Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έτσι κλείστηκε συμφωνία της πρώτης δημόσιας εμφανίσης, Βανδή - Μπισμπίκη

  25/11/2021 09:24
Έτσι κλείστηκε συμφωνία της πρώτης δημόσιας εμφανίσης, Βανδή - Μπισμπίκη

Έτσι κλείστηκε συμφωνία της πρώτης δημόσιας εμφανίσης, Βανδή - Μπισμπίκη

  25/11/2021 09:24
«Αυτό επισκίασε τα υπόλοιπα αλλά λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Η πρόταση έγινε στη Δέσποινα η οποία απάντησε θετικά» Το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης δημόσιας εμφάνισης Βανδή - Μπισμπίκη αποκάλυψε ο διοργανωτής του event, Δημήτρης Λιάρος  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν  την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση και... μάθαμε το παρασκήνιο αυτής της εξόδου! 

Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Τεχνών 100 και στα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έφτασαν μαζί στον χώρο,τα φλας άστραψαν και το κυνηγητό των ρεπόρτερ δεν είχε σταματημό, όμως ποιο είναι το παρασκήνιο της πρώτης κοινής δημόσιας εμφάνισης!

Το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης δημόσιας εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψε ο διοργανωτής του συγκεκριμένου event, Δημήτρης Λιάρος στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του «Happy Day»!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα «ναι»… Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας