 

4070698574361732 sheree-zampino-will-smith

Στην συνέχεια, στην ζωή του μπήκε η Jada Pinckett, με την οποία παντρεύτηκαν, όμως εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να έχουν πολύ ελεύθερα όρια στην σχέση τους.

«Πίναμε κάθε ημέρα, κάναμε σεξ πολλές φορές μέσα στην ημέρα για τέσσερις συνεχόμενους μήνες. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν διαγωνισμός. Όπως και αν είχε, σε ό,τι με αφορούσε δύο πράγματα μπορούσαν να συμβούν: ή θα ικανοποιούσα αυτή την γυναίκα σεξουαλικά, ή θα πέθαινα προσπαθώντας», έγραψε για την γυναίκα του ο Will Smith 

4070698409309500 will-smith-jada-pinkett

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας