Διέρρευσε από τεχνικό του #BigBrotherGR το ροζ βίντεο Παναγιωτη - Ανχελιτας!

 
 
Τα συγκεκριμένα πλάνα, από το μπάνιο του #BigBrotherGR, διέρρευσαν στο internet από κάποιον τεχνικό
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το ροζ βίντεο από το #BigBrotherGR, με το «ερωτευμένο ζευγάρι» με την ανεβασμένη λίμπιντο, που καταγράφηκε από κάποιον τεχνικό και διέρρευσε στο διαδίκτυο, δεν είναι ούτε «πλάκα», ούτε «χαβαλές», ούτε «ένα ακόμα βίντεο με προσωπικές στιγμές που κυκλοφορεί». Είναι ένα ολόκληρο κοινωνικό πρόβλημα διαφόρων επιπέδων.  

 

 

Τα συγκεκριμένα πλάνα, από το «Big Brother» διέρρευσαν από κάποιον τεχνικό, πολύ κακώς και η παραγωγή φαντάζομαι ότι έχει ήδη επιληφθεί σχετικά και έχει πράξει τα δέοντα.

Μόνο που οι πρωταγωνιστές, εν γνώσει τους, στάθηκαν σε ένα σημείο του σπιτιού, όπου γνώριζαν ότι υπάρχουν κάμερες.

Eκείνη τη στιγμή σίγουρα τους παρακολουθούν κάποιοι άνθρωποι, τεχνικοί της παραγωγής. Επέλεξαν να κάνουν ό,τι έκαναν όχι σε κάποιο μέρος όπου δεν υπάρχουν κάμερες, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο. Σαν να μην τους ένοιαζε.

 

Κι αν βάλουμε δίπλα και τις κουβέντες των συμπαικτών τους, ότι παρόμοια πράγματα γίνονται συχνά, ότι ενοχλούν τους συγκατοίκους τους με τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ότι «ακούγονται», τότε το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ από έναν αδιάκριτο τεχνικό που τράβηξε ένα βίντεο με το κινητό του.

 

Οπότε, ντροπή σε αυτόν ή αυτούς που τράβηξαν και διέρρευσαν το βίντεο. Αλλά ντροπή και στους παίκτες, που έχουν μετατρέψει ένα τηλεοπτικό σπίτι – πλατό σε κρεβατοκάμαρα. 

 

Το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του σχολίασαν το #BigBrotherGR.

Στην αρχή προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Παναγιώτη Πέτσα να μιλάει για τους στόχους που έχει μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ/Sigma. Ο νεαρός παίκτης δήλωσε πως θα ήθελε να γίνει ηθοποιός σε μια μεγάλη σειρά. 

Ο Αντώνης Κανάκης αφού έκανε το δικό του σχόλιο για το εν λόγω απόσπασμα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες με το Big Brother. Συγκεκριμένα, δε δίστασε να μιλήσει για το βίντεο με τους δύο συγκατοίκους που έκαναν σeξ μπροστά στις κάμερες. Το επίμαχο απόσπασμα δεν έπαιξε  ποτέ στον αέρα, ωστόσο κάποιοι τεχνικοί φαίνεται πως τραβούσαν με το κινητό τους βίντεο απ’ το κοντρόλ τις προσωπικές τους στιγμές και με κάποιον τρόπο το ακατάλληλο υλικό διέρρευσε στο ίντερνετ.

«Καταρχήν Παναγιώτη όντως ο πήχη σου είναι πολύ ψηλά κάθε μέρα και το αποδεικνύεις αυτό κάθε στιγμή και μπράβο σου. Επίσης για σειρά δεν ξέρουμε, αλλά για ταινία ρεαλιστικού κινηματογράφου ή ντοκιμαντέρ ήδη έχεις κατακτήσει αυτόν τον στόχο. Η γιαγιά μου έλεγε πολύ συχνά "Θου κύριε" και ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση γιατί σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι, μετά το περσινό Big Brother, όπου είχαμε την παρότρυνση για βιασμό, εκείνες οι ομορφιές οι καταπληκτικές φέτος έσκασε ένα βίντεο. Για να δούμε το δημοσίευμα που λέει "Το χυδαίο βίντεο μιας χυδαίας παραγωγής και δυο χυδαίων παικτών". Οι παίκτες δεν μας ενδιαφέρουν, ας μείνουμε στα προηγούμενα. Αυτό που έχει γίνει είναι..που αλλού θα φτάσουμε. Πως να το διασκεδάσεις αυτό το πράγμα; Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σeξ και γελάνε εις βάρους τους αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν το παρακολουθεί κανείς», είπε ο Αντώνης Κανάλης και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με το σχετικό θέμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!