Πνιγμένη στα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου! Η γιαγιά της, η νονά της & η Ηλιάκη

 
Η Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει και έκανε grande εμφάνιση στην εκπομπή, «Super Κατερίνα», όμως είχε δεμένο το πόδι της! Το ατύχημα στην οικογένεια και η αποκάλυψη
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη στα ολόλευκα και με δωδεδεκάποντα παρόλο που είχε δεμένο το πόδι της, έστειλες τις ευχές της σε όσους γιορτάζουν και έστειλε το πιο θερμό μήνυμα στην γιαγιά της!

Συγκεκριμένα είπε: «Καλημέρα σας αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Χρόνια πολλά σε όλες, Χρόνια πολλά γιαγιά μου, ξέρεις τι αδυναμία σου έχω. Να μας χαίρεστε και η Αγία Αικατερίνη να μας φέρει όλα τα καλά του κόσμου. Έχω βάλει τα καλά μου και θα το γιορτάσουμε. Είχα το ατύχημα χτες ευτυχώς δεν ήταν κάκωση, θα πρέπει να το δέσουμε για λίγες μέρες»!

 

Oι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις για εκείνη. Κάθε ένα κουτί που άνοιγε είχε ένα αντικείμενο για εκείνη από κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Τέσσερα κουτιά την περίμεναν, το καθένα με ένα αντικείμενο από τα παιδικά της χρόνια.

Το ξυπνητήρι της με το κοκοράκι, την παιδική της κούκλα, το τετράδιο με τα παιδικά της γράμματα και το ημερολόγιο ποιήματα που έγραφε σαν μικρή δεσποινίδα και κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Ανάμεσα σε αυτά και η νονά της.

Η αγαπημένη της νόνα μίλησε για την Κατερίνα, μοιράστηκε τις ευχές της ενώ η Κατερίνα δεν άντεξε βλέποντας το βίντεο και πλάνταξε στο κλάμα.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που αφορά στην οικογένεια της και το ατύχημα που είχε συμβεί στο παρελθόν.

«Συγκινήθηκα. Η νονά μου με έχει μεγαλώσει. Ήταν στο διπλανό διαμέρισμα, εκεί που μεγάλωσα στην Πεύκη και επειδή όταν ήμουν έξι ετών συνέβη ένα περιστατικό πολύ άσχημο στην οικογένειά μου, είχαν ένα ατύχημα πολύ σοβαρό και οι γονείς μου αναγκάστηκαν για ένα πολύ μεγάλο διάστημα να λείπουν κι εκτός… η νονά μου ήταν ο άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και με μεγάλωνε. Την αγαπώ πάρα πολύ. Συγκινήθηκα πολύ και χάρηκα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Τα χρόνια πολλά της γιαγιά της

 

Κι ενώ τα δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της παρουσιάστριας, στο παράθυρο εμφανίστηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Μέσα από ένα βίντεο, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να ευχηθεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στην Κατερίνα Καινούργιου. «Katken85, αυτό το 85 δεν θέλω να το θυμάμαι, τέλος πάντων. Σου εύχομαι χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη, να είσαι ευτυχισμένη, να είσαι υγιής, να είσαι επιτυχημένη, όλα τα καλά του κόσμου -που τα περισσότερα τα έχεις. Θα ήθελα αυτή τη μελαγχολία που βλέπω στα ματάκια σου τον τελευταίο καιρό, να σταματήσω να την βλέπω, ό,τι και να είναι αυτό», είπε με νόημα.

Η Κατερίνα Καινούργιου «λύγισε» μετά από αυτό και ανέφερε τα εξής:

«Συγκινήθηκα… Ξέρετε τι; Είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Τα παιδιά εδώ τα θυμούνται αυτά γιατί μας είχαν ζήσει που κάναμε παρέα. Μετά μας έζησαν να τσακωνόμαστε και τώρα τα έχουμε ξαναβρεί και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία της και πραγματικά την έχω μέσα στην καρδιά μου γιατί η Μαρία ξέρει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει κανένας. Ευχαριστώ Μαρία μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σταματήσει».

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους