Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Πηγή Δεβετζή έσφαξε με το γάντι την Τσιμτσιλή με δηλώσεις στην εκπομπή της

  25/11/2021 09:44
H Πηγή Δεβετζή έσφαξε με το γάντι την Τσιμτσιλή με δηλώσεις στην εκπομπή της

H Πηγή Δεβετζή έσφαξε με το γάντι την Τσιμτσιλή με δηλώσεις στην εκπομπή της

  25/11/2021 09:44
 

 Άστραψε και βρόντηξε η Πηγή Δεβετζή! Βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει τι εννοούσε για τους «αργόσχολους του twitter»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μετά την αποχώρησή της από το #J2US, η Πηγή Δεβετζή ρωτήθηκε από το «Happy Day» για το αν μπαίνει στη διαδικασία να διαβάζει τα σχόλια στο twitter.

«Μία φορά μπήκα στη διαδικασία… Το twitter για μένα είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν όλους μας! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μία φορά μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο υψηλό και top που δε μπορεί να το φτάσει στο μικρό του δαχτυλάκι! Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις στην υψηλότερη κορυφή» είπε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του βίντεο.

«Έκανε μία τσουβαλοποίηση και μία γενίκευση ότι στο twitter είναι όλοι αργόσχολοι. Και να το συνδέσω εγώ με το #metoo και θα πω “Πηγή μου, επειδή ξέρω ότι έχεις τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες, αν δεν υπήρχε το twitter των αργόσχολων, όπως εσύ αναφέρεις για μένα λανθασμένα, δεν θα είχε γιγαντωθεί το #metoo.

Για παράδειγμα τα social media, στην περίπτωση του #metoo έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο δίνοντας δυναμική κι αυτό συμβαίνει και παγκοσμίως ή και με άλλα κινήματα…».

Την Πηγή Δεβετζή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η αθλήτρια απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους χρήστες του twitter.

Θέλοντας λοιπόν να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους η Πηγή Δεβετζή είπε:

«Εγώ έκανα αυτή τη δήλωση για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν όνομα και επίθετο. Εγώ ξέρουν ποια είμαι. Δε μου άρεσε καθόλου που με σχολιάσανε αρνητικά και άνθρωποι της τηλεόρασης γιατί μάλλον δεν κατάλαβαν πως το είπα και αντί να με ρωτήσουν με σχολίασαν αρνητικά και αυτό που με ενόχλησε μετά πάρα πολύ – γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω σε κάποια μηνύματα – ήταν ότι σχολίασαν ότι κάποτε τους έκανα περήφανους και τώρα… Είναι άσχημο για κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει σε αυτή τη χώρα να γίνεται αυτό. Όταν δεν είχαμε social media τι κάναμε;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας