Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Με τη Μαριαλένα δεν υπήρχε τίποτα. Με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό»

  25/11/2021 08:06
«Με τη Μαριαλένα δεν υπήρχε τίποτα. Με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό»

«Με τη Μαριαλένα δεν υπήρχε τίποτα. Με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό»

  25/11/2021 08:06

Για την 8χρονη πορεία του στο τραγούδι, αλλά και για το πώς βίωσε τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, #The2NightShow.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πόσο επισκίασε τη δουλειά του και πώς το αντιμετώπισε; Επίσης, μοιράστηκε τα συναισθήματα που είχε όταν βρέθηκε στη σκηνή, για πρώτη φορά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και εξήγησε γιατί διανύει μια περίοδο «απεξάρτησης» από το κινητό του.

«Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου, ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου και άφησα να περάσει. Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει πολύς κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα με τη Μαριαλένα τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω», είπε χαρακτηριστικά για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί την περασμένη σεζόν γύρω από το όνομά του και τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν να συνεργαστούμε πριν από τον κορωνοϊο, έγινε αυτό με τον κορωνοϊό και θα συνεργαστούμε τώρα. Τον τελευταίο μήνα βρισκόμαστε και στο σπίτι του, είναι ένας άνθρωπος που ενώ στην αρχή τον φοβόμουν, αυτό έφυγε σε δευτερόλεπτα. Είναι πολύ απλός και μου ταιριάζει». 

«Είμαι ένας άνθρωπος που το μυαλό μου είναι συνέχεια στη δουλειά, αλλά τώρα έχω αρχίσει να το απολαμβάνω», σχολίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας